Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wszystkim!!!:lol:
Dziękujemy za odwiedzinki i miłe słowa:loveu::loveu:
A co do Bonnie to już się zadomowiła.....,śpi ze mną w łóżku,a jak jej się chce spać a mnie w łóżku jeszcze nie ma to piszczy;) i nawet szczeka:crazyeye:
Mam w domku w przed pokoju dwa schody i wiecie co opanowała już wchodzenie po nich:cool3:
Gorzej jest z zejściem,ale za jakiś czas i to opanuje;)

Wszędzie za mną chodzi gdzie ja tam i ona,a jak chwile zniknę z pola widzenia to strasznie piszczy:razz:
Mój to się śmieje,że psinka myśli,że jestem jej mamą;)

No i najgorsze ma swoje zabawki,ale gryzie wszystko co ma na drodze....:roll:

Martwię się troszkę jej jedzeniem,bo prawie wcale nie je:roll:,ale pije mleczko więc chyba wszystko jest Ok
W piątek idziemy do weta na pierwsze szczepienie.....

Martwię się jeszcze o jej uchole,bo nie stoją:roll:,ale jak tylko siedzi mi na kolanach to jej masuje i wydaje mi się jakby troszkę się podniosly.....W piątek po wizycie podetne jej włoski może to pomoże jak nie to zostaną plasterki;)

Miłego dzioneczka
Przepraszam,że nie zaglądam na wasze galerie,ale brakuje mi chwilowo czasu,bo moja starsza córa jest chora,ale jak tylko wróci do szkólki to nadrobię zaległości:lol::lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Hej :multi:
Mleka psom się nie daje raczej :shake: A z jedzeniem z czasem zacznie wcinać :cool3: Póki co jeszcze pewnie za mamą tęskni[/quote]

Ale ona dostaje specjalne mleczko dla szczeniaczków:eviltong:

Posted

[quote name='tigrunia']No to już na moje jest zdecydowanie za duża na takie mleczko :shake:[/quote]

Dostałam to mleko od hodowcy więc jej daje :eviltong:
A co to pies mleka nie może pić dla psów?!:crazyeye:

Posted

Doczytałam,że to mleczko jest dla piesków ogólnie a nie dla szczeniaczków:oops:
Lubi je pić,a więc będzie je dostawać.....;)
Wczoraj w końcu zjadła swoje jedzonko,ale dodałam jej treoszkę gotowanej marchewki:lol:
Jadła aż jej się uchole trzęsły:loveu::loveu:
Miłego dzioneczka wszystkim:wink:

Posted

[quote name='Pegaza']Witam w koncu wpadlam zobaczyc malutką fajna jest:loveu:
a kurczaka z ryzem nie skubnie?[/quote]

A wiesz skubnie wczoraj ugotowałam i jadła :multi::multi:

Posted

[quote name='Milka_85']A wiesz skubnie wczoraj ugotowałam i jadła :multi::multi:[/quote]
No to posilki juz masz z glowy:cool1:, mozesz jej podac i marchewka jeszcze...

Posted

Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki....
Foteczki wstawię jutro wieczorkiem:loveu::loveu:

Mam do Was pytanko,czy mogę mała wykąpać?!Czy jeszcze poczekać?!:roll:
A i podcięłam jej kudełki na ucholkach sama nie wiem czy dobrze:roll:,ale jak na pierwszy raz to chyba mi dobrze poszło....:lol:
Jutro same zobaczycie i ocenicie...

A i w końcu maleńka zaszczepiona:multi::multi: U weta była bardzo grzeczna choć troszkę płakała w drodze do kliniki,ale to chyba przez to,że ja z nią nie pojechałam(byłam chora)
Po szczepieniu zachowywała się normalnie tylko troszkę popiskiwała jak się dotknęło miejsca szczepienia,ale ogólnie było wszystko Ok:lol::lol:
Milusiej niedzieli

Posted

Hej :bye:
No to dobrze ze mała dobrze zniosła szczepienie :loveu::eviltong: ale moim zdaniem nie powinna sie tylko tak do Ciebie przywiązywać bo później możesz mieć problem jak będziesz chciała gdzieś wyjść a ją zostawić z np. córką itp.;)

ona ma 9tyg tak? To chyba jeszcze za mała na kąpiel:roll:

Posted

My też przyszliśmy w odwiedzinki, Bonnie jest przepiękna i taaaaka słodziutka:loveu:życzymy aby rosła zdrowo i psociła troszke swojej pani, żeby Pani poczuła, że ma pieska:)pozdrawiamy!

Posted

[quote name='Kasia&Max']My też przyszliśmy w odwiedzinki, Bonnie jest przepiękna i taaaaka słodziutka:loveu:życzymy aby rosła zdrowo i psociła troszke swojej pani, żeby Pani poczuła, że ma pieska:)pozdrawiamy![/quote]
A psoci i to dużo czasem aż za dużo,ale w końcu to mały szczeniaczek:loveu::loveu: i wszędzie jest jej pełno.....,musimy uważać co by przez przypadek na nią nie wejść,bo lubi koło nóg się kręcić....:lol::lol:

Posted

pozdrawiamy serdecznie!:) zawitamy do Was dopiero w przyszłym tygodniu;) bo wyjeżdżam na wakacje!:))) życzę dużo radości i zabawy z maleństwem!:D

Posted

[quote name='Domka_Czika']Moja się kręci pod nogami, ale do tego czepia się w zabawie i trzeba tak łazić z psem przyczepionym ząbkami do nogi, bo ma frajdę:evil_lol:[/quote]

Ja mam to samo.:lol:
Według mnie to za wcześnie jeszcze na kąpiel, poczekaj jeszcze trochę.
Pytam drugi raz ile mała waży? Bo poprzednio mi chyba nie odpowiedziałaś.:diabloti: