xmartix Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='xmartix']takie allegro dodałam zdjęciaL wilczarz irlandzki za schroniskowymi kratami!!! (605638689) - Aukcje internetowe Allegro chłopak ogłoszony jeszcze na kupiepsa.pl, adopcje.org dzisiaj zrobiłam zmiany w allegro i dodałam 2 ogłoszenia (na kupiepsa i adopcje.org) nie wiem czemu mi się edytował post zamiast dać cytuj dałam edit eh.. Quote
Koperek Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 W końcu zdołałam wstawić swoje fotasy do pierwszego postu kochanego WILCZARZyka:loveu::loveu::loveu:- ZAPRASZAM CIOTKI!:lol: Quote
xmartix Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 odnowione allegro z nowymi fotkami: jak wilczarz irlandzki -za schroniskowymi kratami! (611321658) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Koperek Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='xmartix']odnowione allegro z nowymi fotkami: jak wilczarz irlandzki -za schroniskowymi kratami! (611321658) - Aukcje internetowe Allegro Dziękuję- nawet się na nie nadziałam dzisiaj:p;) SUPER! A przed chwilką zrobiłam małemu alegratkę :) Schroniskowy WILCZARZ IRLANDZKI- w depresji czeka! Może się posypią telefony...? Quote
Neris Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Oby, oby! Niechaj nasz Koper telefonami zasypany będzie! Quote
xmartix Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 dzwoniła pani w sprawie Irysa. Jutro ma zadzwonić znowu. Pojawiła się szansa na domek więc. Czy wiadomo skąd przywiozło pieska pogotowie schroniskowe? Quote
Koperek Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 xmartix- jeżeli będą mieli napisane w "księdze psów" (przyjęcia interwencyjne) to powiedzą, jeśli nie to z czarnej dziury. Ale czy to takie ważne?? Wczoraj wyszedł dla mnie z budy i podszedł do kraty się wymiziać. Normalnie serce się rozrywa przy zatapianiu palców w tym przepięknie szorstkim, beżowym futrze i widzi, jak wielkie oczyska przymykają się, chłonąc chwilę rozkoszy! Można tak trwać po wieki... Quote
xmartix Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ooo zadzwoniła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pani od strony wilczarzy i obiecały że będą szukać domu :) Quote
Koperek Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='xmartix']ooo zadzwoniła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pani od strony wilczarzy i obiecały że będą szukać domu :) xmartix ŚWIETNIE, SUPER, BUZIAKI!!!!:loveu: :) Quote
Koperek Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Dzisiejsze kochanie... ...wielki nochal:loveu: ...drapanko i rozżalenie... ...mizianko i smutek:-( Quote
GoskaGoska Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 no i dziubek jeszcze w schronie :mad::mad::mad: Quote
GoskaGoska Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 to lecimy z ogloszeniami ;) : gumtreewarszawa centrumofert kupiepsa WP.PL INTERPRESS oxl neeon.pl najpewniej.pl ojej.pl Quote
Koperek Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Dzisiejsze fotki dodałam do postu nr 5- zapraszam! ;) Quote
nika100 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Bosche... jaki piękny :crazyeye: Proszę znajdź się domku...znajdź się... Quote
Koperek Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Boski jest przez duże B i cóż z tego...:placz: ...wczorajsze drapanki... ...puścił mi uśmiech na pożegnanie... Quote
alexsandra Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 No wspaniały pies, sama myślę, gdzie go upchnąć. Szkoda go w schronisku.:-( Quote
GoskaGoska Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 no i co u pieska ktos go mial ogladac wyszlo cos z tego? Quote
mgie Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 To chyba naprawdę jest wilczarz. Nie zainteresował się nim żaden miłośnik rasy? Może są jakieś fora...? Quote
xmartix Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 dzwoniła do mnie pani zainteresowana Iryskiem wysyłam jej nowe zdjęcia zobaczymy Quote
Koperek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='xmartix']dzwoniła do mnie pani zainteresowana Iryskiem wysyłam jej nowe zdjęcia zobaczymy Wszystko ok, tylko Aga(Visenna) była go oglądać z jedną zainteresowaną i nawet nie raczyła powiadomić mnie, czy coś z tego wyszło:placz: Ale widocznie psiak nadal w schronie, bo dobre wieści szybko się rozchodzą- gorzej ze złymi! mgie- to NIE JEST WILCZARZ IRLANDZKI!!! ;) Quote
xmartix Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Aga to jak, ma domek czy nie? Państwo są doświadczeni - mieli ONka, jak nie Irysek to Onka im zaproponuję, jeszcze muszą się zgadać rodzinnie i dadzą mi cynk.. lub i nie czekamy! Quote
Koperek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='xmartix']Aga to jak, ma domek czy nie? Państwo są doświadczeni - mieli ONka, jak nie Irysek to Onka im zaproponuję, jeszcze muszą się zgadać rodzinnie i dadzą mi cynk.. lub i nie czekamy! Nie wiem jeszcze czy ma domek- jutro się dowiem. Natomiast, jeżeli państwo doświadczeni to może Spajkusia by zechcieli??? To jest świetny pies dla NORMALNYCH i wiedzących na co można psu pozwolić ludzi! Quote
Recommended Posts