Goś Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Mars został oddany przez właściciela w grudniu...tydzień przed świętami... Jedyna informacja jaką zostawił właściciel, to jego imię. Nic więcej. Marsik ma obecnie 11miesięcy. Przesłodki pieszczoch do ludzi, przeciska się do ręki, przykłada mordkę do krat... Tak bardzo chce, żeby go zabrać... :placz: Jest wykastrowwany. Do psów, hmm...mendowaty. Młody, nakręcony, ze złymi przykładami na około. No cóż... psy w schronisku się nie bawią. One walczą o przetrwanie. A każdy inny pies to konkurencja o względy człowieka. W takich warunkach dojrzewa Mars. Dlatego czasem podgryza inne psy. Niezbyt stanowczo, ale jednak... Potrzebuje normalnego domu, kontaktu z człowiekiem i dalszej pozytywnej socjalizacji z psami. Musimy przywrócić mu okres młodzieńczej wesołości! A oto jego śliczny pyszczek: Nadal przybiega na dźwięk swojego imienia... Sama słodycz: --------------------------------------------------------------------------------- [SIZE="4"]Inne amstaffy z wrocławskiego schronu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebna-wizyta-przedadopcyjna-w-legnicy-dla-pieska-ze-str-11-a-134768/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/wspanialy-amstaff-bez-naszej-pomocy-zostanie-w-schronie-135356/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/bez-dt-bez-szans-sliczny-amstaff-w-wersji-mini-wroclaw-135361/#post12114214 Quote
Goś Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Tu jest tego ogłoszenie: Chomik manczkin dokument "OGŁOSZENIE MARSA" do sklepów zoo i klinik... Rozwieszajcie proszę! Nie wszyscy mają dostęp do netu! Quote
Goś Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 I allegro psiurka: 11mies mix amstaff BŁAGA O DOM (601030952) - Aukcje internetowe Allegro Nadal połowa opcji nie działa i ogłoszenie tak nijako wygląda :angryy: Quote
Koperek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Jakieś tam niewyraźne fotki młodego mam, ale czy nadają się do publikacji to nie wiem. Na razie się zapisuję ;) Quote
Goś Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Dzięki dziewczyny :) Młody do góry - prezentuj się! Quote
Goś Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Zastanawiałam się, jak to możliwe, ze psiak, który trafił do schroniska w wieku 7miesięcy, siedzi tam tak długo... A on jest chyba jakiś niewidzilany, skoro nawet na dogo prawie nikt go nie zauważył :placz: Quote
Goś Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Ech, ogłoszenia jakieś by się dla maluszka przydały... Ja już czasowo nie wyrabiam... Co tu będę ukrywać, jutro/pojutrze mam pogrzeb babci,więc pt-sb będę miała nieco wycięte z życiorysu... Potrzebuję pomocy w ogłaszaniu psiaka!!! Nie mam czasu rejestrować się teraz na astowe forum.... Może ktoś z Was mógłby tam podrzucić jego wątek?? Quote
Okamia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Może zmień trochę temat że pilne ogłoszenia. Ja mogę osobiście go wrzucić na adopcje.org, alegro niestety nie umiem :shake: Quote
Okamia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 adopcje.org ma! Teraz czekamy na akceptację modów :cool3: Namiary podałam na Ciebie, zaciągnęłam je z aukcji allegro :evil_lol: Quote
Goś Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Dziękuję. Ja mu już jedno allegro zrobiłam, ale takie trochę nieciekawe wyszło, bo allegro szwankuje :/ O wiele lepiej by się wszystko prezentowało na czarnym tle, ale ta opcja zwyczajnie nie działa :mad: Quote
Goś Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Namiary podałam na Ciebie, zaciągnęłam je z aukcji allegro Spoko, bardzo dobrze :) Jak psiak się pojawi na "adopcjach", to poproszę o informację ;) Quote
agaga21 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 dodałam maluszka tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bulowate-do-adopcji-jeden-watek-dla-wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8-a-22803/index497.html#post12074234 może ciotki astowe si ę zjawią... i tu: Logowanie do nasza-klasa.pl potrzebuję numer kontaktowy by uzupełnić opis. Quote
Okamia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 agaga nr kontaktowy masz w aukcji allegro :) jest to namiar na Gosię ;) Quote
Izuuus Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Wywiesiłam trzy ogłoszenia maluszka. hopsaj w górę! Quote
Koperek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Goś napisał(a):Zastanawiałam się, jak to możliwe, ze psiak, który trafił do schroniska w wieku 7miesięcy, siedzi tam tak długo... A on jest chyba jakiś niewidzilany, skoro nawet na dogo prawie nikt go nie zauważył :placz: Wiesz, drugi astowaty dzieciak siedzi dwa lub trzy boksy dalej i też jakoś nie ma szczęścia... Przyszedł jako pięciomiesięczne szczenię, teraz ma 7 lub 8 i co?? Dalej nic. A rwie się do ludzi niesłychanie. Zawsze jest przy siatce. Nie ma możliwoście, żeby go odwiedzający nie widzieli. Może dlatego, że już wykastrowany to ich zniechęca:diabloti: Quote
Recommended Posts