Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 5 godzin temu, elik napisał: Ja piszę do Ciebie Ciociu, bo Ty tak do mnie, ale nie ma potrzeby z szacunku, czy też nie, pisać inaczej niż per Ty, tak tu na dogo się do siebie zwracamy i niech tak będzie także między nami :) A czy zapominalska Elzbietka sien wywiedzialla od somsiadki czy ta paczka to z Sosnowca przybylla? bo jak siem jeszcze nie wywiedzialla to marny Jej los ...a raczej kuper! boc jak dorwem to natrzaskam ze heyyyyy! i nima zmilowanio! Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 Po filinusi kawunsi dla Kamilusi i Ewusi.... 1 Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: A czy zapominalska Elzbietka sien wywiedzialla od somsiadki czy ta paczka to z Sosnowca przybylla? bo jak siem jeszcze nie wywiedzialla to marny Jej los ...a raczej kuper! boc jak dorwem to natrzaskam ze heyyyyy! i nima zmilowanio! Elżbietka siem pytała, ale siem nie dowiedziała, bo to starsza mocno pani i powiedziała, że nie przeczyta, bo adres na dole, a ona paki nie da rady odwrócić :( Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 46 minut temu, Nadziejka napisał: Po filinusi kawunsi dla Kamilusi i Ewusi.... A dla Elusi to już filiżanusi kawusi nie starczusi? Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 10 minut temu, Kamila Proc napisał: slodko ze az zeby bola Ooooo to niedobrze. Stomatolog się kłania. Quote
Kamila Proc Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 3 minuty temu, elik napisał: Ooooo to niedobrze. Stomatolog się kłania. nie tylko on Quote
Radek Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: atmosfera sie zagescza, jak w dobrych kryminalach Ale poza kryminałami to lepiej nie. Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 jany gwynt ... ne widac spodu jako i dolu samochodu ..nie mogie nie mogie ... ale niechaj bedzie ze to ta paczka znaczy i ze juz nikt inny jej nie otrzyma jeno wlasciwa adresatka co zapomina jak malolatka .... Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: nie tylko on Znaczy sie masz powodzenie :) Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 51 minut temu, Nadziejka napisał: jeno wlasciwa adresatka co zapomina jak malolatka .... Nie wiem co niby zapomina, ale może tak być :) Quote
Kamila Proc Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 7 minut temu, elik napisał: Znaczy sie masz powodzenie :) u lekarzy tak Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 Taki lekarz mi sie marzy ....jako Daniel Craig o takiej ..twarzy ... Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 18 minut temu, Kamila Proc napisał: u lekarzy tak Dobre i to :) Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 To zdjecie przykladowe moja kaska jest wiele wielie cudniejsza piekna ozdoba z jakiegos materialu moze laka moze inny jeszcze kupilam lata temu w sklepiku z rzezbami, oszczedzalalm na nia dlugo moze ktos sie skusi jeszcze Quote
Recommended Posts