Radek Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 8 godzin temu, TZmestudio napisał: Kobiecy, Radek. Kobiecy. Jakoś w głowie mi się nie mieści szampon, który nie daje dużo piany:) 1 Quote
TZmestudio Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 42 minuty temu, Radek napisał: Jakoś w głowie mi się nie mieści szampon, który nie daje dużo piany:) A chcesz miodku?? Quote
Aldrumka Posted March 19, 2020 Author Posted March 19, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Jakoś w głowie mi się nie mieści szampon, który nie daje dużo piany:) 2 godziny temu, TZmestudio napisał: A chcesz miodku?? ?? Quote
Radek Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 4 godziny temu, TZmestudio napisał: A chcesz miodku?? Czyżbym był misiem o bardzo małym rozumku? 1 Quote
TZmestudio Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Nie Radku, co najwyżej o małym rozumku. Słowo "bardzo" nie pasuje do Ciebie :-) Bardzo lubiłem tą bajkę. Nawet w nieudolnej wersji Disneya. Ona jest bardzo .... urocza. A Twoja wypowiedź że nie mieści się w głowie nasunęło mi skojarzenie.... Mam nadzieję, że nie uraziłem Twojego godności osobistej.... :-D Pewne pozycje powinny być obowiązkowe, szczególnie że w obecnych czasach nadarza się niebywała okazja skorygować jawną samowolę wychowawczą.... :) Quote
Radek Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Nie Radku, co najwyżej o małym rozumku. Słowo "bardzo" nie pasuje do Ciebie :-) Bardzo lubiłem tą bajkę. Nawet w nieudolnej wersji Disneya. Ona jest bardzo .... urocza. Mam nadzieję, że nie uraziłem Twojego godności osobistej.... :-D I miś średnio pasuje :D Do wersji Disneya nie mogłem się przekonać. Za to obydwa tomy są na półce. Lubię ten typ humoru. Quote
TZmestudio Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 51 minut temu, Radek napisał: I miś średnio pasuje :D Do wersji Disneya nie mogłem się przekonać. Za to obydwa tomy są na półce. Lubię ten typ humoru. Ale za to Tygrysek w wersji Disneya był niezły. Niestety mam tylko pierwszy tom, ale pewnie upoluję drugi przy okazji kiedyś. I zapraszamy całyczas na zakupy.... :-) Quote
UlaFeta Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 21 godzin temu, Radek napisał: To co to za szampon co się nie pieni. Taki jest nieważny :D Dobrze,ze nieprzeterminowany:)))) Quote
UlaFeta Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: Jasne, że zapraszamy Chcialam zaplacic,mozna? Proszę zapisac pod szczurem 10,00zl:)) Quote
Aska7 Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 4 godziny temu, Radek napisał: I miś średnio pasuje :D Do wersji Disneya nie mogłem się przekonać. Za to obydwa tomy są na półce. Lubię ten typ humoru. Quote
Radek Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Dobrze,ze nieprzeterminowany:)))) No jakiś plus to jest. 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Chyba nikt nie byłby zadowolony:) Quote
Aldrumka Posted March 19, 2020 Author Posted March 19, 2020 3 godziny temu, UlaFeta napisał: Chcialam zaplacic,mozna? Proszę zapisac pod szczurem 10,00zl:)) Można jeśli nie znasz mojego konta to podam rano (koło południa :)) już zapisuję nadzwyczajną cenę i dziękuję Quote
UlaFeta Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 8 godzin temu, Aldrumka napisał: Można jeśli nie znasz mojego konta to podam rano (koło południa :)) już zapisuję nadzwyczajną cenę i dziękuję Konto pewnie mam,tylko nazwiska nie pamiętam( Jaka tam nadzwyczajna.Dla siebie to bym nie kupiła:-D Quote
Radek Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Zaglądam z rana i zapraszam na zakupy (cel szczytny) Quote
Aldrumka Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 No właśnie tylko wygląda na to, że duża część dogomanii kwarantannę odbywa bez dostępu do internetu :) Quote
lunarmermaid Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 To w takim razie nr 55 poproszę, ten mniej wystający. Za wywoławczą. Quote
Aldrumka Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 40 minut temu, lunarmermaid napisał: To w takim razie nr 55 poproszę, ten mniej wystający. Za wywoławczą. fajnie, dziękuję Quote
Recommended Posts