Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Patrzyłam w pierwszy post, czy Ona ma jakieś ogłoszenia??

:cool3::cool3::cool3:...tak Paulinko...i to jeszcze świeże!

Madalenko,a wiesz ...to byłoby dobre gdyby w pierwszy post wstawić linki do allegro,gumtree i innych ogłoszeń!Łatwiej się połapać jak wątek się rozbuduje...

Posted

Ja myślę, że szybko znajdzie się dla Niej domek. Kiedyś jak ogłaszałam psinkę bardzo podobną to było zainteresowanie tyle,że sunia szybko znalazła domek.

PS. Gdyby ktoś chciał takiego typu urody, tyle że chłopaczka to w Lublinie mam kandydata :evil_lol:

Posted

Halo Halo, dzisiaj będzie dużo ludzi. I adopcji. Ale Ty maluchu, chyba nie znajdziesz domu, bo jesteś uwięziona w klatce, troche w oddali. A na ten teren podobno nie można wchodzić :placz: :angryy::-(:-(:angryy:

Posted

Może była dzisiaj na spacerku. MOże...
Wczoraj był na bank. Mimo, że mnie tam nie było poprosiłam koleżanke o spacerek ...

Ciekawe jak będzie dzisiaj. Może będzie miała szansę rozprostowac kości...

Posted

Sama mialam to zrobic, ale nie mam czasu i umiejetnosci :)

Chciałabym taki w formacie A4, żeby mozna bylo wydrukowac. Taki z numerem telefonu na dole, zeby mozna bylo oderac, przemyslec i zabrac do domu. Z dopiskiem, ze osoba, ktora zna sie na psach moze miec sunie (ej potrzebne jest szkolenie i wyeliminowanie niektorych zachowan) Mam kilka miejsc, gdzie moglabym powiesic.
Bede bardzo wdzieczna:)

Hop do gory!

Guest ajsonowa
Posted

Tak Bungee, hop do góry!!
Namawiam Magdallene na odwiedziny Bungee jeszcze w tym tygodniu!! :loveu::loveu:

Guest ajsonowa
Posted

MASAKRA!!! :angryy:
Czy moge wiedziec dlaczego zostala TAM przeniesiona?? :roll: