Nadziejka Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Zapraszam Dobreduszenki na kramik kolejny dla czarnuskiego Cyganka Cygunia Cyganek juz po ciezkiej operacji ..czarny piekny ksiaze uratowany przez Alvenke Prosimy o pomoc kochani po bardzo bardzo powaznej operacji koszt 3 tyz zl operacja plus koszta wizyt , pobytu w klinice ...dalsze leczenie 85 zl Cegielki Zycia plus za fantuski 47 zl 50 gr razem poslylam do Alvenka 132 zl 50 gr dla Cyganka Alvenka cudne serce u ktorej jest Cygunio radzi ze wszytkim jak tylko moze Rozliczonko Cegielka Zycia 50 zl ciocia bakusiowa mam na koncie dziekuje stokrosci! Cegielka Zycia 10 zl ciocia koja Cegielka Zycia Wujenek Radek 5 zl mam na koncie dziekuje! Mam na koncie dziekuje! Cegielka Zycia 10 zl Ciocia Nesiowata Mam na koncie dziekuje! Cegielka Zycia 10 zl Besia11 Nadziejkowa psiapiolka Halunia w opcji kup teraz Num 8 kufer duzy ratanowy 15 zl rezygnacja! Num 10 bokserki meskie niebeiskie 9 zl mam pieniazki dziekuje sliiicznie 9 zl dla Cyganka Ciocia Anulka w opcji kup teraz Nym 1 perfum C thru 75 mll Glamorous 15 zl Num 2 kocys blekitny uzywany 9 zl Num 5 dwa mydelka P walewska i Dove 5 zl Num 7 mgielka Avon 4 zl Num 13 2 sciereczki do kurzu 1 zl 50 gr Num 14 pasta Signal 4 zl mam na koncie dziekuje pieknie mam na koncie 38 zl 50 gr dla Cyganka Quote
Nadziejka Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Num 1 C thru dezodorant perfumowany Glamorous nowiutenki cuuudny zapach 75 mll cena wywol 10 zl kup teraz 15 zl Ciocia Anulka dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Num 2 kocys niebieski jak aksamit uzywany ale stan bardzo dobry piekny ,podszyty polarkiem we wzorki cudny blekitny kolor cena wywol 6 zl kup teraz 9 zl Ciocia Anulka dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Num 3 ksiazka ,,Maestra,, thiller .. nowa stan idealny str 312 swietny okladka ze skrzydelkami cena wywol 10 zl kup teraz 15 zl Spektakularne oszustwo w londyńskim domu akcyjnym. Bosy kochanek biegnący ulicami Paryża. Zuchwała kradzież na jachcie miliardera. Brutalne morderstwo pod mostem w Rzymie. Oni to zaczęli. Ona to dokończy. Judith Rashleigh pracuje w prestiżowym londyńskim domu aukcyjnym, ale w konfrontacji z bezceremonialnym snobizmem i demoralizacją musi zweryfikować swoje wyobrażenia o świecie sztuki, o którym zawsze marzyła. Dorabia sobie jako hostessa w jednym z nie do końca przyzwoitych barów West Endu - aczkolwiek to zajęcie wydaje się absolutnie niewinne w porównaniu z jej poczynaniami w wolne wieczory. W domu aukcyjnym Judith trafia na trop oszustwa, ale traci posadę i nie ma szans zdemaskować złoczyńcy. Zdesperowana przyjmuje propozycję jednego z klientów baru – ma towarzyszyć mu w podróży na Lazurowe Wybrzeże. Niestety, nierozważne podanie klientowi środków usypiających prowadzi do nieoczekiwanego dramatu, a Judith musi uciekać. Zdana na siebie, w wielkim niebezpieczeństwie, ma do dyspozycji jedynie swoją niebywałą zdolność udawania bogatej i sławnej. Może też podążać tropem oszustwa na wielką skalę, przez które straciła wymarzoną posadę. "Maestra", której akcja rozgrywa się w egzotycznych pałacach i na pokładach jachtów największych bogaczy, to na pewno thriller nietuzinkowy. Diabolicznie przenikliwa jak Amy Dunne z "Zaginionej dziewczyny" i niebezpieczna jak Lisbeth Salander, Judith Rashleigh jest bohaterką serii błyskotliwych i olśniewających powieści, które czyta się z zapartym tchem i zawrotem głowy. Quote
Nadziejka Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Num 4 pysznosci brownie cena wywol 4 zl kup teraz 6 zl Quote
Nadziejka Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Num 5 dwa mydelka pachnidelka cena wywol 4 zl kup teraz 5 zl Ciocia Anulka dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Num 6 pojemnik na zywnosc uzywany stan b dobry duzy cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl Quote
Nadziejka Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Num 7 mgielka do ciala wlosow Avon cuudny zapach ponad polowa buteleczki cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Ciocia Anulka dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Num 8 kufer duzy ratanowy ma wiele lat jest troszenke starszawy i nie pierwszej uraogy ale ale jako ozdoba jako schoweczek jeszcze lata posluzyc moze bardzo ladny ozdobny tu zdj z google podobnego cena wywol 10 zl kup teraz 15 zl sprzedany! mojej kochanej Halusi Nabusi dziekuje serduszko dziekuje! Quote
Nadziejka Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Num 9 zestaw przypraw mielonych cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl Quote
Nadziejka Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Num 10 patyczki cleanic 100 szt w pudeleczku cena wywol 2 zl Quote
Nadziejka Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Num 11 slipki meskie nowe cena wywol 6 zl kup teraz 9 zl sprzedane! Moja psiapsioleczka kochana Halunia Nabunia kup teraz dziekuje serce dziekuje! Quote
Nadziejka Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Num 12sciereczki do naczyn 3 sztuki cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl Quote
Nadziejka Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Num 13 sciereczki do wycierania kurzu 2 sztuki zielona i pomaranczowa cena kup teraz 1 zl 50 gr Ciocia Anulka dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 Num 14 pasta do zabkow wlasnych cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Ciocia Anulka dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 Num 15 dzemik owoce lesne mniammmm 280 gram cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Quote
Nadziejka Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 Num 16 czekolada na gpraco 3 sztuki cena wywol 2 zl 40 gr Quote
jola&tina Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Ależ tu śliczne różności!!! Zapraszamy! Quote
Nadziejka Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 57 minut temu, jola&tina napisał: Ależ tu śliczne różności!!! Zapraszamy! Witaj witaj jolantinko bardzo dziekuje za odwiedzinki Quote
Nadziejka Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 Bokserki meskie i kufer sprzedane juhuuu! sprzedane Alveniu Droga Moja Kokana kolezancia Halunia w opcji kup teraz slipeczki meskie 9 zl i kufer duzy 15 zl 1 Quote
Alvenka Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Dziękujemy ciociu Nadziejko i zapraszamy do pomocy Cyganiowi. Quote
Nadziejka Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 3 minuty temu, Radek napisał: Smacznie wygląda bazarek. 9 minut temu, Alvenka napisał: Dziękujemy ciociu Nadziejko i zapraszamy do pomocy Cyganiowi. Quote
Nadziejka Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 spokojnej nocy iskiereczkom lapeczkom 1 Quote
Recommended Posts