iwan123 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Pytanie. Nasz Jack Russell zacznie 9-ty miesiąc w majówkę. Planujemy wypad w góry (5 dni chodzenia po Sudetach). Czy nie za wcześnie na taki dłuższy wysiłek? Chcemy zabrać nosidło na plecy żeby sobie w nim odpoczywał. Mamy go gdzie zostawić ale chcieliśmy żeby też miał frajdę z wycieczki. Pozdrawiamy =) Quote
al'akir Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Dnia 22.04.2019 o 12:30, iwan123 napisał: Pytanie. Nasz Jack Russell zacznie 9-ty miesiąc w majówkę. Planujemy wypad w góry (5 dni chodzenia po Sudetach). Czy nie za wcześnie na taki dłuższy wysiłek? Chcemy zabrać nosidło na plecy żeby sobie w nim odpoczywał. Mamy go gdzie zostawić ale chcieliśmy żeby też miał frajdę z wycieczki. Pozdrawiamy =) Dużo zależy od tego ile czasu dziennie chodzenia, tempo, jakie trasy, jakie przerwy - jest dużo czynników wpływających na poziom zmęczenia. No ale, jeżeli macie nosidło i możecie tam wsadzić psa w każdej chwili, to raczej nie ma żadnych przeciwwskazań dla takiej wycieczki. Quote
el pysiu Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Dokładnie tak, ja też mojego pieska w tym wieku zaczynałem brać na wycieczki w góry Quote
Recommended Posts