Kamila Proc Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 22 minuty temu, Malgoska napisał: na co zeby to cos dalo 1 Quote
togaa Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 A do nas zima wróciła. Nawet nie wiem kiedy ? 1 Quote
Malgoska Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 4 godziny temu, Radek napisał: Nie będzie lekko, ale musimy dać radę. I to jest wiadomość:) oby 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: zeby to cos dalo też mam nadzieję 9 minut temu, togaa napisał: A do nas zima wróciła. Nawet nie wiem kiedy ? u nas była 1 dzień Quote
Malgoska Posted April 1, 2020 Author Posted April 1, 2020 5 godzin temu, Radek napisał: Spokojnej nocy dla odwiedzających. i spokojnego poranka 1 Quote
togaa Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 Słońce u nas.. :-) A przed chwilą przyjechała na moją uliczkę wielka, biała, NOWA maszyna i wyprała nam kubły na śmieci ! Quote
Kamila Proc Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 23 minuty temu, togaa napisał: Słońce u nas.. :-) A przed chwilą przyjechała na moją uliczkę wielka, biała, NOWA maszyna i wyprała nam kubły na śmieci ! sama? Quote
togaa Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: sama? Jakby sama...buczało tylko strasznie i trzeszczało i para leciała. Pożeracz kubłów ? Quote
Kamila Proc Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 53 minuty temu, togaa napisał: Jakby sama...buczało tylko strasznie i trzeszczało i para leciała. Pożeracz kubłów ? coraz straszniejszy ten swiat 1 Quote
Radek Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 2 godziny temu, togaa napisał: A przed chwilą przyjechała na moją uliczkę wielka, biała, NOWA maszyna i wyprała nam kubły na śmieci ! Fajnie masz. U nas na osiedlu pojemniki w altankach na czyste nie wyglądają. Quote
Malgoska Posted April 1, 2020 Author Posted April 1, 2020 9 godzin temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: i ja sie przywitam 7 godzin temu, Radek napisał: Zaglądam przed południem:) 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: to ja znowusz 6 godzin temu, togaa napisał: Słońce u nas.. :-) A przed chwilą przyjechała na moją uliczkę wielka, biała, NOWA maszyna i wyprała nam kubły na śmieci ! 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: coraz straszniejszy ten swiat 4 godziny temu, Radek napisał: Fajnie masz. U nas na osiedlu pojemniki w altankach na czyste nie wyglądają. 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: hopla 1 godzinę temu, Radek napisał: Przypominam, że fanty jeszcze są. 33 minuty temu, Kamila Proc napisał: slusznie wujanku i hop Quote
Malgoska Posted April 1, 2020 Author Posted April 1, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy hop 1 Quote
Recommended Posts