zuzlikowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Cholera....brzydko,ale...:shake:... Muszę wkleić fotkę z klatkami do allegro! Tę fotkę Quote
Paulina_mickey Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='zuzlikowa']Cholera....brzydko,ale...:shake:... Muszę wkleić fotkę z klatkami do allegro! Tę fotkę To może dobrze, bo kogoś bardziej wzruszy Jej los i się w Niej tak zakocha, że od razu Ją będzie chciał zabrać;):loveu: Quote
Guest ajsonowa Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Kochani! Bylysmy dzisiaj z Madallena w schronisku i przy okazji odwiedzilysmy Bungee :loveu: Kochana moja, nic sie nie zmienil maly diabelek jak ja ostatni raz widzialam :diabloti: dalej gryzie ręce.... :mad: Udalo nam sie popstrykać malej kilka fotek ;) potrecik zlowieszczych oczu :razz: Na spacerku Bungee dorwala patyczka... a potem byla mila chwila na przytulanie :loveu: (w sumie to ani Bungee ani mi nie bylo milo :cool1:) Quote
Paulina_mickey Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ależ Ona ma piękne te oczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Madallena Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Co tu dużo pisac. Pani, ktora ja oddala wciaz szuka jej domu :) Chociaz to mile. Zobowiazala sie nawet do ewentualnej pomocy finansowej dla przyszlych wlascicieli! Quote
Paulina_mickey Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Madallena napisał(a):Co tu dużo pisac. Pani, ktora ja oddala wciaz szuka jej domu :) Chociaz to mile. Zobowiazala sie nawet do ewentualnej pomocy finansowej dla przyszlych wlascicieli! no to fajnie, że suczynka ma tyle istotek chętnych do pomocy :multi: Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Allegro Bungee skończyło się wczoraj...i co robić dalej???:oops: Wznawiać? Jak ten czas leci,a... maleńka ciągle nie ma domku! Jest jakiś odzew na ogłoszenia?... Quote
Madallena Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 zero odzewu :( no bo kto chce psa z problemami :placz: jak możesz to wznów je tylko na razie bezpłatnie, tzn po najmniejszych kosztach...dzięki! Quote
Madallena Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Wielkie dzięki! W razie czego mam jej nowe zdjęcia:cool3: Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Wystawiłam...na 14 dni! Terrier BUNGEE_ żyję w klatce 50x60cm! RATUNKU! (612158035) - Aukcje internetowe Allegro Bungee...trzymaj się maleńka:loveu:. Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Nowe fotki? Wstaw...w wolnej chwili dodam do allegro i może coś do ogłoszeń! Tylko...nie takie wielkie:cool3: Quote
Madallena Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Kurna, wiosna wiosna a Bungee w klatce zamknięta! W zawodach agility pierwsze miejsca murowane!:multi: Quote
zuzlikowa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Pokaż się maleńka! Były może jakieś pytania?:oops: Quote
Madallena Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Zero odzewu :placz: Bungee rośnie z dnia na dzień. W sobotę nie była taka zwariowana jak zawsze. W ogóle nie podgryzała! Siedzi w tej samej klatce nie ma do niej dostępu :placz: Quote
Energy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Madallena napisał(a):Zero odzewu :placz: Bungee rośnie z dnia na dzień. W sobotę nie była taka zwariowana jak zawsze. W ogóle nie podgryzała! Siedzi w tej samej klatce nie ma do niej dostępu :placz: To jak ma ją ktoś zobaczyć:shake: Quote
zuzlikowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Pusto tu jakoś maleńka...ale wytrzymaj ,wytrzymaj...szukamy! Spokojnej nocy suniu!:loveu: Quote
Madallena Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 ach, brak słów... będę u niej w sobotę... Quote
Recommended Posts