KarolinaB1 Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 Witam serdecznie piszę do państwa z pewnym pytaniem nie mam pojęcia do kogo sie udać prosząc o pomoc. Czy jest jakaś zbiórka do której mogę się udać z prośbą o pomoc w leczeniu pieska . Mam poltorarocznego pieska rasy york od pewnego czasu piesek ma tak jakby zaniki mięśni i leci na prawą stronę . Robiono jej badania krwi dostała kroplowki 4 dni pokolei i choroba ustała . Po 2 tygodniach piesek znowu ma to samo tylko tym razem ma glowe przechylona w prawo a ciało pada na lewą stronę . Nie mogłam patrzeć na to jak zwierzak cierpi czytałam dużo na internecie o takich objawach więc uznałam że ma problemu neurologiczne . Postanowilam zadzwonić do weterynarza Vethouse do doktor Diany neurologa która przyjmuje w Lublinie . Sama jestem z Chełma . Oczywiście juz na wizyte neurologa i dojazd z pieskiem do Lublina musiałam pożyczyć pieniądze a po wizycie okazało się że to coś gorszego niż przypuszczałam . Piesek prawdopodobnie ma zapalenie mózgu i bardzo ważne jest jak najszybsze leczenie . A do stwierdzenie 100%zapalenie mózgu potrzebny jest tomograf który kosztuje 650zl +200zl wizyta u Pani neurolog +dojazd z pieskiem do Lublina . Niestety koszty leczenia psa jest zbyt wysoki i nie stać mnie na jej leczenie . Sama wychowuje 3letnie dziecko i ledwo starcza na życie a co mówić na ogromne koszty leczenia pieska . Bardzo ją kochamy i moja córka jest strasznie przywiązana do niej i nie chcemy jej stracić . Oczywiście wszystkie potwierdzenia wpłaty za leczenie pieska pokaże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wanda szostek Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Cytat Dzisiaj trafiłam na ten wątek. Jaka jest sytuacja pieska na ten czas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts