nesssssa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 o prawie własności mówimy, (plus to,że nie możemy wejść na posesję- na kolejne pytania odpowiadam: zdjęcia robione były spoza posesji) a wy możecie pomóc w ten sposób: [B][SIZE=3][COLOR=Black]jeśli uda nam się odebrać psa[/COLOR][/SIZE][/B] potrzebujemy dla niej tymczasu, a później domu stałego. Z tego co wiem tym się tu miedzy innymi zajmujecie- my zajmujemy się sprawami formalnymi. Quote
Dorothy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 mam kojec i bude (moze byc troszke mala, wlasciwie mam dwie ale obie na nieduzego ONka, cos jednak mozna pokombinowac, przerobic, nie wiem) moglabym pomyslec nad DT ale moge wziac tylko zaszczepionego psa- w ostatnie dni stycznia/poczatek lutego byl u mnie przez 3 dni szczeniak u ktorego stwierdzono parwowiroze. Podobno wirus utrzymuje sie dlugo w srodowisku, i choc piesek byk niecale 3 dni i glownie w domu, to jednak wolalabym zachowac ostroznosc. Dlatego oczekiwalam informacji o szczepieniu. Nieszczepionego psa boje sie brac dla jego wlasnego dobra. Jesli zajmujecie sie sprawami formalnymi to chyba szczepieniem tez..? D Quote
ANETTTA Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 o Dt bardzo trudno zwlasszcza dla duzych psów Quote
ANETTTA Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 a czy grzecznosciowe ...zapytanie itd prosba do wlasciciela ..moze zgodzi sie aby psa zaszczepic ..zawlaszcza ze to powiedzmy byłoby za freee Quote
ANETTTA Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Dorothy']mam kojec i bude (moze byc troszke mala, wlasciwie mam dwie ale obie na nieduzego ONka, cos jednak mozna pokombinowac, przerobic, nie wiem) moglabym pomyslec nad DT ale moge wziac tylko zaszczepionego psa- w ostatnie dni stycznia/poczatek lutego byl u mnie przez 3 dni szczeniak u ktorego stwierdzono parwowiroze. Podobno wirus utrzymuje sie dlugo w srodowisku, i choc piesek byk niecale 3 dni i glownie w domu, to jednak wolalabym zachowac ostroznosc. Dlatego oczekiwalam informacji o szczepieniu. Nieszczepionego psa boje sie brac dla jego wlasnego dobra. Jesli zajmujecie sie sprawami formalnymi to chyba szczepieniem tez..? D[/quote] super by było ....kochana ciotka ..... i co z tym szczepieniem ............. Quote
nesssssa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 dziś wieczorem będę mieć info jak wygląda sytuacja. Napiszę jak tylko będę wiedzieć Quote
nesssssa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 no cóż...po kontroli: facet poprawił warunki psom, kontrola za tydzień Quote
Paulina_mickey Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='nesssssa']no cóż...po kontroli: facet poprawił warunki psom, kontrola za tydzień[/quote] o nieee:placz: eh poprawił pewnie na chwile:mad: Quote
Psi Ratownicy Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Bądźmy dobrej myśli. Może dzięki świadomości nadzoru Straży, będzie o nią dbał... byłoby dobrze sprawdzić przy okazji kolejnej kontroli, czy pies ma szczepienia przeciwko wściekliźnie chociaż... Quote
ANETTTA Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 poprawa warunków to tez juz cos .....miejmy nadzieje ze nie na chwilke a o szczepienia pytajcie plisssssssss...trzeba sunie zaszczxepic Quote
demi Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Co z suczką??[/quote] ponawiam pytanie :roll: Quote
Paulina_mickey Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 co mam z nia zrobić?ściągnąć ją z ogłoszeń czy nic z tym nie robić na razie? Quote
nesssssa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 ściągamy...warunki poprawione, aż sama jestem w wielkim szoku, zadaszenie budy zrobione, połatana, wkopane wiadro z woda zeby nie rozlewała, nie szczekała na nas dzisiaj, jest wystraszona jeszcze, ale to przez niedowidzenie na pewno. drugi piesek wygląda na grubszego, wesoły, równiez buda poprawiona i wiadro z wodą stoi Quote
demi Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='ANETTTA']a fotki a szczepienia wszystko ok[/quote] to czekamy na zdjecia biedulki ;) Quote
Recommended Posts