TZmestudio Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 17 godzin temu, Nadziejka napisał: …..hmmmnnn no ja blondynka i dawniejszych czasach mlodosci ponoc najpiękniejsze na Ziemi ...tak mawiali niektórzy ale u mnie czasem za wiele tych kulek ….ech ..i nie nadazam uhhhh…..nie natrzaskam wiec wujowi klapsiorow tu i uwdzie .. ze to wszystko jeno wybaczę w swej laskawosci … Widać następnym razem trza mniejsze litery wstawiać. :) Podnoszę w południe :D 1 Quote
TZmestudio Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 17 godzin temu, Nadziejka napisał: Nie boj nie lekaj się .. wlasna piersią obronie Cie Radek, nic nie mów lepszej połowie i czem prędzej uderzaj wtulić się w pierś Ci wystawioną. :D 3 Quote
Nadziejka Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 4 godziny temu, TZmestudio napisał: Radek, nic nie mów lepszej połowie i czem prędzej uderzaj wtulić się w pierś Ci wystawioną. :D 1 Quote
Kamila Proc Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 dziekuje za zaproszenie, choc go nie bylo 1 Quote
Nadziejka Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 31 minut temu, Kamila Proc napisał: dziekuje za zaproszenie, choc go nie było Pooozdrawiam dziekuje pięknie za odwiedzinki Quote
Nadziejka Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: nie ma sprawy Quote
Radek Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Senność mnie ogarnia, więc podrzucam i idę spać. Quote
TZmestudio Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Nadziejka, mogę zrobić reklamę swojego ptasiego bazarku? Pieniążki potrzebne i produkty też fajne, zwłaszcza że można sobie potem ptaszki popodglądać. :) 1 Quote
Radek Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: wczesnie robi sie pozno Na szczęście już niedługo będzie później. Quote
TZmestudio Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 34 minuty temu, Radek napisał: Na szczęście już niedługo będzie później. 30 minut temu, Kamila Proc napisał: a potem to juz najpozniej Ale nigdy niedozapóżniej :) Zapraszamy :) Quote
Recommended Posts