Dariuszdaro Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Witam. Jak w temacie mam owczarka niemieckiego ma 6.5 miesiaca od wczoraj wieczora zoczal jakoś dziwnie chodzic jak by kulal na jedną łapę przednia biega normalnie jedynie jak chodzi jest to zauważalne sprawdzałem nie ma nic wbite co to może być poczekać jeszcze czy iść jak najszybciej do weterynarza?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bou Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 23 minuty temu, Dariuszdaro napisał: czy iść jak najszybciej do weterynarza?? Ano iść...niech sprawdzi łapę i zrobi rtg,żeby wykluczyć dysplazję.Młody pies może mieć kilka powodów do utykania...Trzeba to sprawdzić,żeby w porę zareagować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariuszdaro Posted January 15, 2020 Author Share Posted January 15, 2020 No właśnie szybko przybiera na wadze. Niedawno wróciłem z pracy już trochę mniej kuleje jutro pójdę do weta i sprawdzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bou Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Dnia 16.01.2020 o 00:43, Dariuszdaro napisał: No właśnie szybko przybiera na wadze. Niedawno wróciłem z pracy już trochę mniej kuleje jutro pójdę do weta i sprawdzę No i co wet stwierdził? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts