Aneta_i_Nesca Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Cześć Kochani.... Jesteśmy tutaj nowe... Ja jestem Aneta i mam lat 31 ( :cry: STARA BABA :D ) Mój piesek to NESCA..... Nesca urodziła się 15 szerwca 2003 roku. Jest oczywiście porzewspaniała, rozpieszczona i ogólnie zachowuje się jak prawdziwa jedynaczka :wink: Jest bardzo zazdrosna...jak głaskam inne pieski to natychmiast się pojawia żeby o sobie przypomnieć i żeby ją też pogłaskać... Całuski dla wszystkich Aneta i Nesca Quote
Narvana Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Witamy :hand: My rowniez jestesmy nowe :D (zreszta to juz wiesz 8) ) Quote
Aneta_i_Nesca Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 Jeszcze zdjęcie mojej NESI..... Quote
Alfa1 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Widać,że pieszczoch kanapowiec :calus: :angel: Quote
Aneta_i_Nesca Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Nesia jest wielkim pieszczochem :lol: nawet pan wet o tym wie i zawsze jak pojawiamy się u niego to mówi:"Znowu będzie płacz bo Nesca nigdy nie dostała klapsa i jej się wydaje że jak cos ją ukłuje to już koniec świata" :D Quote
alina71 Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Witaj, ja też jestem nowa. :) Neska śliczna, to zdjęcie z kocykiem słodkie. :) Quote
Recommended Posts