tatankas Posted March 8, 2020 Author Posted March 8, 2020 57 minut temu, Radek napisał: Na koniec weekendu poproszę o cegiełkę za 10 złotych i dane do przelewu. Dziękuję pięknie :) Za cegiełkę można zapłacić bezpośrednio na konto tozowe z pierwszego postu,tylko aby koleżanka mogła potwierdzić to musi iść do banku,bo coś z kontem internetowym się pomieszało jej,coś źle wpisała i ją zablokowało :( Teraz by potwierdzić wpłaty musi po wydruk do banku latać :/ Więc jak już przelew pójdzie to proszę o wiadomość,by nie leciała na darmo ;) Quote
Radek Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 7 godzin temu, tatankas napisał: Za cegiełkę można zapłacić bezpośrednio na konto tozowe z pierwszego postu Dziękuję za info. Jak zrobię przelew, napiszę:) 1 Quote
Maciek777 Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 59 minut temu, Radek napisał: Coś się dłuży ten poniedziałek... Jak dla mnie to leci aż zbyt szybko:/ Quote
tatankas Posted March 9, 2020 Author Posted March 9, 2020 43 minuty temu, Maciek777 napisał: Jak dla mnie to leci aż zbyt szybko:/ To pewnie w domciu siedzisz,bo mi w pracy jak flaki z olejem ;) A w domciu weekend mignął :) 1 Quote
Radek Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 1 godzinę temu, tatankas napisał: A w domciu weekend mignął :) I to nawet nie wiadomo kiedy. 1 Quote
Maciek777 Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 2 godziny temu, tatankas napisał: To pewnie w domciu siedzisz,bo mi w pracy jak flaki z olejem ;) A w domciu weekend mignął :) W domu, ale po tu urlop brałem by z psem do weta jechać:/ Na szczęście nie wydaje się to być groźne... tradycyjnie - kiedy ma zwierzak zacząć chorować jak nie w piątek wieczorem?:/ 2 Quote
Kamila Proc Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 8 minut temu, tatankas napisał: Zapraszam na przerwie w pracy ;) 15-sto minutowej? Quote
tatankas Posted March 10, 2020 Author Posted March 10, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: 15-sto minutowej? Ja mam przerwę+dojazd od jednej do drugiej podopiecznej ,czasami i godzina wychodzi :) Quote
tatankas Posted March 11, 2020 Author Posted March 11, 2020 8 godzin temu, Radek napisał: No być nie może, całą noc nikt nie zaglądał. No wszyscy bezczelnie spali :P 1 Quote
Kamila Proc Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Przed chwilą, tatankas napisał: No wszyscy bezczelnie spali :P to nie ludzie, to wilki 2 Quote
Recommended Posts