laaleksandra Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 W maju bądź czerwcu planuję wziąć pieska z hodowli. Dokładnie wiem jaki ma to być piesek i dowiaduję się na jego temat możliwie jak najwięcej, jednak mam kilka pytań bezpośrednio do hodowcy. Między innymi o planowany miot. Kiedy zacząć o to pytać? Już teraz? Czy jeszcze się wstrzymać i poczekać aż szczeniaki przyjdą na świat? Będzie to mój pierwszy pies z hodowli dlatego jestem zupełnie zielona w tym temacie, jak się w ogóle to wszystko odbywa. Quote
bou Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 7 godzin temu, laaleksandra napisał: jak się w ogóle to wszystko odbywa. Zadzwoń do hodowcy (mam nadzieję,że to ZKwP!) i wszystkiego sie dowiedz.Spójrz na strone internetową,może trzeba np.rezerwować szczeniaka. Popatrz jak wygląda strona hodowli (przykładowej) i ile informacj zawiera: https://hodowla-bernenskich-psow-pasterskich-bernevirtus.business.site/ Quote
Recommended Posts