Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa OTOZ Animals napisał(a):
Ten podpis lepszy?:evil_lol:

W ogłoszeniach lepiej podawaj mój nr 601 23 05 91.

Na razie mamy 2 zainteresowanych, jeszcze nic konkretnego, ale może? Trzymajcie kciuki!!!

Tak, juz jestes bezpieczna:evil_lol::evil_lol:

To pozmieniam na ten nr tam gdzie moge i trzymam kciuki z caaalych sil!!

Czy Tycio dogada sie z suczkami?? Jest dosc powaznie zainteresowana Pani, ale zapsiona...ma dwie suczki astki.

Posted

No i chyba znowu nie mamy nikogo dla Tycia.
Pierwszy zainteresowany przemyślał sprawę i uznał, że w obecnej swojej sytuacji, jednak woli się nie decydować na CC (trochę szkoda, bo chyba fajny dom).
Drugi milczy.
Szukamy dalej.

Posted

Tycio nadal bez domku :shake: Furciaczek będzie dobrze przecież Faronowi się udało pamiętasz to ten ze schronu w Pabianicach:multi: Ale tak w zaufaniu Wam powiem ,że jak mnie mój kocur warszawiak jeszcze raz wnerwi to ja biorę Tycia i to od razu :diabloti: ale ja niestety nie cecetowata ino rottkowata :oops:

Posted

Helga72 napisał(a):
Tycio nadal bez domku :shake: Furciaczek będzie dobrze przecież Faronowi się udało pamiętasz to ten ze schronu w Pabianicach:multi: Ale tak w zaufaniu Wam powiem ,że jak mnie mój kocur warszawiak jeszcze raz wnerwi to ja biorę Tycia i to od razu :diabloti: ale ja niestety nie cecetowata ino rottkowata :oops:

Pewnie ze pamietam Farona:loveu: Musze go jakos nawiedzic jak bede w PL bo to prawie ze sasiad moj..tylko muchol sie cos nie odzywa, bedzie trzeba zadzwonic i maly OPR zrobic:evil_lol::evil_lol:
A czemu niestety?, rotki tez cudowne:loveu:
Mozemy sie umowiac tak ze Ty wezmiesz Tycka a ja kiedys tam rotka:diabloti::cool3:
ajj zeby to zycie takie proste bylo...

Posted

Furciaczek Ty mnie nie kuś bo ja w przyszłym tygodniu komunię dziecka mam i nie mogę ulegać pokusom bo do spowiedzi idę :eviltong: ale swoją drogą jakby te bandziory , których mam za sąsiadów zobaczyli Tyciuńka to :-o stan przedzawałowy:evil_lol: bardzo się uspokoili jak miałam mastino na tymczasie może Brunon też jest Ci znany co misiaczku ;) a mój stan ogonów to rottkowy dom starców tzn. Berta 9 lat ,Max 12 lat i Nikon 11 lat mój 4 letni kundel i kot terminator i predator w jednym no i jak Ci Tycio pasuje do tej wesołej kompanii :cool3:

Posted

A znam mastina Brunona, Lodzianin(chodzi o L z kreska hihi) jesli mnie pamiec nie myli...ciekawe czy to ten sam:loveu::evil_lol:
Faktycznie Tycio niebardzo pasuje...ale napewno znalazlabym w zanadrzu jakiegos psio i kocio lubnego corsiaka:diabloti: Wiec nie kus bo sie nie odczepie:eviltong:

Posted

jak zdechła moja koreanka iglak znaczy bo ją dziadki posikiwały to się wkurzyłam i chciałąm się na ratlerki przerzucić :lol: ale cholera nic nie poradzę już ponad 20 lat siedzę w dużych psach bo takiego poczucia bezpieczeństwa jak duży pies nie da Ci żaden facet :evil_lol: a jeszcze jak popatrzyłąm na te Twoje futra takię piękne , majestatyczne wiesz te cięte uszy i ogonki nadają im porażający wyraz a potem jak zaczełam chodzić z Faronem to bardzo się nakreciłam na cecety bo już wiem jak bezgranicznie przywiązują się do człowieka i jakimi wspaniałymi obrońcami są :loveu: ale Furciaczku wszystko mi się wali na łeb dlatego nie mogę narazie być DT ani tym bardziej nie mogę wziąć 5 psa :-(

Posted

Zawsze mozesz do mnie wpadac na macanie corsiakow jak juz wroce do ojczyzny na stale:loveu: Tylko nie wiem jeszcze gdzie bede mieszkac:evil_lol:
Jakbys przypadkiem slyszla o jakims gospodarstwie na sprzedarz gdzies tam u Ciebie to daj znac...szukamy i szukamy i nic:shake: Albo drogo jak cholera, aleo dzialka za mala, albo niema psiarni jak zrobic, a jak juz cos fajnego to lokalizacja kiepska ehh
A swoja droga dziwne...Tycio taki przystojniak a chetnych malo strasznie:roll:
Moze sie charakterku przestraszyli :placz:
Mam nadzieje ze te Twoje problemy to nic powaznego...gdybym mogla jakos pomoc to wiesz gdzie jestem ;)

Posted

I naprzód smoku do góry :multi: Furciaczek wyczaiłam kilka siedlisk tak szukam bliżej mnie coby było z kim się napic za zdrowie naszych kochanych futer :cool3: Wracaj do miłej Ojczyzny czekamy :loveu:

Posted

Przystojniak do góry!

Wiecie, mi też się marzy duuuży pies, tylko jak się mieszka na III piętrze w bloku bez windy, to starczy raz wnieść po schodach psa średniej wagi i wzrostu, żeby takie marzenia odłoży ad acta :diabloti:

Posted

Ewa OTOZ Animals napisał(a):
Przystojniak do góry!

Wiecie, mi też się marzy duuuży pies, tylko jak się mieszka na III piętrze w bloku bez windy, to starczy raz wnieść po schodach psa średniej wagi i wzrostu, żeby takie marzenia odłoży ad acta :diabloti:

Ja mam 2 duze...na 4 pietrze:diabloti::eviltong:

Wiadomo co tam nowego slychac u Tycia??

Posted

Charly napisał(a):
bez windy?:-o

to pytanie było do Ciebie furciaczku- posty skaczą:roll:

Windy sa, nawet 2...szkoda tylko ze najczesciej nie dzialajace albo zasikane:roll: Szczescie ze psow nosic nie musze...ale jak Fur byla "mala" to musialam to robic (stawy u szczyla itp) i do dzisiaj czuje to w kregoslupie:loveu::lol:

Kompletnie nikt sie Tycikiem nie interesuje?:-(

Posted

mam 7 kg w domu. Wnosilam i znosiłam przez pierwsze tygodnie kilka/kilkanascie razy dziennie. Mocno odczulam nawet te 7kg. Myslalam, ze w razie czego musisz wnosić swoje kilkadziesiąt:-o

Dziwne, ze nikt nie dzwoni. Myslalam, ze na CC będzie większy odzew

Posted

pokazywałam w pracy zdjęcia Tycia a oni ,że za wielki no też cos :mad:mój benek ważył 90 kg. i do wanny go na rąsiach wsadzałam :multi:a zresztą Bruno wazył 70 kg. i też na rąsie wziełam coby do wanny wsadzić i wykapać :cool3: Tycio jest cecetowy i nie ma co wydziwiać mozna tak samo tarmosić usiory , całować i myziać po brzucholu jak te co 5 kg ważą :eviltong:

Posted

Helga72 napisał(a):
mozna tak samo tarmosić usiory , całować i myziać po brzucholu jak te co 5 kg ważą :eviltong:

sprobuj moją półtorakilogramowaą jurke tak wytarmosić i wycałować...powodzenia:evil_lol:
zapraszam:diabloti::diabloti::diabloti:
usłyszysz tylko gulgotanie gdzies tam z żołądka aż, dźwięczace "wrrrr" i zobaczysz zad oddalający się powolnie od Ciebie:loveu:
natomiast labka
cie zaślini i kapanie murowane - z nią bardzo chetnei bo ona i w łyżcze wodu by się wykąpałą jakby sie dało...a Tim (w tyopie wyżła) to juz może furciaczkowa poopowiada..jeśli Tycio jest tak z charakteru jak moj Tim to ja sie nie dziwie, że małe zainteresowanie niestety...duzy pies plus ciężki charakter to trudno znaleźć fanatyka no...a ludzie by chcieli adoptowac ładnego, zdrowego i wyszkolonego:shake:

Charly 7kg sie dzwigalo i sie odczulo?:evil_lol: a dziecka nie chcesz?:cool3:
bo moja corcia 4miesieczna wazy 7kg i ja ją nosze częściej niż kilkanaście razy dziennie:evil_lol: ale kregoslup przywykl...a raczej wmawiam sobie ze jest ok...bo przecie za chwile bedzie wiecej do dzwigania:diabloti: