Nadziejka Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: zobaczymy Quote
Nadziejka Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 Serduszka dolozylam skarpetuniki nowiutenkie sportowe cieple r 36 i choineczki Od mojej Synusiowej przekochanej Quote
Koki-99 Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Mam dwa przelewy od ipw74. 10+16 zł. Serdecznie dziękuję, ale chyba miało być 10 zł. Uprzejmie proszę o potwierdzenie, bo jakby co, to odeślę co się nie zgadza. 1 Quote
Nadziejka Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 1 godzinę temu, Koki-99 napisał: Mam dwa przelewy od ipw74. 10+16 zł. Serdecznie dziękuję, ale chyba miało być 10 zł. Uprzejmie proszę o potwierdzenie, bo jakby co, to odeślę co się nie zgadza. Za sloniusia 16 zlockow od Iwonki Zawolam poprosze Mamunke nasz Iwonke Klarciosiowa Dziekujemy Stokorsci Klaniamy Za Wszystko Quote
Nadziejka Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 12 godzin temu, ipw74 napisał: Nie umiem jeszcze na bazarkach, ale jeśli można podbić cenę do 10 zł, to podbijam! Serce Iwonko Klarcisiowa Dziekujemy Klaniamy Przybyly pieniazki 16 zl plus 10 zl Czy moze pomylilas Dobraduszko z dwoma przelewami czy wszystko dobrze? Sciskamy za lapenki za wszystko spokojne czasy Quote
Koki-99 Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 To poczekajmy aż się wyjaśni. Dziękuję Nadziejko :) Quote
Nadziejka Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 Najmocniej przepraszam Iwonko teraz czytam ,przeciez to ja zle odczytalalm licytacje do 10 zl zrozumialam ze o 10 zl wiecej Bardzo przepraszam ze narzucilam taka cena serce przepraszam Czasem za szybko staram cos zrobic i stad moja pomylka Licytacja byla Twoja za 10 zl a tu Nadziejka wcisnella Iwonce wiecej wybaczcie prosze Quote
Nadziejka Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 Bardzo przepraszam Iwonko Zapraszamy wieczorkiem Z nadzieja na lepsze wszystkim istotom Quote
Koki-99 Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Kochana, nic się nie stało. Zwrócę 16 zł albo przekażę dla innego chorutkiego zwierzaczka. Niech tylko decyzja zapadnie :) Quote
Nadziejka Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 1 godzinę temu, Koki-99 napisał: Kochana, nic się nie stało. Zwrócę 16 zł albo przekażę dla innego chorutkiego zwierzaczka. Niech tylko decyzja zapadnie :) Przepraszam jeszcze mi sie nie zdarzylo przez lata aby komus wcisnac zeby wiecej pieniazkow.. niz zaproponowal ech ... ale to przez wzrok i pospiech Poczekamy na Iwonke , moze nas jutro odwiedzi Quote
Nadziejka Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 Witajcie nocka serduszka 27 minut temu, Radek napisał: Nocna zmiana coś dziś kupi? 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: za pra sza my 2 godziny temu, Koki-99 napisał: Kochana, nic się nie stało. Zwrócę 16 zł albo przekażę dla innego chorutkiego zwierzaczka. Niech tylko decyzja zapadnie :) 2 godziny temu, Malgoska napisał: hop W ramach przeprosin dokladam gratiski do slonika num 7 niespodzianki Swiateczne ozdoby i ciasteczka z czekolada Quote
Nadziejka Posted November 4, 2020 Author Posted November 4, 2020 5 godzin temu, ipw74 napisał: Pieniążki dla Kogoś Innego proszę przekazać! Tylko przepraszam, że w ogóle taka mała suma, ale jeszcze bazarki przejrzymy z Klarcią, Lunką i Paniusią Julitką. Może jakaś książka się znajdzie dla całej rodziny :) Pisałam, że jeszcze nie umiem kupować na bazarkach, bo to troszkę inaczej niż dawne Allegro (obecne Allegro, jak zauważyła @Murka, zrobiło się "mało wygodne). śpijcie spokojnie, ja tłumaczę z przerwami, bo mam ciężki tekst, a do południa muszę przesłać gotowe tłumaczenie do Autorki. Pozdrawiam, ipw74. Serduszko Iwonko pozdrawiamy ogromnie Czy mozemy zrobic tak, aby te pieniazki juz ostaly o Koki dla kotuni? 10 zl sloniusio i 6 zl jako za wysyleczke? A te kolejne 10 zl od Ciebie tez niechaj ostana dla koci czyli razem 26 zl a ja Tobie iskierko zwroce na konto Bardzo przepraszam raz jeszcze Calunia pomylka przez moje roztargnienie pospiech Quote
Radek Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: dzien dobry O, dziś później niż wczoraj. Quote
Nadziejka Posted November 4, 2020 Author Posted November 4, 2020 20 godzin temu, Koki-99 napisał: Witam, witam i zapraszam :) Koki a wstaw prosze na miau kramikowo dziekuje Moze akurat ciutke sie fantus jakis spodoba Quote
Koki-99 Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Nadziejko, ja popieram ipw74. Niech inny zwierzaczek też skorzysta. Ta jesień jest strasznie niedobra, dużo zwierząt choruje, nie wspominając o opiekunach. Zostawię 10 zł za słonika dla Ebisi, a 16 zł odeślę do Ciebie, bo Ty wiesz najlepiej kto jest w największej potrzebie. Quote
Koki-99 Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minuty temu, Nadziejka napisał: Koki a wstaw prosze na miau kramikowo dziekuje Moze akurat ciutke sie fantus jakis spodoba Już wstawiłam na bazarkowych wątkach. Na miau jest niestety mniejsze zainteresowanie i mniej osób zagląda. Quote
Recommended Posts