jola&tina Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 14 minut temu, Kamila Proc napisał: pierwsza i piata? tak nie mozna Ja też z tym się nie zgadzam :) Albo pierwsza albo piąta Quote
christo_fair Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 To ja chyba szósta i kawa zapewne wystygła... 1 Quote
jola&tina Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 1 godzinę temu, christo_fair napisał: To ja chyba szósta i kawa zapewne wystygła... Witamy szóstą Niestety kawa zimniutka :( ale jutro na gorącą zapraszamy. I Ula obiecała pączki 2 Quote
UlaFeta Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 6 godzin temu, jola&tina napisał: Witamy szóstą Niestety kawa zimniutka :( ale jutro na gorącą zapraszamy. I Ula obiecała pączki Pamiętacie z Misia "Tu jest kiosk RUCHU ja tu mięso mam,"a u mnie w kiosku są paczki.:D Najlepsze:-D Dzieńdobry:) Quote
jola&tina Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 Dzień dobry! 4 godziny temu, UlaFeta napisał: Pamiętacie z Misia "Tu jest kiosk RUCHU ja tu mięso mam,"a u mnie w kiosku są paczki.:D Najlepsze:-D Dzieńdobry:) No to na pączki czekamy Quote
jola&tina Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 3 godziny temu, anica napisał: Dzień dobry Dziękuję - spożyłam na drugie śniadanie Quote
christo_fair Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Dzień dobry :) Dziś chyba zdążyłam? A gdzie pączek? ;) Quote
jola&tina Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 8 minut temu, christo_fair napisał: Dzień dobry :) Dziś chyba zdążyłam? A gdzie pączek? ;) Pączki Ula dostarczy popołudniu. Świeżutki pachnące 1 Quote
UlaFeta Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 27 minut temu, christo_fair napisał: Dzień dobry :) Dziś chyba zdążyłam? A gdzie pączek? ;) 18 minut temu, jola&tina napisał: Pączki Ula dostarczy popołudniu. Świeżutki pachnące Popołudniu to już tylko wspomnienie po paczkach:( Ide w kolejke do weta po lek na odrobaczenie Koty.Tz.pójdę bo wracam do domu. Quote
christo_fair Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 1 minutę temu, UlaFeta napisał: Popołudniu to już tylko wspomnienie po paczkach:( Ide w kolejke do weta po lek na odrobaczenie Koty. A pamiętasz, że "to na be" - to milbemax? ;) Na bazarek niezmiennie zapraszamy, choć pączków dziś nie będzie ;) Quote
UlaFeta Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 1 godzinę temu, christo_fair napisał: A pamiętasz, że "to na be" - to milbemax? ;) Na bazarek niezmiennie zapraszamy, choć pączków dziś nie będzie ;) Pamietam:) Drugi raz wychodzę.Kolejka:( Zajrze przed zamknięciem. Mogę sie "wepchnac" bez kolejki,ale szkoda mi pacjentów.Bo bez kolejki to sie schodzi tak z 15 minut:-D. Quote
Gusiaczek Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Bardzo dzień dobry :) proszę nr 48, dziekuję 1 1 Quote
UlaFeta Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Bardzo dzień dobry :) proszę nr 48, dziekuję Dziekujemy♡ Jolantinka zapisze. Quote
jola&tina Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: Bardzo dzień dobry :) proszę nr 48, dziekuję Dzień dobry bardzo i bardzo dziękuję i zapisuję 1 godzinę temu, maarit napisał: Podrzucamy wysoko :) Porzucanie bardzo ważne, bo spadamy i spadamy :( Quote
Recommended Posts