Energy Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Madallena napisał(a):Ale mam nadzieje, że historia Bungee skończy się dobrze, dlatego HOP do góry mała! Też mam taką nadzieję:p Quote
Madallena Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Cześć malutka! Leć do góry z rana! :) Quote
Madallena Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Hop do góry! Taka Ładna pogoda, a Ty malutka w klatce zamiast na spacerku ze swoim właścicielem! Quote
Paulina_mickey Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Patrzyłam w pierwszy post, czy Ona ma jakieś ogłoszenia?? Quote
zuzlikowa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Patrzyłam w pierwszy post, czy Ona ma jakieś ogłoszenia?? :cool3::cool3::cool3:...tak Paulinko...i to jeszcze świeże! Madalenko,a wiesz ...to byłoby dobre gdyby w pierwszy post wstawić linki do allegro,gumtree i innych ogłoszeń!Łatwiej się połapać jak wątek się rozbuduje... Quote
Paulina_mickey Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ja myślę, że szybko znajdzie się dla Niej domek. Kiedyś jak ogłaszałam psinkę bardzo podobną to było zainteresowanie tyle,że sunia szybko znalazła domek. PS. Gdyby ktoś chciał takiego typu urody, tyle że chłopaczka to w Lublinie mam kandydata :evil_lol: Quote
Madallena Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Zrobione! (wstawiłam linki do pierwszego postu) Hop mała do góry! Quote
Madallena Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Halo Halo, dzisiaj będzie dużo ludzi. I adopcji. Ale Ty maluchu, chyba nie znajdziesz domu, bo jesteś uwięziona w klatce, troche w oddali. A na ten teren podobno nie można wchodzić :placz: :angryy::-(:-(:angryy: Quote
Paulina_mickey Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Jeśli ludzie nie mogą jej w schronie zobaczyć, to trzeba ją pokazać poza schroniskiem. Może ogłoszenia takie do rozwieszania coś by pomogły??:cool3: Quote
Madallena Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Mam nawet parę sklepów, w których mogę powiesić ogłoszenia. Tylko musze je zrobić... Quote
Madallena Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Może była dzisiaj na spacerku. MOże... Wczoraj był na bank. Mimo, że mnie tam nie było poprosiłam koleżanke o spacerek ... Ciekawe jak będzie dzisiaj. Może będzie miała szansę rozprostowac kości... Quote
zuzlikowa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Pokaż się maleńka!!!!:multi: Jak myślę,że ona cały czas w tej klatce...:shake::angryy:....kochana...niech ten domeczek już przychodzi...przylatuje...niech już jest!!! Quote
zuzlikowa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Piękny piesio:loveu:...zrobiłam jej ogłoszenia na kokosach i kupiepsa! Nawet jak się zdublowały,to nic...a ja się nauczyłam czegoś nowego!:lol: Quote
Madallena Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 BYłam na spacerku! i zobaczcie co znalazłam! :):):) Quote
Paulina_mickey Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Chcesz to zrobię jakiś projekcik ogłoszenia dla niej. :cool3: Quote
Madallena Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Sama mialam to zrobic, ale nie mam czasu i umiejetnosci :) Chciałabym taki w formacie A4, żeby mozna bylo wydrukowac. Taki z numerem telefonu na dole, zeby mozna bylo oderac, przemyslec i zabrac do domu. Z dopiskiem, ze osoba, ktora zna sie na psach moze miec sunie (ej potrzebne jest szkolenie i wyeliminowanie niektorych zachowan) Mam kilka miejsc, gdzie moglabym powiesic. Bede bardzo wdzieczna:) Hop do gory! Quote
Paulina_mickey Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No wiem o jakie Ci chodzi, czasem robię takie dla psiaków. Tylko przydał by się krótszy teksy, bo na takim ogłoszeniu nie ma niestety aż tyle miejsca :-( Quote
Guest ajsonowa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Tak Bungee, hop do góry!! Namawiam Magdallene na odwiedziny Bungee jeszcze w tym tygodniu!! :loveu::loveu: Quote
Madallena Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Niestety mała siedzi w tej cześci schroniska: A tam widnieje TAKA kartka! Przez co Bungee NIE ma szans na ADOPCJĘ!!!! Quote
Guest ajsonowa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 MASAKRA!!! :angryy: Czy moge wiedziec dlaczego zostala TAM przeniesiona?? :roll: Quote
Energy Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Bungee maleńka czemu tam siedzisz, jak ma cię tam dostrzec twój człowiek:shake: Quote
Recommended Posts