dysia-u Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [url]http://images50.fotosik.pl/112/9f965e7ee1b1e787.jpg[/url] taka słodziutka :loveu: głaskaj i przytulaj żeby nie czuła się samotna :loveu: Quote
***Paulina*** Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Cześć:bye: Śliczna Bonnie:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 malutka już się zadomowiła? wpadnij na dg i opowiadaj :loveu: Quote
Milka_85 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Hej wszystkim!!!:lol: Dziękujemy za odwiedzinki i miłe słowa:loveu::loveu: A co do Bonnie to już się zadomowiła.....,śpi ze mną w łóżku,a jak jej się chce spać a mnie w łóżku jeszcze nie ma to piszczy;) i nawet szczeka:crazyeye: Mam w domku w przed pokoju dwa schody i wiecie co opanowała już wchodzenie po nich:cool3: Gorzej jest z zejściem,ale za jakiś czas i to opanuje;) Wszędzie za mną chodzi gdzie ja tam i ona,a jak chwile zniknę z pola widzenia to strasznie piszczy:razz: Mój to się śmieje,że psinka myśli,że jestem jej mamą;) No i najgorsze ma swoje zabawki,ale gryzie wszystko co ma na drodze....:roll: Martwię się troszkę jej jedzeniem,bo prawie wcale nie je:roll:,ale pije mleczko więc chyba wszystko jest Ok W piątek idziemy do weta na pierwsze szczepienie..... Martwię się jeszcze o jej uchole,bo nie stoją:roll:,ale jak tylko siedzi mi na kolanach to jej masuje i wydaje mi się jakby troszkę się podniosly.....W piątek po wizycie podetne jej włoski może to pomoże jak nie to zostaną plasterki;) Miłego dzioneczka Przepraszam,że nie zaglądam na wasze galerie,ale brakuje mi chwilowo czasu,bo moja starsza córa jest chora,ale jak tylko wróci do szkólki to nadrobię zaległości:lol::lol: Quote
tigrunia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Hej :multi: Mleka psom się nie daje raczej :shake: A z jedzeniem z czasem zacznie wcinać :cool3: Póki co jeszcze pewnie za mamą tęskni Quote
Milka_85 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='tigrunia']Hej :multi: Mleka psom się nie daje raczej :shake: A z jedzeniem z czasem zacznie wcinać :cool3: Póki co jeszcze pewnie za mamą tęskni[/quote] Ale ona dostaje specjalne mleczko dla szczeniaczków:eviltong: Quote
roxi-malina Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Hej:loveu: Małą sie nie przejmuj ;) z czasem sie wszystko ułoży :loveu::eviltong: Quote
tigrunia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Milka_85']Ale ona dostaje specjalne mleczko dla szczeniaczków:eviltong:[/quote] No to już na moje jest zdecydowanie za duża na takie mleczko :shake: Quote
dysia-u Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 moja po mleku dostała łupieżu. Po jednym chlipaniu :roll: Takie maleństwo nie potzrbuje dużo jedzenia , cos tam napewno skubnie z miseczki. Quote
Milka_85 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='tigrunia']No to już na moje jest zdecydowanie za duża na takie mleczko :shake:[/quote] Dostałam to mleko od hodowcy więc jej daje :eviltong: A co to pies mleka nie może pić dla psów?!:crazyeye: Quote
Gosia2406 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Przyszłyśmy się przywitać.Mizianko dla Bonnie. Quote
Milka_85 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Doczytałam,że to mleczko jest dla piesków ogólnie a nie dla szczeniaczków:oops: Lubi je pić,a więc będzie je dostawać.....;) Wczoraj w końcu zjadła swoje jedzonko,ale dodałam jej treoszkę gotowanej marchewki:lol: Jadła aż jej się uchole trzęsły:loveu::loveu: Miłego dzioneczka wszystkim:wink: Quote
Pegaza Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Witam w koncu wpadlam zobaczyc malutką fajna jest:loveu: a kurczaka z ryzem nie skubnie? Quote
mTa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ojej ale słodziutkie to Twoje maleństwooo *serduszka* żeby wyrosła na zdrową śliczną sunie!:D Quote
Milka_85 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='Pegaza']Witam w koncu wpadlam zobaczyc malutką fajna jest:loveu: a kurczaka z ryzem nie skubnie?[/quote] A wiesz skubnie wczoraj ugotowałam i jadła :multi::multi: Quote
Pegaza Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Milka_85']A wiesz skubnie wczoraj ugotowałam i jadła :multi::multi:[/quote] No to posilki juz masz z glowy:cool1:, mozesz jej podac i marchewka jeszcze... Quote
Sara_i_Aris Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 :loveu: Bonnie jest cudowna, takie słodkie maleństwo :loveu: Więcej zdjęć, dużo, dużo, bo muszę oczy nacieszyć psim dzieckiem :loveu: Quote
Milka_85 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki.... Foteczki wstawię jutro wieczorkiem:loveu::loveu: Mam do Was pytanko,czy mogę mała wykąpać?!Czy jeszcze poczekać?!:roll: A i podcięłam jej kudełki na ucholkach sama nie wiem czy dobrze:roll:,ale jak na pierwszy raz to chyba mi dobrze poszło....:lol: Jutro same zobaczycie i ocenicie... A i w końcu maleńka zaszczepiona:multi::multi: U weta była bardzo grzeczna choć troszkę płakała w drodze do kliniki,ale to chyba przez to,że ja z nią nie pojechałam(byłam chora) Po szczepieniu zachowywała się normalnie tylko troszkę popiskiwała jak się dotknęło miejsca szczepienia,ale ogólnie było wszystko Ok:lol::lol: Milusiej niedzieli Quote
roxi-malina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Hej :bye: No to dobrze ze mała dobrze zniosła szczepienie :loveu::eviltong: ale moim zdaniem nie powinna sie tylko tak do Ciebie przywiązywać bo później możesz mieć problem jak będziesz chciała gdzieś wyjść a ją zostawić z np. córką itp.;) ona ma 9tyg tak? To chyba jeszcze za mała na kąpiel:roll: Quote
Kasia&Max Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 My też przyszliśmy w odwiedzinki, Bonnie jest przepiękna i taaaaka słodziutka:loveu:życzymy aby rosła zdrowo i psociła troszke swojej pani, żeby Pani poczuła, że ma pieska:)pozdrawiamy! Quote
Milka_85 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Kasia&Max']My też przyszliśmy w odwiedzinki, Bonnie jest przepiękna i taaaaka słodziutka:loveu:życzymy aby rosła zdrowo i psociła troszke swojej pani, żeby Pani poczuła, że ma pieska:)pozdrawiamy![/quote] A psoci i to dużo czasem aż za dużo,ale w końcu to mały szczeniaczek:loveu::loveu: i wszędzie jest jej pełno.....,musimy uważać co by przez przypadek na nią nie wejść,bo lubi koło nóg się kręcić....:lol::lol: Quote
mTa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 pozdrawiamy serdecznie!:) zawitamy do Was dopiero w przyszłym tygodniu;) bo wyjeżdżam na wakacje!:))) życzę dużo radości i zabawy z maleństwem!:D Quote
Skibka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Domka_Czika']Moja się kręci pod nogami, ale do tego czepia się w zabawie i trzeba tak łazić z psem przyczepionym ząbkami do nogi, bo ma frajdę:evil_lol:[/quote] Ja mam to samo.:lol: Według mnie to za wcześnie jeszcze na kąpiel, poczekaj jeszcze trochę. Pytam drugi raz ile mała waży? Bo poprzednio mi chyba nie odpowiedziałaś.:diabloti: Quote
Recommended Posts