Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix- jeżeli będą mieli napisane w "księdze psów" (przyjęcia interwencyjne) to powiedzą, jeśli nie to z czarnej dziury. Ale czy to takie ważne??

Wczoraj wyszedł dla mnie z budy i podszedł do kraty się wymiziać. Normalnie serce się rozrywa przy zatapianiu palców w tym przepięknie szorstkim, beżowym futrze i widzi, jak wielkie oczyska przymykają się, chłonąc chwilę rozkoszy!
Można tak trwać po wieki...

Posted

[quote name='xmartix']ooo zadzwoniła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pani od strony wilczarzy i obiecały że będą szukać domu :)
xmartix ŚWIETNIE, SUPER, BUZIAKI!!!!:loveu: :)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='xmartix']dzwoniła do mnie pani zainteresowana Iryskiem
wysyłam jej nowe zdjęcia
zobaczymy
Wszystko ok, tylko Aga(Visenna) była go oglądać z jedną zainteresowaną i nawet nie raczyła powiadomić mnie, czy coś z tego wyszło:placz:

Ale widocznie psiak nadal w schronie, bo dobre wieści szybko się rozchodzą- gorzej ze złymi!

mgie- to NIE JEST WILCZARZ IRLANDZKI!!! ;)

Posted

Aga to jak, ma domek czy nie?

Państwo są doświadczeni - mieli ONka, jak nie Irysek to Onka im zaproponuję, jeszcze muszą się zgadać rodzinnie i dadzą mi cynk.. lub i nie
czekamy!

Posted

[quote name='xmartix']Aga to jak, ma domek czy nie?

Państwo są doświadczeni - mieli ONka, jak nie Irysek to Onka im zaproponuję, jeszcze muszą się zgadać rodzinnie i dadzą mi cynk.. lub i nie
czekamy!
Nie wiem jeszcze czy ma domek- jutro się dowiem. Natomiast, jeżeli państwo doświadczeni to może Spajkusia by zechcieli??? To jest świetny pies dla NORMALNYCH i wiedzących na co można psu pozwolić ludzi!