Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli ktos jeździ do Czech, to zaraz w pierwszym sklepie zoologicznym po lewej stronie za przejściej granicznym w Cieszynie mozna kupić sprzęt z ManMata. Ja tam kupiłam linkę z amortyzatorem za ok. 35 zł, a ten pas do skijoringu za ok. 85 zł. A więc tam jest o wiele taniej i jezeli ktos jeździ do Czech to moze tam sobie kupić.

Posted

Manu- miałaś rano wyjechać? Co tu robisz? Manu żartowałem :wink: Chciałem wszem i wobec poinformować, że Manu jest moją najlepszą znajomą na forum szpice. Wiosno dawno Cię nie było. Nat, nie skrzywdziłem Manu w ogóle, choć wczoraj cos czarowała na forum, potem pisała, że nie zrozumiem, wyjaśni później i takie tam. Nat Ty mnie także strofujesz :o ? Co za wyedukowane towarzystwo.... :wink: A tak poważnie, informacje na temat sprzętu są bardzo interesujące, jeden pies to drobiazg, ale jak Wiosna ma 7 to jest problem. Za jakiś czas kupię sobie obróżkę zaciskową zgodnie z Waszą radą z Manmata, a pozostałe akcesoria jeszcze póxniej. A ten Jarosław Rzidky to jest kto? Kupuje, przywozi, wysyła? Do Cieszyna nie mam daleko, więc być może sam. Czas pokaże... Manu odezwij się :cry: Pozdrawiam.

Posted

Jeszcze jedno- jest taki temat o kupnie bullika za 1000,-zł. Jak będziecie mieli chwilke, to sobie poczytajcie. To jest kosmos, jak oni się tam żrą- to chyba zgodnie z charakterem ich psów....

Posted

wiosna: a jaka to jest dlawiaca? ja uzywalam pol-zaciskowej, takiej jak manmaty..

Wojtas: ja tu nikogo nie strofuje :)

:angel:

Posted

to jest wlasnie dlawiaca ;)

wojtas: Jarek Rzidky to maszer z czech, mas kilkanascie psiakow, i sklep. my przywozimy od niego karme - ma dystrybucje. i on mieszka nie w cieszinie, tylko w takiej malej wsi - silherovice - jakies 15 km od przejscia w chalupkach.

w cieszynie jest inny sklep - zaraz za przejsciem - tam tez jest ta karma.

Posted

Wróciłam ! :P

Manu- miałaś rano wyjechać? Co tu robisz?

No przecież wyjechałam rano... :wink: O 10:30, czy jakoś tak...

A czarowałam nie na forum tylko na czacie. :D