Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mars został oddany przez właściciela w grudniu...tydzień przed świętami... Jedyna informacja jaką zostawił właściciel, to jego imię. Nic więcej.
Marsik ma obecnie 11miesięcy. Przesłodki pieszczoch do ludzi, przeciska się do ręki, przykłada mordkę do krat... Tak bardzo chce, żeby go zabrać... :placz:
Jest wykastrowwany. Do psów, hmm...mendowaty. Młody, nakręcony, ze złymi przykładami na około. No cóż... psy w schronisku się nie bawią. One walczą o przetrwanie. A każdy inny pies to konkurencja o względy człowieka. W takich warunkach dojrzewa Mars. Dlatego czasem podgryza inne psy. Niezbyt stanowczo, ale jednak...
Potrzebuje normalnego domu, kontaktu z człowiekiem i dalszej pozytywnej socjalizacji z psami.
Musimy przywrócić mu okres młodzieńczej wesołości!

A oto jego śliczny pyszczek:

Nadal przybiega na dźwięk swojego imienia...

Sama słodycz:

---------------------------------------------------------------------------------
[SIZE="4"]Inne amstaffy z wrocławskiego schronu:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebna-wizyta-przedadopcyjna-w-legnicy-dla-pieska-ze-str-11-a-134768/
http://www.dogomania.pl/forum/f28/wspanialy-amstaff-bez-naszej-pomocy-zostanie-w-schronie-135356/
http://www.dogomania.pl/forum/f28/bez-dt-bez-szans-sliczny-amstaff-w-wersji-mini-wroclaw-135361/#post12114214

Posted

Zastanawiałam się, jak to możliwe, ze psiak, który trafił do schroniska w wieku 7miesięcy, siedzi tam tak długo... A on jest chyba jakiś niewidzilany, skoro nawet na dogo prawie nikt go nie zauważył :placz:

Posted

Ech, ogłoszenia jakieś by się dla maluszka przydały... Ja już czasowo nie wyrabiam... Co tu będę ukrywać, jutro/pojutrze mam pogrzeb babci,więc pt-sb będę miała nieco wycięte z życiorysu... Potrzebuję pomocy w ogłaszaniu psiaka!!! Nie mam czasu rejestrować się teraz na astowe forum.... Może ktoś z Was mógłby tam podrzucić jego wątek??

Posted

Dziękuję.
Ja mu już jedno allegro zrobiłam, ale takie trochę nieciekawe wyszło, bo allegro szwankuje :/ O wiele lepiej by się wszystko prezentowało na czarnym tle, ale ta opcja zwyczajnie nie działa :mad:

Posted

Namiary podałam na Ciebie, zaciągnęłam je z aukcji allegro

Spoko, bardzo dobrze :)

Jak psiak się pojawi na "adopcjach", to poproszę o informację ;)

Posted

Goś napisał(a):
Zastanawiałam się, jak to możliwe, ze psiak, który trafił do schroniska w wieku 7miesięcy, siedzi tam tak długo... A on jest chyba jakiś niewidzilany, skoro nawet na dogo prawie nikt go nie zauważył :placz:

Wiesz, drugi astowaty dzieciak siedzi dwa lub trzy boksy dalej i też jakoś nie ma szczęścia...
Przyszedł jako pięciomiesięczne szczenię, teraz ma 7 lub 8 i co?? Dalej nic. A rwie się do ludzi niesłychanie. Zawsze jest przy siatce. Nie ma możliwoście, żeby go odwiedzający nie widzieli.

Może dlatego, że już wykastrowany to ich zniechęca:diabloti: