Nadziejka Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Rozliczony! razem za fantu 38 zl na polowe kazdemu psinuniowi Cegielenki dla Ptysia Krzysia Nesinkowego 10 zl Olena84 10 zl Livka 15 zl koja 5 zl konfirm 40 zl Cegielenki plus polowa za fantuski 19 zl razem dla ptysia Krzysia 59 zl! poslalam do elik Cegielenki dla Grzesia Olenki 10 zl Radek 10 zl Livka 15 zl koja 5 zl konfirm 40 zl Cegielenki plus polowa za fantuski 19 zl razem dla Grzesinka 59 zl! poslalam do Oleny84 Cegielki Zycia Ciocia Licka Sercem 10 zl dla Grzesia ! 10 zl dla Ptysia Krzysia ! 20 zl mam na koncie dziekuje pieknie! Cegielki Zycia Ciocia koja Sercem 15 zl dla Grzesia ! 15 zl dla Ptysia Krzysia! 30 zl! mam na koncie 30 zl dziekuje stokroc! Cegielka Zycia Ciocia konfirm31 5 zl dla Grzesia i 5 zl dla Ptysia Krzysia mam na koncie 10 zl dziekuje! Cegielka Zycia Olenka84 dla Krzysia Ptysia 10 zl mam na koncie dziekuje Cegielka Zycia wujenek Radek 10 zl dla Grzesia mam na koncie dziekuje! Ciocia Nesiowata Num 4 zabaweczka piszczlka 5 zl dziekuje Nadziejkowa Manager dziekuje stokroc! Num 10 czekolada milka orzechowa 4 zl Num 13 czekolada kasztanka 4 zl Num 14 zegarek meski avon 25 zl Krzysiu Ptysiu Drugi Nesinkowy Krzysiu Ptysiu Drugi juz u Naszej Nesiowatej..mial zycie na lancuchu..starosc w schronisku..smutek jeno i pustka Grzesiu Olenkowy Z calego serducha Nadziejkowo dla bieduniow dwoch A za Bobika modlimy ile sil , zeby mial milosci ponad wszytko w nowym domku! Zapraszamy na maly kramik do 18 pazdziernika godz 22.oo !.Jestem ..czekam pomocy ;to ja malusi piesio zamosciaczek.. Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Cegielka Zycia 10 zl Livka dla Grzesia dziekuje! Cegielka Zycia 10 zl Livka dla Ptysia Krzysia dziekuje! Cegielka Zycia Ciocia koja dla Grzesia 15 zl dziekuje!mam na koncie Cegielka Zycia 15 zl Ciocia koja dla Ptysia Krzysia dziekuje!mam na koncie Num 1 zegar w kztalcie liter Hope stan idealny kolor ecru na bazterie zdj z Nadziejkowa cena wywol 9 zl zdj z google poniewaz zaniknely zdj.. Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 2 lampka na stolik ! sama podstawa zolta ceramika dosc spora, bardzo ladna ale bez klosza, z kabelkiem oczywiscie tutaj zdj z google https://www.google.com/search?q=lampa+ceramika+zolta+podstawa&tbm=isch&ved=2ahUKEwjxjcHQt73rAhUJySoKHfe9B_UQ2-cCegQIABAA&oq=lampa+ceramika+zolta+podstawa&gs_lcp=CgNpbWcQAzoFCAAQsQM6AggAOgQIABBDOgYIABAIEB46BAgAEB5Qxq4GWN2TCGDElQhoAHAAeAKAAVmIAY8bkgECNTGYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ7ABAMABAQ&sclient=img&ei=ILpIX_H9FYmSqwH3-56oDw&bih=735&biw=1536&rlz=1C1GCEA_enPL871PL871#imgrc=jWFWRNF6BpsNxM&imgdii=pzIEppaYqqaeqM stan idealny, klosze sama dopasowuje dokupuje i zmieniam na rozne kolorki mozna soboe dopasowac abazur jaki tylko chcemy cena wywol 4 zl Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 3 ksiazka ,,Autografy,, ksiazka Jolanta Fajkowska stan b dobry ale kartki nie maja koloru bielutkiego jeno troszke poszarzale jakby bardzo ciekawa polecam polecam cuuudna wiele wywiadow z mnostwem ciekawych ludzi cena wywol 6 zl obnizka ! nowa wywol 4 zl Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 4 psiaczkowa piszczlka lateksowy diabelek moeciutka ,podobna jak tu zdj z google cena wywol 3 zl Ciocia Nesiowata sercem 5 zl dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 5 fajny jajeczkownik hihi stan staaaarszuni ale b dobry cena wywol 1 zl Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 6 ramka na zdj bielutenka nowa, wymiary 15 cm szerokosc 19 cm wysokosc wymiary na zdjecie 9,5 cm na 14 cm cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 7 komplet dwie sciereczki do naczyn wielkie 50 cm na 70 cm kolorowe cena wywol 7 zl Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 8 zegarek Decathlon uzywany sportowy stan idelany bardzo dobrze sie sprawuje cena wywol 18 zl obnizka! nowa wywol 12 zl Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 9 czekolada milka laciatka cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 10 czekolada milka orzechowa cena wywol 3 zl Nadziejkowa Manager 4 zl dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 11 misie lubisie w pudeleczku 5 sztuk czekoladowe cena wywol 4 zl Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 12 cukierki zilowe verbena cena wywol 2 zl Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 13 czekolada kasztanka wawel cena wywol 3 zl 50 gr Nadziejkowa Manager 4 zl dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 14 zegarek meski Avon Oswald uzywany ale stan bardzo dobry zdj tutaj z google cena wywol 14 zl Nadziejkowa Manager 25 zl dziekuje cuudnie! materiał paska aluminium rodzaj analogowe wodoszczelność brak kształt koperty okrągła szkiełko mineralne rodzaj paska bransoleta mechanizm mechaniczny styl klasyczny Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 15 gwiazdka z zawieszka na choineczke cudna malusia biala plusmaluni mikolajek zawieszeczka cena wywol 2 zl Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Num 16 beda buty danskie ala zamsz kolor brazowy sportowe nowiutenkie z metkami jeszcze nie chodzilam zdj z Nadziejkowa Butki nadziejkowe fajne odlotowo oldskuloooowe wymiary dlugosc wkladki 25 cm szerokosc podeszwy w najszerszym miejscu 9 cm rozmiar 40 cena wywol 38 zl nowa wywol 30 zl w tych bialych chodze sa bardzo wygodne bardzo Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Zapraszamy z Nadziejkowa z calej duszy Jeszcze wyszukam fancik jutro Quote
konfirm31 Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Nadziejko, jesteś super :). Witam się na bazarku i podrzucam do góry. Z zakupami, niestety u mnie kiepsko, ale podrzucać będę. Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 1 minutę temu, konfirm31 napisał: Nadziejko, jesteś super :). Witam się na bazarku i podrzucam do góry. Z zakupami, niestety u mnie kiepsko, ale podrzucać będę. Dziekuje serdenko za odwiedziny Modlimy ogromnie za te wszytkie bidunie za Bobika Mam wiele bazareczkow naraz czasami i fantow w domku juz nie za duzo .. boc ciagle kupuje ale ale ubywa ubywa bo przeciez biedaczyniek wiecej i wiecej Mam nadzieje ciociu ze moze zajrza kupujace Dobreeduszenki Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Witajcie witajcie serducha Dziekuje za odwiedziny Spokojnej nocy Niechaj sie wszystko zycie spelni Bobiskowi 21 minut temu, Malgoska napisał: hop 1 godzinę temu, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie. Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Czarny sportowy zegarek polecam polecam serdecznie Quote
Nadziejka Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Bobiniu niechaj sie wysni wszystko dobro Tobie kokany Niechaj sie spekni jak najpredzej Quote
Recommended Posts