beataczl Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 21 godzin temu, Nadziejka napisał: Slij mi zdjatka fatkow jesli mozesz do czwartku bo musze poslac mmski Olence coby mi na pw wstawila przyslala a Olenka od niedzieli na urlop Ewo nr tel na pw przeslij prosze Quote
Radek Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy Uff, jak dobrze, że nie zaglądam sam. Quote
Radek Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 3 minuty temu, jola&tina napisał: Na bazarek zapraszamy! Tych, którzy lubią posiedzieć w nocy. 1 Quote
Nadziejka Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 Z calej duszy dziekuje dziekuje za odwiedzinki zapraszamy razen gramy Quote
Nadziejka Posted August 7, 2020 Author Posted August 7, 2020 Zapraszamy Slij mi zdjatka fatkow jesli mozesz do czwartku bo musze poslac mmski Olence coby mi na pw wstawila przyslala a Olenka od niedzieli na urlop Ewo nr tel na pw przeslij prosze Beatka nie mam zadnych zdj jeszce od Ciebie to juz potem Olenka nie wstawi bo urlopuje jesli masz jakies ksiazki moze to mozna wziac opisy i zdj z google Quote
Radek Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 4 godziny temu, jola&tina napisał: Zapraszamy przedweekendowo !!! Za niedługo będzie już można zapraszać weekendowo. Quote
Radek Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Szkoda, że na bazarku nie da się kupić na jutro chłodniejszego dnia. Za to są jeszcze fajne fanty. Quote
Nadziejka Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 10 godzin temu, Radek napisał: Zaglądam po nocnej przerwie. 4 godziny temu, paulina83 napisał: Podnoszę. Quote
Nadziejka Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 zapraszamy nocka z nadzieja na chlodzik z nadzieja na kupujace serca 1 Quote
Figunia Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Dziekuje Nadziejko za zaproszenie, poproszę nr konta to kupię cegiełkę dla suni. 1 Quote
Nadziejka Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 24 minuty temu, Figunia napisał: Dziekuje Nadziejko za zaproszenie, poproszę nr konta to kupię cegiełkę dla suni. Witaj Witaj Aniu Dziekuje Calem Serduchem Pozdrawiam 1 Quote
Radek Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Podrzucam ciemną nocą i zapraszam nocną zmianę. Quote
Nadziejka Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 13 minut temu, Radek napisał: Nocna zmiana dziś nie dopisała. Witamy rankiem spokojnym z nadzieja wciaz z nadzieja na lepsze Quote
Recommended Posts