Nadziejka Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 2 godziny temu, UlaFeta napisał: A nie ma może gdzies pod lada:) choinki nr 13 bis:) Ciociu bede slac polecony do Oleny84 czy moge wlozyc choineczke? czy mozecie sie umowic na spotkanie? szkoda pieniedzy placic pocztowcom Quote
Nadziejka Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 Anecia yucca Ciocia jaguska wszytko dla Was spakowane jutro wysylam Quote
Radek Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 11 godzin temu, Olena84 napisał: Ciotki widzę mocne trunki na noc, i dobrze czasem trzeba Byle nie przesadzić;) Quote
gosia7 Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 nr 8 w KT poproszę:) Nadziejko,bardzo proszę o wspólną wysyłkę z zakupami Sisi44. Czy można prosić o wysyłkę firmą Paczka w Ruchu (jest za 9,99zł paczka do 20kg),jest wiele miejsc w Sosnowcu do przekazania paczuszki w kiosku ruchu: https://www.paczkawruchu.pl/ ,albo kuriera np.Geis można wybrać prrzez portal Furgonetka https://furgonetka.pl/ ,odbierze od Ciebie spod samiuśki drzwi Nadziejko. Nie trzeba nawet nosić,nie trzeba drukować etykiety przewozowej. Kosztuje ok.15zł paczka do 30kg! Poczta Polska,którą wybierasz jest koszmarnie droga:(:(:( Drugie tyle za moją przesyłeczkę.To więcej niż za fantuśki na rzecz piesków:( 1 Quote
koja Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Dziękuję za zaproszenie :) Poproszę cegiełkę za 20 zł. 2 Quote
Kamila Proc Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 brawo koja, szalejesz na bazarkach Quote
Nadziejka Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 Witaj Wujcio Bardzo dziekuje za odwiedzinka 2 godziny temu, Zmysł napisał: Jestem zaszczycony zaproszeniem! Quote
Nadziejka Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 8 godzin temu, gosia7 napisał: nr 8 w KT poproszę:) Nadziejko,bardzo proszę o wspólną wysyłkę z zakupami Sisi44. Czy można prosić o wysyłkę firmą Paczka w Ruchu (jest za 9,99zł paczka do 20kg),jest wiele miejsc w Sosnowcu do przekazania paczuszki w kiosku ruchu: https://www.paczkawruchu.pl/ ,albo kuriera np.Geis można wybrać prrzez portal Furgonetka https://furgonetka.pl/ ,odbierze od Ciebie spod samiuśki drzwi Nadziejko. Nie trzeba nawet nosić,nie trzeba drukować etykiety przewozowej. Kosztuje ok.15zł paczka do 30kg! Poczta Polska,którą wybierasz jest koszmarnie droga:(:(:( Drugie tyle za moją przesyłeczkę.To więcej niż za fantuśki na rzecz piesków:( Dziekuje Pieknie Dziekuje Ogromnie wybiarm najtansza z paczek na poczcie, te za 18 zl poszukam jesli sobie zyczysz tej tanszej za 9 z gr bede slac razem z koszem wiklinowym kt kupilas na poprzednim kramku to wszytko juz ustalalysmy na pw pisalysmy przeciez ze wysylka razem z fantem Sisi nie posle jesli nie bede miec wplateczek czekam juz pr miesiac Quote
Nadziejka Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 Dziekuje Pieknie Dziekuje Serce Z Radoscia Cegielke Wyczruje 4 godziny temu, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie :) Poproszę cegiełkę za 20 zł. Quote
Nadziejka Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 Ciociu jak sie zapatrujesz na wspolna wysylke z Olenka? pozdrawiam serdecznie 21 godzin temu, UlaFeta napisał: Dziekuje pięknie/ Wyslij proszę adresik masz,a zaplace jak podasz koszty;) Quote
christo_fair Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Dobry wieczór, dziękuję za zaproszenie :) Mogę prosić cegiełkę za 20 zł? 1 Quote
Nadziejka Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 Przed chwilą, christo_fair napisał: Dobry wieczór, dziękuję za zaproszenie :) Mogę prosić cegiełkę za 20 zł? Dziekuje Slicznie Ciociu jutro powinna juz nadejsc paczunia wielka ku Tobie Dziekuje za Cegielke Zycia Ogromnie Serdecznie Quote
Nadziejka Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 Ciocia Ula juz mam odp od Olenki bede slac razem wspolnioe do Was Quote
Radek Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: otwarte Całodobowo, także nocne Marki też mogą kupować. Quote
Recommended Posts