Madallena Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Będzie dobrze! NIe ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;> Hop sunia do góry na dzień dobry! Quote
Madallena Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Bernardyn MAKBET_zostanieTYLKO maskotą SCHRONU??? (597907211) - Aukcje internetowe Allegro Ach, zapomniałam. Dzięki za poprawki u Makbeta :loveu: Quote
Guest ajsonowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Podbijam! ;) Bungee to moja ulubienica :loveu: Pomozmy jej znalezc domek! Quote
Guest ajsonowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 znalazłam jej fotke na stronie Strona o bezdomych zwierzakach... ;) Quote
zuzlikowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Wściekła maszyna zrobiła mnie w konia...TRZY RAZY :angryy:,ale...i ja się wściekłam i allegro Bungee jest gotowe! I wystawione!...wyróżnione z pogrubieniem na 14 dni! Tu jest... sprawdźcie! Terrier BUNGEE_ dwa razy już wracała do KLATKI ! (599983281) - Aukcje internetowe Allegro Jeszcze zrobię gumtree warszawskie Makbetowi i Bungee....ufffffff,aż mi lżej!:multi: Niech Cię teraz oglądają następni! Może...może...szybko...szybko:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Taka śliczna dziewczyna i nadal czeka :-( Quote
zuzlikowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Taka śliczna dziewczyna i nadal czeka :-( Ta śliczna ma już też duuuużo ogłoszonek...allegro...gumtree Nr referencyjny ogłoszenia Terrier _szczenię_sunia BUNGEE_ historia psiego KOPCIUSZKA??? na : 117575675 Zaraz dokleję gumtree Makbeta! ...a może założysz Makbetowi wątek? On jest naprawdę niesamowity... MAKBET w ...GETRACH!!!:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Gumtree warszawskie Makbeta Nr referencyjny ogłoszenia 5l. bernardyn MAKBET_płaczący bernardyn w ... GETRACH !!!! na : 117595191 Powodzenia psiaki!:loveu::loveu::loveu: Quote
Leyla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Maleństwo, już jej nic złego nie może spotkać. Będzie dobrze, tyle cioteczek ,to pomożemy;) Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Witaj maleńka w ten słoneczny dzionek!:loveu: Niech kontemplują ślicznotę,a odpowiedzialny domek niech szybko Cię znajdzie!:loveu: Madallenko...wysyłam Ci na pw dane do wpłaty(allegro Bungee). Quote
Madallena Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Witaj mała! Jeszcze nikt się w Twojej sprawie nie odzywał, ale czekam cierpliwie! Zuzlikowa, dzięki! Zrobię przelew jutro. Zadzwonił do mnie koleś w sprawie Makbeta! z gumtree. Zobaczymy co z tego będzie... Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Hihi...a widziałaś tytuł na gumtree?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...płaczący bernardyn w getrach! Makbet miał szczęście, bo o mało co nie został...RobinHudem w rajtuzach! Niech szybko do domku...najlepszego... wieje bo jeszcze nim zostanie!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest ajsonowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 hop do góry!! :loveu: super! Makbet pewno szybko pojdzie do domku, bo ludzie lubia takie duże misie, pozatym jest sliczny :razz: a Bungee... niestety jest kłopotliwa i nie kazdy zechce podjac sie jej wychowania, bo to maly diabeł :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='ajsonowa']hop do góry!! :loveu: super! Makbet pewno szybko pojdzie do domku, bo ludzie lubia takie duże misie, pozatym jest sliczny :razz: a Bungee... niestety jest kłopotliwa i nie kazdy zechce podjac sie jej wychowania, bo to maly diabeł :evil_lol: Czy możej przybliżyć to stwierdzenie...niestety jest kłopotliwa? Na czym polega jej kłopotliwość poza nadruchliwością? Quote
Guest ajsonowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 W glownym znaczeniu mam na mysli to, ze jest jeszcze niesfornym szczeniakiem ;) Niestety nikt jej nie zdarzyl pokazac co wolno, a czego nie wolno (chodzi mi o podgryzanie za nadgarstki, lapanie za nogawki... typowo szczeniece zachowania) Oprocz tego wszystko jest jak najbardziej ok! Są to naprawde podstawowe rzeczy ktore napewno szybko zalapie jak tylko odpowiednio sie z nia ktos dogada :loveu: Dawno jej nie widzialam, ale mam nadzieje, ze uda mi sie to jakos nadrobic, bo mimo wszystko jest moja ulubienica :cool3: Quote
Madallena Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Makbet nie poszedl do domu, bo ktostam sie juz do niego przymierza. Ale facet, ktory do mnie dzwonil byl dzisiaj w schronie i wzial jakiegos KAUKAZA :) Bardzo wychwalal promocje psiakow. Polazl nawet do p.Dyrektor, i mowi, ze Pani pracownicy to anioly (niestety uzyl slowa pracownicy, majac na mysli wolnotariat:) wiec sie p. Dyrektor ucieszyla, ze wreszcie ktos chwali opiekunow. A tu jednak pomylka. Pismo z podziekowaniami bedzie zawieralo slowo WOLNOTARIUSZE :) No niewazne. Wielkie dzieki za te ogloszenia. Dzieki nim jeden psiak trafil do domku :) Wiecej akcji, wiecej psiakow :P Co do Bungee to rzeczywiscie, dla niektorych gryzienie moze byc malym klopotem, Troche to boli, ale nie zeby od razu oddawac psiaka. Ona nie przegryza skory, tylko drapie zebami. Wszystko to ze szczescia i milosci! Szukamy Bungee domu. Makbet pewnie zaraz do niego pojdzie (oby dobrego;/) Quote
Energy Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Hej malutka do gory:p Zdecydowanie podgryzanie, czy łapanie za nogawki to szczenięce zachowania(choć jednej z moich suń zostały, a ma już 2,5 roku:cool3:) i nigdy nie przyszło by mi do głowy, że można z takiego powodu oddać psa. Poza tym osoba biorąca młodziutkiego psa chyba powinna się liczyć z tym, że trzeba trochę z nim i nad nim popracować. To śliczna sunia i wierzę, że trafi na super dom:p Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Co do tego,że szczenięce zachowania u szczeniaka,to norma...potwierdzenie jego zdrowia i wyuczalności...nikt z doświadczeniem,choć małym,by nie dyskutował.Jak dodać do tego warunki w jakich przebywa sunia...to jej zachowania staja się zupełnie normalne i zrozumiałe! I prawdę powiedziawszy nawet nie trzeba tu doświadczenia. Trzeba jednak chcieć mieć psa...nie maskotkę! A ta Pani chyba bardziej optowała za maskotką.Tak bywa i Bungee sprawdziła to na sobie! Biedna mała...następny uraz! Dobrej nocy kochanie!:loveu: Quote
Madallena Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Witaj z rana kochaniutka!:loveu: Mam nadzieje, ze dzisiaj ktos zadzwoni i Cie wezmie do Twojego wymarzonego domku! Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 niechby to były prorocze słowa!!!:loveu::loveu::loveu: O co chodzi z Makbetem? Ma dom,czy nie?Jest jeszcze w schronisku ten RobinnieHud w getrach:evil_lol:? Quote
Madallena Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Makbet jeszcze nie ma domu. ALe podobno ktoś jest na niego bardzo chętny tzn. zapisany w magicznym zeszycie. Wszystkiego dowiem się w sobotę. Quote
Madallena Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Ten magiczny zeszyt to moja nazwa :) ae oni tam maja pare takich zeszytow :) I wlasnie ten magiczny zeszyt powoduje, ze zwierzak czasem dluzej siedzi w schronie. Ktos sie zapisuje, mowi, ze przyjedzie. Psiak jest zarezerwowany. Ale przy okazji nie ma teraz czasu i mowi: bede za dwa tygodnie. No i pies czeka dwa tygodnie. Czasem jeszcze tak jest, ze zapisany nagle rezygnuje i ... wszystko od nowa :( KAstracja? dowiem sie w sobote. Czasami nie puszczaja psa do domu, dlatego wlasnie, ze nie jest wykastrowany. Wtedy znowu trzeba czekac. ehhh... Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Madallena']Makbet jeszcze nie ma domu. ALe podobno ktoś jest na niego bardzo chętny tzn. zapisany w magicznym zeszycie. Wszystkiego dowiem się w sobotę. ...w magicznym zeszycie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko niech nie siedzi w schronie jak zapisany w magicznym zeszycie! Pora do domu,bo na święta trza psa oporządzić! A będzie wykastrowany?:oops: Quote
Energy Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 zuzlikowa napisał(a):Trzeba jednak chcieć mieć psa...nie maskotkę! A ta Pani chyba bardziej optowała za maskotką.Tak bywa i Bungee sprawdziła to na sobie! Biedna mała...następny uraz! W pełni się z Tobą zgadzam, trzeba po prostu chcieć mieć psa:p Quote
Madallena Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Trochę musze stanąć w obronie tej kobiety, która wzieła Bungee. Ale tylko trochę. Ona wzięła sunię bez uzgodnienia tego z mężem. Kazał odwieźć, odwiozła. Wytrzymała tyzień, przyjechała znowu, wzięła małą. Awantura, krzyki, wrzaski, sunia, jej Pani z synem za drzwiami. Wróciła znowu do schroniska :( Rozmawiałam z nią przez telefon (niestety było juz po sprawie). Płakała tak bardzo, że było mi jej żal. Wiem, że to jej wina ale nie tylko. Ona chciała dobrze. Jej mąż...ach, brak mi słów. Głupota ludzka nie zna granic. Jednak nie wszyscy uczą się na błędach. Na pewno nei właścicielka Bungee. Ale mam nadzieje, że historia Bungee skończy się dobrze, dlatego HOP do góry mała! Quote
Recommended Posts