Radek Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 37 minut temu, Kamila Proc napisał: hopsi I ja też podrzucę:) Quote
Malgoska Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: hopsi 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: hopsi 5 godzin temu, Patrycja96 napisał: Hooop 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: podnosimy 4 godziny temu, Nadziejka napisał: Majki - 9kg psiego nieszczęścia, toczeń i parwo Malgosia pozwol ze wstawie wolanie o pomoc 3 godziny temu, Radek napisał: I ja też podrzucę:) 3 godziny temu, Nadziejka napisał: 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: wielkanoc za pasem no tuż tuż Quote
Malgoska Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 10 minut temu, Kamila Proc napisał: na 1 hop Quote
Radek Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: wielkanoc za pasem Pewnie dlatego pojawił się zajączek. Quote
Malgoska Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Słoneczne dzień dobry. 50 minut temu, Kamila Proc napisał: sloneczne u nas też ładnie; Quote
rozi Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Dobra, koniec tego dobrego, idę szukać szydełek... 1 Quote
Malgoska Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: bazarek na 1 :) 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: fajooooowe świetna jest :) 1 godzinę temu, rozi napisał: Dobra, koniec tego dobrego, idę szukać szydełek... koniecznie 1 godzinę temu, Radek napisał: Ale super ta myszka. zostań w domu i czytaj :) z myzką 50 minut temu, Kamila Proc napisał: hopsi :) Quote
Kamila Proc Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 2 godziny temu, rozi napisał: Dobra, koniec tego dobrego, idę szukać szydełek... znaszlas? Quote
Malgoska Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: znaszlas? też jestem ciekawa Quote
rozi Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Znalazłam narazie jedno takie grube i ono pasuje do całkiem ładnej włóczki, której mam cztery motki. Tylko że dwa są chyba ponadgryzane przez mole, a że wszystko leżało w jednym worku, to wywalę całość :( Quote
Malgoska Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 24 minuty temu, rozi napisał: Znalazłam narazie jedno takie grube i ono pasuje do całkiem ładnej włóczki, której mam cztery motki. Tylko że dwa są chyba ponadgryzane przez mole, a że wszystko leżało w jednym worku, to wywalę całość :( no jak są mole to już tylko kosz Quote
Recommended Posts