Kamila Proc Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 i tak wiemy, ze chcialas napisac cos milego i kolorowego Quote
Nadziejka Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: i tak wiemy, ze chcialas napisac cos milego i kolorowego se ne da nic pisc Quote
Radek Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Spokojnej nocy wszystkim. Może Dogo po nocnym odpoczynku wróci do formy? Quote
Nadziejka Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 9 godzin temu, Radek napisał: Spokojnej nocy wszystkim. Może Dogo po nocnym odpoczynku wróci do formy? ////////////////////// Quote
Nadziejka Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 Kochani Alutka czyli ala123 ratowniczka Majkunia odeslala mi dzis pieniazki 50 zl Ala pisze na watku Majkunia ze nie potrzebne ze by przekazac biedakowi innemu nie moge edytowac nic aby wpisac ze ieniazki wrocily do mnie jakie macie serca pomysly jak bedziemy konczyc juz bazarek to poprosze kupujacych Cegielki aby podpowiedzieli komu polowa cegeielczek wyslamy Quote
Nadziejka Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 Nie da rady zmienic tytulu bazareczku teraz mam nadzieje ze to oze krotkie klopoty ze moze lada dzien bedzie mozna normalnie funkconowac na dogo .... Quote
Nadziejka Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 musze miec mozliwosc wieksze litery abym wiedziala co pisze czasem ucisk na widzenie jest ogromny a czesm ataki padaczki mniejsze ale ae to wszytko razem jest ogromnie uciazliwe calem sercem ragne pomagac jednak czasem bardzo ciezko z kazdenkiej strony Quote
ala123 Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Dziękuję Nadziejce oraz wszystkim, którzy wspomogli Majkiego cegiełkami na tym bazarku, ale pieniążki zwróciłam na konto Nadziejki, ponieważ Majki jest już zabezpieczony; dzisiaj pojechał do dt z opcją stałego :) Te 50zł na pewno przyda się innej biedzie. Dziękuję raz jeszcze :) 2 Quote
Nadziejka Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 1 godzinę temu, ala123 napisał: Dziękuję Nadziejce oraz wszystkim, którzy wspomogli Majkiego cegiełkami na tym bazarku, ale pieniążki zwróciłam na konto Nadziejki, ponieważ Majki jest już zabezpieczony; dzisiaj pojechał do dt z opcją stałego :) Te 50zł na pewno przyda się innej biedzie. Dziękuję raz jeszcze :) Dziekujemy sciskamy ile sil za maluniego cudnego Quote
Nadziejka Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 Dnia 4.04.2020 o 18:53, Olena84 napisał: Poproszę cegiełkę za 10zł Olenko kochana Cegielenki wszystkie razem podzielimy na polowe i polowa pojdzie Pimpuniowi polowa bieduniowi czy zgadzasz sie serduszko aby pieniazki poszly dla Orionka Amika od Tysi? Majkuniowi ine potrzebne pieniazki wiec poslemy polowe cegielek na inna biedunie Quote
Nadziejka Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 Dnia 5.04.2020 o 19:08, koja napisał: Cegiełkę za 20 zl poproszę. Kochana Ciociu bedziemy dzielic na polowe Wasze cudne Cegielenki czy zgadzasz sie aby po zakonczeniu bazarku polowa pieniazkow z Cegielek poszla dla Orionka Amika od Tysi? Quote
Recommended Posts