Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Pytanie Romas, ktora tez widzialam z Zuzia (jesli sie nie myle), czy nadal jest aktualne spotkanie w parku skaryszewskim na 14.15 , 9 stycznia? bo na lotnisko w Bemowie na 10, a potem na agility na 12 nie wyrobie sie

Tak ,ja mysle ,ze to spotkanie w Parku Skaryszewskim trzeba bedzie odlozyc zeby nie za duzo naraz bylo.

Nie zdazylysmy pogadac :D Ale tyle rzeczy sie dzialo.Musialam uwazac na Zuzie ,skupiac ja na sobie no i sluchac co maria mowi i patrzec jak psy cwicza.Ojej, to nie latwo.A jak na zawodach sobie dac rade i jeszcze treme pokonac!

Wybierasz sie betty za tydzien na Bemowo ?

m&Z

Posted
a Czy tam bedziemy juz cwiczyc? z kazdym psem kolejno?

Na bemowie,no chyba nie .Mysle ,ze jak jest nas tak duzo i na roznych poziomach zaawansowania to chyba sie nie da zeby wszyscy cwiczyli.

Posted

Chcialam zapytac czy dzis odbylo sie spotkanie z Maria w ZK?

Czy termin i miejsce nastepnego treningu tj Bemowo,niedziela 09.01 o 10.00 jest aktualne?

I kto wie gdzie to wlasciwie ma byc na Bemowie,jaka ulica?W poblizu jakiegos charakterystycznego punktu?

Bede wdzieczna za wiesci :P

magda&Zuzia

• 1 year later...
Posted

Nie wiedziałam gdzie to napisać, a nie chciałam zakładać nowego wątku.
Mam 4 miesieczna suczke Berneńczyka z którą mam zamiar cwiczyc obidience. Malutka chętnie i szybko sie uczy więc Obidience powinno jej sie spodobać.
Narazie chodze z nia na zajecia do psiego przedszkola i umie kilka podstawowych komend. Nastepnie zapisze ja na szkolenie klikerowe.

Myślałam o zapisanie sie do jakiegos klubu by przy okazji spotykała sie z innymi psami i ja bym sie przy okazji czegos nauczyła. Mam pytanie, od kiedy moge zaczać treningi z małą?