Jump to content
Dogomania

KONIEC-Skarpetki niemowlęce i kosmetyków próbeczki od złotóweczki, na kocie dupeczki:)

Recommended Posts

Posted

MOJE KOCIE BEZDOMNIAKI

Na nie głównie przeznaczę środki z tego bazarku

Regulamin:

1.Bazarek potrwa do 15.12.2019r.,do godz.21.00,czasu dogo. Ostatni ważny post godz.20.59.Jest prowadzony też na forum miau.Kto pierwszy ten lepszy.
2.Na wpłaty czekam maksymalnie 7 dni od zakończenia bazarku, chyba że ustalimy inaczej.
3.Bazarek ma formę  KT. 

4.Wysyłka jest PP,w przypadku dużych paczek szukam tańszej formy przesłania fantów i wybieram np.Paczka w Ruchu (do odebrania w kiosku,ale to najtańsza opcja,zwykle przy niedużych gabarytowo paczkach do 2kg to 8,49zł,pow. 2kg  ok.9zł,ale także nieduży gabaryt) https://www.paczkawruchu.pl/ lub firmę kurierską Geis (ok.15zł)wygodna dostawa pod drzwi.

5.Odbiór osobisty możliwy w Warszawie ,ale bardzo proszę ,by Kupujący dostosował się do moich możliwości czasowych i proponowanego miejsca (zwykle podaję Mokotów/Włochy i jestem tam dostępna w kilku godzinnej rozpiętości czasowej).Błagam nie wymuszać konieczności wożenia przeze mnie fantów w dogodne dla Kupującego miejsca (to dla mnie wielkie obciążenie,mam dużo tymczasów i bardzo dużo obowiązków z nimi związanych.Nie mam czasu i samochodu. Dostarczanie fantu za kilka złotych ,podczas którego tracę ponad 2h (jadąc tam i z powrotem) to dla mnie skórka za wyprawkę:( Proszę wziąć to pod uwagę robiąc zakupy na moim bazarku.

6.Kupujący korzystający z odbioru osobistego dokonują odbioru zakupionych fantów w ciągu max.1,5tyg. od zakończenia bazarku. Niestety nie mam miejsca na przechowywanie fantów dłużej ze względu na bardzo małe mieszkanie:( Każda paczka dodatkowo w nim,to kolejny mebel,który trzeba skrzętnie omijać ostro lawirując ,co jest ogromnym utrudnieniem w małej kawalerce:(

7.Opakowania do przesyłek stosuję w większości z odzysku,chyba,że ktoś zażyczy sobie dopłatę za nowe. Zawsze bardzo dbam,aby Kupujący nie musiał dokładać ani złotówki za karton,kopertę bąbelkową,taśmę,wypełnienie gąbką lub poduszki powietrzne), także płatność głównie za przesyłkę.Proszę doceńcie ten wysiłek,każdorazowo kosztuje mnie to sporo zaangażowania,czasu i kombinacji z wyszukiwaniem darmowych opakowań.

8.Kupujący biorący udział w licytacji na tym bazarku,akceptują ww.zapisy regulaminu

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rozliczenie:

ona03 - poz.1 15szt oraz poz.2 15szt.

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1. Próbki -Bielenda, Camellia Oil, Luksusowe masło do ciała

kt.1zł/szt. Dostępnych jest jeszcze 14 sztuk

ona03 15szt.

Aska7 10szt

eaa696f44c00.jpg

Opis produktu:

Olej Kameliowy Koreański Sekret Młodości w postaci luksusowego masła do ciała zapewnia skórze pielęgnację wzorowaną na najlepszym koreańskim modelu dbania o urodę. Widocznie poprawia wygląd i kondycję skóry dojrzałej. Skutecznie regeneruje, nawilża i zmiękcza skórę, wpływa na poprawę jędrności i elastyczności, zapobiega wiotczeniu.

Zawiera ekskluzywny Olej Kameliowy o wysokiej zawartości kwasów Omega-9, który rewitalizuje i nawilża skórę, Ceramidy, których niedobór w skórze przyspiesza procesy jej starzenia oraz Olej Marula z witaminami C i E o silnych właściwościach odżywczych i antyoksydacyjnych.

Testowane dermatologicznie.

SKŁADNIKI

Aqua (Water), Ethylhexyl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glyceryl Stearate, Glycerin, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Camellia Japonica Seed Oil, Scierocarya Birrea (Marula) Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Olive Glycerides, Ceramide 3, Squalene, Allantoin, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Beta - Sitosterol, Ascrobyl Palmitate, Dimethicone, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Polyacrylate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, CI 19140, CI 14700.

2. Próbki- Aloesowy żel do pielęgnacji ciała. Bielenda.

ona03 15szt.

Aska7 10szt

kt.1zł/szt. Dostępnych jest jeszcze 10szt.

8f239acdb37a.jpg

Botanic Spa Rituals to niezwykła i wyjątkowa linia botanicznych kosmetyków do pielęgnacji ciała, której głównym źródłem inspiracji pozostaje natura oraz jej ogromny potencjał tkwiący w roślinach. Zaufanie i szacunek do przyrody oraz czerpanie z jej niezwykłej siły i witalności pozwoliły na stworzenie naturalnego rytuału pielęgnacji ciała, w którym o Twoją skórę zadbają starannie wyselekcjonowane naturalne składniki aktywne o udowodnionej skuteczności działania, pochodzące w dużej mierze z czystych polskich łąk i ogrodów, zatopione w formułach bez sylikonów, parabenów i sztucznych barwników.

Pięknie pachnący, świeży żel do pielęgnacji ciała z 95% zawartością czystego soku z aloesu to bogata dawka natury, która przywróci doskonałą kondycję i komfort nawet najbardziej wymagającej suchej i podrażnionej skórze. Poddaj się rytuałowi roślinnej pielęgnacji, a  przekonasz się, jak natura zatroszczy się o Twoją skórę, jak głęboko żel nawilży, zregeneruje i zmiękczy Twoje ciało. Zlikwiduje szorstkość i przesuszenie naskórka, da natychmiastowe uczucie ulgi i komfortu.

Odkryj niezwykłą moc soku z aloesu o właściwościach nawilżających, kojących i regenerujących. Aloes, bogaty w witaminy A, B, C i E oraz minerały, długotrwale i głęboko nawilża, tworzy na powierzchni skóry barierę ochronną, dzięki czemu zapobiega utracie wody. Poprawia jędrność i elastyczność skóry, koi, łagodzi podrażnienia.

Sprawdź jak działa dobroczynny dla Twojej skóry ekstrakt z opuncji figowej, który dzięki zawartości kwasów omega-6 i 9 oraz różnych form witaminy E, ujędrnia, nawilża i zapobiega wiotczeniu naskórka.

Efekt: Twoje ciało będzie gładkie i aksamitne w dotyku, a skóra dobrze nawilżona, ukojona i zregenerowana.

SKŁADNIKI

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Trehalose, Glycerin , Panthenol, Allantoin, Algin, Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Carbomer, Polysorbate 20, Potassium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Linalool.

Posted

3. Próbki - Krem detoksykująco-nawlżający Bielenda 

d065193bfd81.jpg

kt.1zł/szt., dostępnych jest 10 szt.

Opis produktu: Detoksykująco – nawilżający krem o lekkiej, żelowej konsystencji skutecznie poprawia jakość trudnej i wymagającej cery mieszanej i tłustej. Niezwykła formuła kosmetyku oparta na innowacyjnym połączeniu cukru i węgla zapewnia cerze mieszanej silny detoks – oczyszczenie skóry z toksyn oraz optymalne nawilżenie. Krem widocznie poprawia ogólny wygląd i kondycję skóry. Ładnie matuje i odtłuszcza błyszczącą cerę, redukuje poziom sebum oraz jego wydzielanie, zmniejsza widoczność porów. Zapobiega powstawaniu wyprysków, wyrównuje koloryt, dodaje cerze promiennego blasku, czyni ją miękką i gładką, wspomaga łagodzenie podrażnień i zmian trądzikowych.
Dzięki zawartości cenionych składników aktywnych, krem stanowi swoisty Ekran anri-pollution chroniący skórę przed negatywnym wpływem zanieczyszczonego środowiska m.in. przed smogiem.

Cukier trzcinowy posiada silne właściwości oczyszczające i antybakteryjne. Zawiera liczne minerały i pierwiastki: żelazo, wapń, fosfor, potas i magnez. Delikatnie złuszcza martwy naskórek, odblokowuje i oczyszcza pory, regeneruje, koi i łagodzi podrażnienia. Nadaje skórze równomierny, zdrowy koloryt i blask.

Węgiel dzięki silnym właściwościom absorbującym posiada zdolność głębokiego oczyszczania skóry. Działa jak magnes: przyciąga i wchłania toksyny, martwy naskórek, nadmiar sebum oraz inne zanieczyszczenia z powierzchni oraz głębszych warstw skóry. Skutecznie oczyszcza zablokowane pory, wyrównuje koloryt skóry, zapobiega powstawaniu wyprysków.

4. Próbki- Woda toaletowa Antonio Banderas Blue Seduction- bardzo ładny męski zapach:) próbeczki super w delegację,na ferie,na wyjazd,by nie obciążać bagażu i nie dźwigać butli perfum

1szt.4zł, dostępnych jest : 14szt.

d97f77876eba.jpg

9ed2775c16c6.jpg

Antonio Banderas Blue Seduction to zapach niezwykle męski, zmysłowy i nowoczesny. Tę uwodzicielską kompozycję otwiera koktajl świeżych owocowych nut; znajdziemy w nim egzotyczny melon, świeże porzeczki, bergamotkę i miętę. W sercu wybrzmiewa interesujące połączenie morskich tonów, kardamonu, pikantnej gałki muszkatołowej, akordów dojrzałych jabłek i apetycznego aromatu kawy cappuccino. Ten niezwykły koncert kończą tony drzewne oraz ambra.

Nuty zapachowe:

• Nuty głowy: melon, mięta, czarna porzeczka, bergamota
  • Nuty serca: cappuccino, gałka muszkatołowa, kardamon, zielone jabłuszko
  • Nuty bazy: ambra, akordy drzewne
Posted

5. Żel do mycia twarzy ,firma Garnier Bio,do skóry normalnej i mieszanej

kt.1zł/szt., mamy 6szt.

3d06207144df.jpg

6. Żel do ciała Palmolive 

Aska7 2szt

kt.1zł/szt., mamy 2szt.

158dec278c50.jpg

Posted

7. Skarpeteczki niemowlęce w choinki od 0-6mcy

kt.3zł

sprzedane poza forum

1d33518ac85d.jpg

8. Skarpeteczki niemowlęce

kt.3zł

a. granatowe 0-6mcy

b.w pieski dalmatyńczyki do 2 latek

92c83a13d3dc.jpg

a8eb70c43764.jpg

Zapraszamy:)

Posted
5 minut temu, ona03 napisał:

Dzień dobry :)

Poproszę Nr 1 i 2 - po 15 szt

I można mnie pakować :))))

Bardzo pięknie dziękuję:) będę pakować pomalutku:)

Posted
8 godzin temu, Aska7 napisał:

Ile ml mają próbki 1 i 2

sprawdzam i niestety nie ma podanej pojemności na próbkach:( są takie standardowe,nie maleńkie i nie duże- nie wiem jak zmierzyć pojemność:(

Posted
7 godzin temu, gosia7 napisał:

sprawdzam i niestety nie ma podanej pojemności na próbkach:( są takie standardowe,nie maleńkie i nie duże- nie wiem jak zmierzyć pojemność:(

Aska7,powtórzę gdyby post się zgubił