Jump to content
Dogomania

POMAGAMY Rozlicz.wydatkow weterynaryjnych(nowe)na str.100.Skarbnik -Jola&Tina

Recommended Posts

Posted

Czyli jakiś postęp jest, ufff :)

Moją kotkę niestety zabiła właśnie zmiana miejsca, przeprowadzka do nowego domu czyli do mnie... wystraszyłam się, że mój kocur był nosicielem i kotce zaszkodził... ale nie - czysty, ujemny znaczy. To "tylko" stres przeprowadzkowy... :(

Posted
Dnia 25.04.2021 o 09:57, Bgra napisał:

Dzisiaj i wczoraj kilka pytań i Czarnego i Buraska, proszę o tel. napisane w ogłoszeniach. 

Dzwonił pan... chciał oba koty. Miał wieczorem zadzwonić z konkretami. Cisza :D Chyba wizyta pa go zniechęciła. Ale odzew jest - dziękuję.

Posted
1 minutę temu, Tyśka) napisał:

Dzwonił pan... chciał oba koty. Miał wieczorem zadzwonić z konkretami. Cisza :D Chyba wizyta pa go zniechęciła. Ale odzew jest - dziękuję.

Przepraszam, wczoraj po 4 meczach, w tym 1 liga piłki ręcznej kobiet - tam zawsze ostro, padłam. Nie miałam  sił się odzywać,bo jeszcze na dodatek zapomniałam o Hydrocortisonie, zażywam go jak diabetyk insulinę. Uzupełniłam opisy o info o plusowym wyniku FeLV. Trzymam kciuki za te cudne kociaki :) 

Posted
4 minuty temu, Bgra napisał:

Przepraszam, wczoraj po 4 meczach, w tym 1 liga piłki ręcznej kobiet - tam zawsze ostro, padłam. Nie miałam  sił się odzywać,bo jeszcze na dodatek zapomniałam o Hydrocortisonie, zażywam go jak diabetyk insulinę. Uzupełniłam opisy o info o plusowym wyniku FeLV. Trzymam kciuki za te cudne kociaki :) 

grasz?

Posted
14 minut temu, Bgra napisał:

No co Ty... nie masz za co przepraszać... ! Bardzo Ci dziękuję za ogłoszenia :) Dziewczyny z Tomaszowa też dziękują, bo właśnie teraz coś ruszyło, do tej pory przez 6 msc była cisza z ogłoszeń. 

Aaa, tylko tomaszowskie Kicie mają FIV+, nie FeLV.

• Like 1
Posted
23 minuty temu, Tyśka) napisał:

Czyli jakiś postęp jest, ufff :)

Moją kotkę niestety zabiła właśnie zmiana miejsca, przeprowadzka do nowego domu czyli do mnie... wystraszyłam się, że mój kocur był nosicielem i kotce zaszkodził... ale nie - czysty, ujemny znaczy. To "tylko" stres przeprowadzkowy... :(

Tysiu, Maciuś siedział 10 miesięcy w klatce,przedtem 5-6 lat na wolności.Jest nosicielem i przeprowadzka do mnie to duży stres.Jest ok.A było na początku bardzo stresowio.

Wszyscy weci-moj,szczebrzeski,z Izbicy mówią-zdrowy nosiciel.Kontakt z wirusem skończyłby się śmiercią gdyby koci organizm nie potrafił go zwalczyć.

Niemniej są to koty szczególnej troski.

Bolo pojechał do domku po kotce z nosicielstwem-przezyla 15 lat.

Posted
17 minut temu, Tyśka) napisał:

No co Ty... nie masz za co przepraszać... ! Bardzo Ci dziękuję za ogłoszenia :) Dziewczyny z Tomaszowa też dziękują, bo właśnie teraz coś ruszyło, do tej pory przez 6 msc była cisza z ogłoszeń. 

Aaa, tylko tomaszowskie Kicie mają FIV+, nie FeLV.

Bgra gapa, zmienię sobie nick ;) podmienię w ogłoszeniach, jak wrócę z boiska :) 

Posted
3 godziny temu, guccio napisał:

Do mnie dzisiaj o kotkę dzwonił pan z Tyszowce(ogłoszenia na Zamość).ciekawe czy oddzwoni po naradzie z rodziną?

Guccio mogę trochę prywaty.?

Posted

Taka prośba o pomoc

Pani od której adoptowałam kota,napisała do mnie wczoraj dramatyczną prośbe o pomoc.Pani Marietta zajmuje się dokarmianiem bezdomnych kotów,wyłamywaniem na kastracje i szukaniem dla nich domów.Jakiś czas temu odłowiła rodzeństwo wyleczyła,wykastrowała i znalazła im dom.Kociaki po 2 tygodniach wróciły,bo LATAŁY PO DOMU.

Kobita jest załamana,bo ma 4 koty w domu i do siebie ich wziąść nie może.Koty wróciły do klatki w lecznicy."(

Ja nie wiem jak mogę pomóc:(Poradziłam,żeby zrobiła ogłoszenia na Warszawe.

Macie może jakieś pomysły,bo bardzo mi te koty w głowie siedzą.

Nie mam fb i nie mogę puścić wieści w świat.

Ktoś,coś?

• Like 1
Posted
8 minut temu, UlaFeta napisał:

Taka prośba o pomoc

Pani od której adoptowałam kota,napisała do mnie wczoraj dramatyczną prośbe o pomoc.Pani Marietta zajmuje się dokarmianiem bezdomnych kotów,wyłamywaniem na kastracje i szukaniem dla nich domów.Jakiś czas temu odłowiła rodzeństwo wyleczyła,wykastrowała i znalazła im dom.Kociaki po 2 tygodniach wróciły,bo LATAŁY PO DOMU.

Kobita jest załamana,bo ma 4 koty w domu i do siebie ich wziąść nie może.Koty wróciły do klatki w lecznicy."(

Ktoś,coś?

Moge wspomóc ogłoszeniowo. 

Posted
6 minut temu, UlaFeta napisał:

Taka prośba o pomoc

Ktoś,coś?

Może tak jak ja załóż kotkom wątek.przeciez u mnie podobna sytuacja.Moze Bgra coś na FB zadziała.

• Like 1
Posted
3 godziny temu, UlaFeta napisał:

Taka prośba o pomoc

Ktoś,coś?

Za cztery koty w lecznicy sporo pieniędzy, tylko skąd  DT dla czwórki? Aż szkoda, że u Guccio kuoty się zasiedziały, bo może dałaby się ubłagać. Podstawowe pytanie, koty czyste, czy pozytywne? Robiła testy? Ogłoszeniami oczywiście wspomogę jak tylko dotrą zdjęcia.

Posted

Może warto pomyśleć o założeniu wątku tej czwórce, szybciej uzbiera się kasa za hotel u weta,niż znajdzie domy, to zależy w dużej mierze od kwoty hotelowania za cztery koty.   Wtedy ba spokojnie można ogłaszać i szukać domu.