Radek Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Coś mi się oczy kleją. Podrzucę i idę pod kołdrę. Quote
TZmestudio Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 Dzień Dobry :) Radek chyba zaspał :-D Quote
Radek Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Radek chyba zaspał :-D Korzystam ze zwolnienia, a pogoda taka, że nie chce się wychodzić spod koca. Quote
TZmestudio Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 39 minut temu, Radek napisał: Korzystam ze zwolnienia, a pogoda taka, że nie chce się wychodzić spod koca. Zwolnienia?? Toż przecież belferzyny nie chorują. :-D Jak pamiętam młodość to mimo naszych modłów i odprawianych czarów żaden nie chciał iść na zwolnienie. No, poza zajęciami z w-f które notorycznie się nie odbywały ale to dlatego, że oni leczyli się wysokoskoncentrowanymi lekami w płynie. :) Quote
Radek Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Zwolnienia?? Toż przecież belferzyny nie chorują. :-D dlatego, że oni leczyli się wysokoskoncentrowanymi lekami w płynie. :) Jak mógłbym narazić uczniów na zarażenie wirusem;) Jak chodziłem do szkoły, też miałem takich wuefistów. Teraz (przynajmniej u mnie w szkole) sami abstynenci. Quote
TZmestudio Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 1 minutę temu, Radek napisał: Jak mógłbym narazić uczniów na zarażenie wirusem;) Jak chodziłem do szkoły, też miałem takich wuefistów. Teraz (przynajmniej u mnie w szkole) sami abstynenci. Nauczyciele abstynenci, za to uczniowie pijący. :-D Teraz w szkołach na stołówce to strach podać schabowego. Takie czasy... :) 1 Quote
guccio Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Ogarnęłam swoją czwórkę weteryynaryjnie i jedzonkowo.Na dwie cegiełki zostało.Proszę nr konta. 1 Quote
Radek Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 5 godzin temu, TZmestudio napisał: Nauczyciele abstynenci Czasem wino zdarza mi się wypić:) Cegiełka już w drodze. Quote
TZmestudio Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 3 godziny temu, guccio napisał: Ogarnęłam swoją czwórkę weteryynaryjnie i jedzonkowo.Na dwie cegiełki zostało.Proszę nr konta. Dziękuję bardzo, PW wysłałem 4 minuty temu, Radek napisał: Czasem wino zdarza mi się wypić:) Cegiełka już w drodze. Dziękuję za cegiełkę. Mam nadzieję, że nie cisnąłeś jej zbyt mocno :-D A co do wina, to wtedy były czasy...... Wino marki wino, wino siarkowe..... Ech, nie trzeba było wcale środków na przeczyszczenie zażywać...... A niedawno w ramach prezentu udało mi się kupić Panu Domu takie wino: Ubaw był przez kilka godzin (wino w folii) Quote
Radek Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 2 minuty temu, TZmestudio napisał: Dziękuję za cegiełkę. Mam nadzieję, że nie cisnąłeś jej zbyt mocno :-D A co do wina, to wtedy były czasy...... Nie, rzuciłem bardzo delikatnie. Technikum mi się przypomniało:) Wino w folii to chyba jakiś nowy wynalazek? Quote
Aska7 Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Dnia 19.02.2020 o 10:34, Aska7 napisał: To pierwsza zima, kiedy mali oportuniści nie domagają się żarcia. Poproszę zatem tylko 5 cegieł Przypomnę się i poproszę o konto Quote
TZmestudio Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 Przed chwilą, Aska7 napisał: Przypomnę się i poproszę o konto Byłem przekonany, że wysłałem. Już się poprawiam. Quote
TZmestudio Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 4 minuty temu, Radek napisał: Nie, rzuciłem bardzo delikatnie. Technikum mi się przypomniało:) Wino w folii to chyba jakiś nowy wynalazek? Dzban jest gdzieś od 10 lat. Gdzieniegdzie można go dostać, ale z piciem bym uważał.... ;-) Quote
Radek Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Przed chwilą, TZmestudio napisał: z piciem bym uważał.... ;-) Aż tak odważny nie jestem:) Quote
TZmestudio Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 51 minut temu, Radek napisał: Aż tak odważny nie jestem:) Możesz pić, tylko daleko od domu nie odchodź. :) 44 minuty temu, Aska7 napisał: Phi, kobiety dzielniejsze Piłaś? Jak wrażenia? Za młodu mówiliśmy: co cię nie zabije to cię wzmocni. :-D Quote
Radek Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Piłaś? Jak wrażenia? Też jestem ciekaw :D Quote
TZmestudio Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: Dzisiaj nie zaspałem:) Każdemu się zdarzają chwilę słabości. ;) 1 Quote
Radek Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Powoli przygotowuję się psychicznie do powrotu pod tablicę;) Quote
TZmestudio Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: Powoli przygotowuję się psychicznie do powrotu pod tablicę;) W roli ucznia czy nauczyciela,? Quote
Radek Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 3 godziny temu, TZmestudio napisał: W roli ucznia czy nauczyciela,? Nauczyciela, na szczęście:) Quote
Recommended Posts