Radek Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 9 godzin temu, Kamila Proc napisał: jestes za dobry? Na przykład panikarz jestem. 9 godzin temu, Malgoska napisał: no tak to wada... Warto być dobrym, dobro wraca. Quote
Kamila Proc Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 37 minut temu, Radek napisał: Podrzucę przy drugiej herbacie. a wygladasz, jak sila spokoju Quote
Radek Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: a wygladasz, jak sila spokoju Może to herbata daje spokój? Kto wie. Quote
Malgoska Posted June 9, 2020 Author Posted June 9, 2020 13 godzin temu, Ingrid44 napisał: Podnosimy dziękuje 8 godzin temu, Ingrid44 napisał: I jeszcze raz dziękuję 7 godzin temu, Patrycja96 napisał: dzień dobry :) 5 godzin temu, Radek napisał: Na przykład panikarz jestem. Warto być dobrym, dobro wraca. no właśnie z tym wracaniem dobra to chyba nie zawsze się sprawdza... 4 godziny temu, Nadziejka napisał: :) 2 godziny temu, Radek napisał: Podrzucę przy drugiej herbacie. i ja 2 godziny temu, Patrycja96 napisał: hooop :) 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: a wygladasz, jak sila spokoju no właśnie 2 minuty temu, Radek napisał: Może to herbata daje spokój? Kto wie. raczej powinna podnieść ciśnienie Quote
Malgoska Posted June 9, 2020 Author Posted June 9, 2020 3 godziny temu, Nadziejka napisał: ach jo 2 godziny temu, NikaEla napisał: Zaglądam i zapraszam na mój bazarek 2 godziny temu, Ingrid44 napisał: Zapraszamy 7 minut temu, Kamila Proc napisał: w gore i hop Quote
Radek Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 5 godzin temu, Malgoska napisał: raczej powinna podnieść ciśnienie Nieraz ludzie potrafią podnieść ciśnienie;) Quote
Malgoska Posted June 9, 2020 Author Posted June 9, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: wciaz zapraszamy 13 minut temu, Radek napisał: Nieraz ludzie potrafią podnieść ciśnienie;) a tak racja Ci najbardziej 11 minut temu, Kamila Proc napisał: hopsi i hop 2 Quote
Malgoska Posted June 9, 2020 Author Posted June 9, 2020 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: na 1 2 godziny temu, Nadziejka napisał: 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: hopsi 11 minut temu, Ingrid44 napisał: Podnosimy hop Quote
Isabel Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 41 minut temu, Radek napisał: Teraz czas na nocne Marki. Melduję się ;) 1 Quote
Recommended Posts