Aldrumka Posted May 11, 2020 Author Posted May 11, 2020 1 godzinę temu, guccio napisał: U mnie podobnie,większość jak na dolnym obrazku.Do tego mnóstwo turystów. Jak już piszę to proszę namiary-dyszka się znajdzie. Dziękuję, wieczorem podam dane Quote
TZmestudio Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 5 godzin temu, guccio napisał: U mnie podobnie,większość jak na dolnym obrazku.Do tego mnóstwo turystów. Jak już piszę to proszę namiary-dyszka się znajdzie. Jak dla mnie możesz pisać co chwilę :) a na poważnie to dziękujemy :-D 1 Quote
Aldrumka Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 7 godzin temu, agat21 napisał: 12 i 17 za wyw. poproszę Fajnie, dziękuję Quote
Aldrumka Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 3 godziny temu, TZmestudio napisał: Trzeba tytuł poprawić ;-) I zajrzeć na konto Quote
Aldrumka Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 4 godziny temu, TZmestudio napisał: Trzeba tytuł poprawić ;-) dopiero zaskoczyłam, że dzisiaj już 13 :( Quote
TZmestudio Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 24 minuty temu, Aldrumka napisał: dopiero zaskoczyłam, że dzisiaj już 13 :( Czyli następnym razem mam być bardziej dosadny niż aluzyjny? :-) DWBEM cegiełka 10zł wpłynęła i Bożena Z|ofia bez niku 20zł z opisem darowizna (więc nie wiem czy to cegiełka) Monika z Katowic 25zł cegiełki Niestety nie jest opisane z którego bazarku. Quote
Aldrumka Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 26 minut temu, TZmestudio napisał: Czyli następnym razem mam być bardziej dosadny niż aluzyjny? :-) DWBEM cegiełka 10zł wpłynęła i Bożena Z|ofia bez niku 20zł z opisem darowizna (więc nie wiem czy to cegiełka) Monika z Katowic 25zł cegiełki Niestety nie jest opisane z którego bazarku. :) wiadomo, że z poprzedniego bazarku cegiełki z tego idą wstępnie na moje konto :) zaraz tam to odnotuję 1 Quote
Recommended Posts