Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o prawie własności mówimy, (plus to,że nie możemy wejść na posesję- na kolejne pytania odpowiadam: zdjęcia robione były spoza posesji)

a wy możecie pomóc w ten sposób: [B][SIZE=3][COLOR=Black]jeśli uda nam się odebrać psa[/COLOR][/SIZE][/B] potrzebujemy dla niej tymczasu, a później domu stałego. Z tego co wiem tym się tu miedzy innymi zajmujecie- my zajmujemy się sprawami formalnymi.

Posted

mam kojec i bude (moze byc troszke mala, wlasciwie mam dwie ale obie na nieduzego ONka, cos jednak mozna pokombinowac, przerobic, nie wiem) moglabym pomyslec nad DT ale moge wziac tylko zaszczepionego psa- w ostatnie dni stycznia/poczatek lutego byl u mnie przez 3 dni szczeniak u ktorego stwierdzono parwowiroze. Podobno wirus utrzymuje sie dlugo w srodowisku, i choc piesek byk niecale 3 dni i glownie w domu, to jednak wolalabym zachowac ostroznosc.
Dlatego oczekiwalam informacji o szczepieniu. Nieszczepionego psa boje sie brac dla jego wlasnego dobra.
Jesli zajmujecie sie sprawami formalnymi to chyba szczepieniem tez..?
D

Posted

[quote name='Dorothy']mam kojec i bude (moze byc troszke mala, wlasciwie mam dwie ale obie na nieduzego ONka, cos jednak mozna pokombinowac, przerobic, nie wiem) moglabym pomyslec nad DT ale moge wziac tylko zaszczepionego psa- w ostatnie dni stycznia/poczatek lutego byl u mnie przez 3 dni szczeniak u ktorego stwierdzono parwowiroze. Podobno wirus utrzymuje sie dlugo w srodowisku, i choc piesek byk niecale 3 dni i glownie w domu, to jednak wolalabym zachowac ostroznosc.
Dlatego oczekiwalam informacji o szczepieniu. Nieszczepionego psa boje sie brac dla jego wlasnego dobra.
Jesli zajmujecie sie sprawami formalnymi to chyba szczepieniem tez..?
D[/quote]

super by było ....kochana ciotka .....

i co z tym szczepieniem .............

Posted

Bądźmy dobrej myśli.
Może dzięki świadomości nadzoru Straży, będzie o nią dbał... byłoby dobrze sprawdzić przy okazji kolejnej kontroli, czy pies ma szczepienia przeciwko wściekliźnie chociaż...

• 2 weeks later...
Posted

ściągamy...warunki poprawione, aż sama jestem w wielkim szoku, zadaszenie budy zrobione, połatana, wkopane wiadro z woda zeby nie rozlewała, nie szczekała na nas dzisiaj, jest wystraszona jeszcze, ale to przez niedowidzenie na pewno. drugi piesek wygląda na grubszego, wesoły, równiez buda poprawiona i wiadro z wodą stoi