fizia Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 No w każdym razie można spróbować, zawsze można wysłać, zaproponować, najwyżej już ta osoba nigdy nie odpisze czy nie zadzwoni A jak tam malutka Mika? Już w Domku? Quote
ihabe Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Rany boskie, ja nie nadążam za wami dziewczyny:loveu: Ileż Wy tych psin macie i dlaczego ja o nich nie wiem:-( A ta słodziucha to chyba express polecony! Jestem w jeszcze większym szoku niż byłam jak wspaniałe jesteście i jaki macie przerób:loveu: Quote
fizia Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 A tam :) Mika sama sobie poradziła :multi: Już jest w Domu:multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
rita60 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Nastepna malizna w swoim domku:multi::multi::multi:badz szczesliwa malenka:multi::multi: Quote
ihabe Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Widziałam Mikusie dziś na stronie schroniska w dziale psy do adopcji, czy ktoś zapomniał ją zdjąć?:loveu: Quote
truskawa144 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Niestety najpierw nie mogłam się doprosić o wrzucenie nowych psów a teraz o wywalenie tych które zostały adoptowane:roll: Mikusia od dawna ma dom. Quote
ihabe Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 truskawa144 napisał(a):Niestety najpierw nie mogłam się doprosić o wrzucenie nowych psów a teraz o wywalenie tych które zostały adoptowane:roll: Mikusia od dawna ma dom. całe szczęście:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts