jola&tina Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Miłego dnia, udanych zakupów i hopsi :) 1 Quote
Malgoska Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 16 godzin temu, Radek napisał: Oj tak. :) 11 godzin temu, Kamila Proc napisał: coraz blizej i dobrze 9 godzin temu, Nesiowata napisał: Poproszę o cegiełkę za 10 zł bardzo dziękuję 6 godzin temu, Nadziejka napisał: 6 godzin temu, Radek napisał: Miłego dnia na bazarku. Miłego dla wszystkich 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: hopsi 4 godziny temu, jola&tina napisał: Miłego dnia, udanych zakupów i hopsi :) tak 4 godziny temu, Nadziejka napisał: 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: hopsi dziękuję za pilnowanie bazarku Quote
Kamila Proc Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 1 minutę temu, Radek napisał: Podrzucam i biegnę dalej :) uwazaj na siebie Quote
Nadziejka Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Przed chwilą, Radek napisał: Podrzucam i biegnę dalej :) Ja ja za wujciem coby Kamilka mnie nie uprzedzilla ... Quote
Nadziejka Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 no i ...nie udalo ...Kamilka wszedzie pierwsza ...szczegolnosci za Wujciem ... 1 Quote
Kamila Proc Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 1 minutę temu, Nadziejka napisał: no i ...nie udalo ...Kamilka wszedzie pierwsza ...szczegolnosci za Wujciem ... czasami ja szybka Quote
Nadziejka Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 6 minut temu, Kamila Proc napisał: czasami ja szybka i pewno juzesz serdelenko z nalesniczkami lecialla ...a jam w tyle jako dziad ostalla.... 1 Quote
Kamila Proc Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 10 minut temu, Nadziejka napisał: i pewno juzesz serdelenko z nalesniczkami lecialla ...a jam w tyle jako dziad ostalla.... z jednym nalesnikiem Quote
Malgoska Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: nie ma sprawy 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: uwazaj na siebie 5 godzin temu, Radek napisał: Podrzucam i biegnę dalej :) 5 godzin temu, Nadziejka napisał: Ja ja za wujciem coby Kamilka mnie nie uprzedzilla ... 5 godzin temu, Nadziejka napisał: no i ...nie udalo ...Kamilka wszedzie pierwsza ...szczegolnosci za Wujciem ... 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: czasami ja szybka 5 godzin temu, Nadziejka napisał: i pewno juzesz serdelenko z nalesniczkami lecialla ...a jam w tyle jako dziad ostalla.... wczoraj smażyłam.... 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: z jednym nalesnikiem i hop Quote
Radek Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Podrzucę na dobranoc i zaproszę nocną zmianę. Quote
Radek Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 15 minut temu, Kamila Proc napisał: a ja zapraszam na dzienna Dzienna zmiana się melduje. 1 Quote
Recommended Posts