tucha Posted October 14, 2019 Author Posted October 14, 2019 No to mamy koniec :) Dziękuję wszystkim uczestniczącym w bazarku! Czekam jeszcze tylko na adres od Isadora7 żeby wysłać wszystko za jednym razem. Quote
tucha Posted October 15, 2019 Author Posted October 15, 2019 Jako że nerkowy Szarek potrzebuje specjalistycznej diety, pozwoliłam sobie poczynić pierwsze zakupy za bazarkowe pieniądze: https://postimg.cc/gXmXTCf3 Pełne rozliczenie oczywiście pojawi się w wątku. Quote
Isiak Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 Paczuszka odebrana, dzięki wielkie :) Ależ to wszystko jest śliczne i dopracowane, dopieszczone, podziwiam ogromnie! A niespodzianka cudowna, wzruszyłam się, caviś jak żywy... Dziękuję! Quote
tucha Posted October 18, 2019 Author Posted October 18, 2019 21 minut temu, Isiak napisał: Paczuszka odebrana, dzięki wielkie :) Ależ to wszystko jest śliczne i dopracowane, dopieszczone, podziwiam ogromnie! A niespodzianka cudowna, wzruszyłam się, caviś jak żywy... Dziękuję! Cieszę się ogromnie <3 Quote
Aldrumka Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 3 godziny temu, UlaFeta napisał: Paczuszka do Warszawy dotarla:) zapomniałam napisać - zwierzaki już w Warszawie 2 w swoich domach, ten dla UliFety przeskoczył już Wisłę Quote
UlaFeta Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 21 minut temu, Aldrumka napisał: zapomniałam napisać - zwierzaki już w Warszawie 2 w swoich domach, ten dla UliFety przeskoczył już Wisłę Alutek jak one przeżyły:(,a ten mój się nie utopil:( Quote
Isadora7 Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Do mnie jeszcze nie dotarła przesyłka z zakładkami. Quote
tucha Posted October 24, 2019 Author Posted October 24, 2019 7 godzin temu, Isadora7 napisał: Do mnie jeszcze nie dotarła przesyłka z zakładkami. Napisałam pw. Quote
UlaFeta Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 Dnia 21.10.2019 o 12:21, tucha napisał: Dzięki za wiadomości :) Kot KROPEK już u mnie.Cały i zdrowy:)Dziękuje. Quote
Isadora7 Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 Paczuszka odebrana. Zakładki ładniejsze niż na fotkach. Awanturka na poczcie zrobiona. Nawet awiza nie zostawili, ale podali w systemie że awizowane. Nie pierwszy raz zresztą i nie pomagają skargi ludzi. Przyszło 21 X. Quote
tucha Posted October 26, 2019 Author Posted October 26, 2019 18 godzin temu, UlaFeta napisał: Kot KROPEK już u mnie.Cały i zdrowy:)Dziękuje. Ja również :) 17 godzin temu, Isadora7 napisał: Paczuszka odebrana. Zakładki ładniejsze niż na fotkach. Awanturka na poczcie zrobiona. Nawet awiza nie zostawili, ale podali w systemie że awizowane. Nie pierwszy raz zresztą i nie pomagają skargi ludzi. Przyszło 21 X. Super, że sprawa rozwiązana :) Ta poczta coraz bardziej próbuje zniechęcić ludzi do siebie... Quote
Recommended Posts