guccio Posted June 22, 2021 Author Posted June 22, 2021 Ja wczoraj i dziś grzebalam,szukalam,okazuje się,ze Bozena tez.Cos jakby nerkowe nie tak.Muaimy czekac na wyniki tarczycy i za jesnym podejsciem załatwić. Quote
UlaFeta Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Pokaże jutro badania w pracy, może będziemy wiedzieć co kotu jest. 2 Quote
UlaFeta Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 4 godziny temu, UlaFeta napisał: Pokaże jutro badania w pracy, może będziemy wiedzieć co kotu jest. Ja badania Fety,też konsultowałam w pracy.Według rozpiski nic jej nie było.A USG wykazało nowotwór:((( Z Dorą było tak samo:( Tylko,ze sunie miały widoczne objawy. Iva praktycznie nie ma. No nic zobaczymy. Quote
UlaFeta Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 Według oceny mojego laba.Morfologia jest ok.Zeby stwierdzić problemy z nerkami potrzebna jest kreatynina i mocznik. Czekamy na wyniki tarczycy. Quote
Kamila Proc Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 a jak dzisiaj obstawiacie sportowe Ciotki? Quote
guccio Posted June 23, 2021 Author Posted June 23, 2021 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: a jak dzisiaj obstawiacie sportowe Ciotki? A dzisiaj dzień obstawiania? Quote
Bgra Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Nareszcie chłodniej, to mi robi dzień 🙂 Kupiłam Ivusi zabawkę interaktywną, teraz cierpliwie musi poczekać na przesyłkę. 3 Quote
guccio Posted June 24, 2021 Author Posted June 24, 2021 Dostalam podsumowanie wyników z gabinetu wet. Morfologia,tarczyca-wszystkie wyniki w normie. Cieszy to biorac pod uwagę nosicielstwo bialaczki. Jednak pozostaje pytanie co dalej z tym zespolem falujacej sierści. Quote
Bgra Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 35 minut temu, guccio napisał: Dostalam podsumowanie wyników z gabinetu wet. Morfologia,tarczyca-wszystkie wyniki w normie. Cieszy to biorac pod uwagę nosicielstwo bialaczki. Jednak pozostaje pytanie co dalej z tym zespolem falujacej sierści. Guccio nagraj filmik, skonsultuję z wetem. Quote
Kamila Proc Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 18 godzin temu, guccio napisał: A dzisiaj dzień obstawiania? juz niewazne, zapomnijmy Quote
UlaFeta Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: juz niewazne, zapomnijmy Nie da się 😁 Quote
Kamila Proc Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 1 minutę temu, UlaFeta napisał: Nie da się 😁 bedzie trudno w kazdym razie Quote
Bgra Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 12 godzin temu, guccio napisał: Dostalam podsumowanie wyników z gabinetu wet. Morfologia,tarczyca-wszystkie wyniki w normie. Cieszy to biorac pod uwagę nosicielstwo bialaczki. Jednak pozostaje pytanie co dalej z tym zespolem falujacej sierści. Czy wetka zbadała Ivę? Jakie dalsze plany, coś sugerowała? Quote
Nadziejka Posted June 25, 2021 Posted June 25, 2021 22 godziny temu, guccio napisał: Dostalam podsumowanie wyników z gabinetu wet. Morfologia,tarczyca-wszystkie wyniki w normie. Cieszy to biorac pod uwagę nosicielstwo bialaczki. Jednak pozostaje pytanie co dalej z tym zespolem falujacej sierści. Sciskam sciskuniam za kotunie za wszystkie wszystkie i za gucinkowo calunie Quote
guccio Posted June 25, 2021 Author Posted June 25, 2021 10 godzin temu, Bgra napisał: Czy wetka zbadała Ivę? Jakie dalsze plany, coś sugerowała? Tyle co powiedziała to najpierw robi się badania te co wyżej.Mowila,że ciezko zdiagnozować przyczynę .Wspomniala,ze to może być nawet padaczka. Po 6 tygodniach od tego jak zauwazylam te duze i czeste falowania jest zmiana. Rzadko i malo dostrzegalne. Quote
Bgra Posted June 25, 2021 Posted June 25, 2021 6 godzin temu, guccio napisał: Tyle co powiedziała to najpierw robi się badania te co wyżej.Mowila,że ciezko zdiagnozować przyczynę .Wspomniala,ze to może być nawet padaczka. Po 6 tygodniach od tego jak zauwazylam te duze i czeste falowania jest zmiana. Rzadko i malo dostrzegalne. To jakie plany? Co proponowała? Postaraj się o filmik, będzie dłuższy to powycinam, żeby tylko było widać te objawy. Quote
guccio Posted June 26, 2021 Author Posted June 26, 2021 40 minut temu, Kamila Proc napisał: co slychac? Nic ciekawego.Koteczka z dorosłym synem siedzi w pokoju.Jak ja wchodze czmycha. Quote
Kamila Proc Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 19 minut temu, guccio napisał: Nic ciekawego.Koteczka z dorosłym synem siedzi w pokoju.Jak ja wchodze czmycha. aha Quote
Bgra Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 Dnia 26.06.2021 o 11:30, guccio napisał: Nic ciekawego.Koteczka z dorosłym synem siedzi w pokoju.Jak ja wchodze czmycha. Było wkładać do kontenerka, czy coś tam innego wymuszać na kuocie😉 doigrałaś się 😉 Miłego dnia wszystkim Nam 👊 Quote
Bgra Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 4 godziny temu, guccio napisał: Bokusiowy brzusio. Jesteś Bolo przecudny 😘😘😘 1 Quote
Nadziejka Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 10 godzin temu, guccio napisał: Bokusiowy brzusio. Quote
Recommended Posts