Jump to content
Dogomania

koniec ! Zimowe cegiełki dla 300 podopiecznych schroniska AZYL, prosimy o wsparcie !

Recommended Posts

Posted

Czarna

Numer ewidencyjny 020 A Stosunek do: psy przyjazny suczki przyjazny koty – dzieci – Ona tez czeka na wasza pomoc ! Kup cegielke, 10 zl to nie majatek a dla psa to dwa dni do przezycia

• Like 1
Posted

Lulu

Numer ewidencyjny 132 D W schronisku od 05.06.2013 Przybliżony wiek w dniu przyjęcia ok. 6 m-cy Stosunek do: psy przyjazny suczki przyjazny koty – dzieci – Ta sunia tez czeka juz tyle lat na wlasny dom, ale w miedzyczasie musi zyc w zimnym boksie.... Wplac pare groszy na jej potrzeby !

• Like 1
Posted

Mars

Numer ewidencyjny 008 B W schronisku od 08.2011 Przybliżony wiek w dniu przyjęcia ok. 2 lat Stosunek do: psy akceptuje suczki akceptuje koty – dzieci –  Od 9 lat czeka na wlasna rodzine i ? NIC. A teraz to i cegielki skapia !

• Like 1
Posted

swoja droga takie super psiaki w schronie i tak dlugo czekaja:(

kinga_kinga7 jak tamu u Was z oglaszaniem/promocja psiakow i adopcjami..czy zmniejsza sie ilosc psiokow czy stoi w miejscu od lat

Posted
31 minut temu, beataczl napisał:

swoja droga takie super psiaki w schronie i tak dlugo czekaja:(

kinga_kinga7 jak tamu u Was z oglaszaniem/promocja psiakow i adopcjami..czy zmniejsza sie ilosc psiokow czy stoi w miejscu od lat

Oj bardzo różnie z tym wszystkim, adopcję są, ale nie wszystkie przemyślane, podjęte pod wpływem chwili a cierpią potem tylko psiaki :( Wracają, czasami nawet po 2,3 latach... Ilość się zmniejsza, ale co z tego jak np idą do adopcji 3 psiaki, a przychodzi 4 w tym np mama z dziećmi. Nigdy chyba nie doczekam się, że schronisko będzie puste, bez bezdomniaków :( Ludzie są bezmyślni, nieodpowiedzialni, rozmnażają bo mają taki kaprys. A słyszeliście, że wczoraj w Lublinie, nie pamiętam ulicy, udostępniałam post na fb - policja wykopała z pod ziemi żywego psa :( Jakaś Pani przechodziła i zadzwoniła, ludzie są chorzy, mnie już chyba nic nie zdziwi, za dużo widziałam i słyszałam :( :(

• Upvote 1
Posted
42 minuty temu, kinga_kinga7 napisał:

. A słyszeliście, że wczoraj w Lublinie, nie pamiętam ulicy, udostępniałam post na fb - policja wykopała z pod ziemi żywego psa :( Jakaś Pani przechodziła i zadzwoniła, ludzie są chorzy, mnie już chyba nic nie zdziwi, za dużo widziałam i słyszałam :( :(

:( tak, czytalam...