Kamila Proc Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 7 godzin temu, Radek napisał: Psisko pewnie zadowolone. nie narzeka 1 Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 10 godzin temu, kinga_kinga7 napisał: Sprawdzam czy mogę coś napisać i podrzucam bazarek, psiaki czekają ! 8 godzin temu, Radek napisał: Psisko pewnie zadowolone. 10 godzin temu, Kamila Proc napisał: i fajnie Iskiereczki a my z moja ukochana Burza dzis z ranka poznalysmy blizej bielutenkiego cudnego piesiunia ktorego widuje od kilku mieiscey na naszem osiedlu moja cudna czarnunia zawsze sie wita w ten sposob ...ze bardzo bardzo wydziera i straszy kazdego pieska ...a jak piesiek jest dziewczynka....no to juz ...awantura na calego... Dzis raneczkiem patrzamy idzie bialeczek szczupluni skaczacy , smyczke caluni czas swej panci szarpie ...hihi podskakuje na metr pond w gore ....hah jak i moja lalunia oczywiscie ogromnie oszczekala bialego zeby pokazywalal darla niemilosiernie kilka minut ale ale bialuni cud chopaczek sie nie przejal jeno coraz blizej i coraz blizej tlumaczlam mojej caluni czas ze to chopczyk cud' ze trzeba takiego chopczyka kochac i zaprzyjaznic Pani przemila mloda podeszla troszku blizej i blizej i zapozlaly sie nosenkami uszkami brzuszkami hohooooo Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 Tancowaly wiec nasze dwa skarbenki moja Burza i ...zgadnijcue jakie imionko ma piesiunio mlody bialuni... Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 Tancowaly calowaly minut kilka na smyczkach dlugich zapytalalm skad Panstwo maja cudnego bialeczka Pani mowi ze schroniska ,od grudnia zgadnijcie stokrotki jak ma na imie Burza i .... Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 Mam nadzieje ze bedzie moze wieksza przyjazni miedzy skarbenkami Moja llunia jest raczej samotnikiem jesli chodzi o przyjaznie... woli ludeczkowe i tylko ludeczkowe Ale z tym nunusiem moze przetrwa ciut dluzej psijazni Bardzo bieduni byl mieisace w schronie i po przejsciach boi ludzi bardzo bardzo czasem Panstwo mieszkaja w tym samym bloku co my chyba niedawno sie panstwo wprowadzili Quote
Radek Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Moja llunia jest raczej samotnikiem jesli chodzi o przyjaznie... woli ludeczkowe i tylko ludeczkowe Nasza Gajulka też jest proludziowa, chyba lubi wszystkich. A za innymi psiakami nie przepada. Quote
Kamila Proc Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Podrzucenie w południe to dobry pomysł? moze byc 1 Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 3 godziny temu, AlfaLS napisał: Nadziejko, pierścionki nie mają ceny... Witaj Alfo ile ktory janiol zaproponuje taka cena bedzie kup teraz Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 3 godziny temu, AlfaLS napisał: Nadziejko, pierścionki nie mają ceny... Quote
AlfaLS Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 5 minut temu, Nadziejka napisał: Witaj Alfo ile ktory janiol zaproponuje taka cena bedzie kup teraz To poproszę ten większy, średnica 2 cm. za 5 zł. :-) I jeszcze się zastanowię nad innymi rzeczami... 1 Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 Przed chwilą, AlfaLS napisał: To poproszę ten większy, średnica 2 cm. za 5 zł. :-) I jeszcze się zastanowię nad innymi rzeczami... Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 2 godziny temu, AlfaLS napisał: To poproszę ten większy, średnica 2 cm. za 5 zł. :-) I jeszcze się zastanowię nad innymi rzeczami... Dziekuje pieknie dziekuje zapraszam na kilka moich kramikow Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 Kochani probuje probuje z moimi literami duzymi Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 4 minuty temu, AlfaLS napisał: To poproszę ten większy, średnica 2 cm. za 5 zł. :-) I jeszcze się zastanowię nad innymi rzeczami... Dziekuje pieknie serdecznie dziekuje Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 3 godziny temu, AlfaLS napisał: Nadziejko, pierścionki nie mają ceny... 5 godzin temu, Radek napisał: Podrzucenie w południe to dobry pomysł? 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: podniose huraaaaaaaaaaa huraaaaaaaaaaa dziekujemy mozna juz edytowac mozna pisac wielkimi juhuuuuuuuuuuuuuu teraz bede dobrze widziec co pisze ihaaaaa Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 2 godziny temu, AlfaLS napisał: To poproszę ten większy, średnica 2 cm. za 5 zł. :-) I jeszcze się zastanowię nad innymi rzeczami... Wstawie tez tutaj inne kramiki na bidunie Moze cos sie jeszcze spodoba Dobreduszki Albinkowi drugiemu na nowe zycie z calego serca do 30.04 Dżekuniowi u Mureczkow Sercem Calem do 30.04 Misiowi ptysiowi Olenki naszej do 25 .04 Zajrzyj Dobraduszko Zajrzyj Dobraduszko-Pimpusiowi z Azylku i Majkuniowi z lasu sercem do 25 .04 Quote
Recommended Posts