dysia-u Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ale fajnie, nareszcie Bonnie będzie miała kochających właścicieli. Ze tak będzie nie wątpię - tej rasy nie można nie kochać :loveu::loveu::loveu::loveu: Nie zapomnij o fotkach z powitania w domu :shake::shake: Quote
***Paulina*** Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 To już jutro:multi::multi::multi: Jak ten czas szybko leci:roll: Nie mogę się doczekać jak już będzie z wami i codziennie będziesz ją mogła pokazywać:loveu: Quote
Mała Rita Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 I my się witamy :loveu: Nowy lokator przybedzie lada chwila, czekamy na fotki :multi: Quote
Kisses Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witanko :loveu: Czekam na ten wysyp fotek :loveu: Quote
benkul Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Hura super:multi::multi::multi: cieszymy się razem z Tobą i czekamy na zdjecia w domku:loveu: Quote
Skibka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 My też z niecierpliwością czekamy na maluszka.:loveu: Niemożliwe że to już jutro.:crazyeye: Quote
kamila.m Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witamy, się cieplutko i nie możemy się już zdjęć Boni w nowym domku doczekać:loveu::loveu::loveu: Quote
meja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witamy. Ale fajnie, to już jutro:multi: Czekam na fotki i relacje z pierwszego dnia w domku:cool3: Quote
ewa2909 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Nzreszcie skończyło sie odliczanie :multi::multi::multi: Quote
mTa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 :DDDDD ciekawe jak noc:))) zdjęcia zdjęcia chce jutro widzieć!:D Quote
dysia-u Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 :multi::multi::multi: to już dziś :multi::multi::multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 To już dzisiaj:multi::multi::multi: Dzisiaj będzie z wami:multi::multi::multi: Jak już się nią nacieszysz to wpadnij tu się pochwalić:loveu::loveu::loveu: Quote
Gosia2406 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ale fajnie :multi::multi::multi:.Dziś zobaczymy Maleństwo :loveu: :multi:. Quote
Milka_85 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Hej dziewczynki to już...dzisiaj:multi::multi::multi: Już normalnie doczekać się nie mogę;),zostało tylko kilka godzin i będzie w końcu z nami:lol::lol: Ja już od 5 spać nie mogę i chodzę i sprzątam zabawki dzieciaków,żeby nasza Bonnie coś nie zjadła i przez przypadek krzywdy sobie nie zrobiła:crazyeye: Łóżeczko już ma posłane...:loveu::loveu: Miseczki stoją w kuchni(musiałam dzieci przyzwyczajać,żeby nie ruszały bo to psinki):cool3: a po za tym czekamy na nią z ,,miłością,,.... Więc wszystko gotowe na przybycie nowego członka rodziny:multi::multi::multi: A co do zdiątek to na pewno zrobię,ale....właśnie jest to ale...nie mogę ich zgrać na kompa:shake: Zaraz jeszcze coś pokombinuje możę się uda:lol: Trzymajcie kciuki,bo jak się uda to zasypie was zdiątkami;) Pozdrawiam:loveu::loveu: Quote
Milka_85 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Dzięki,ale nic się nie ruszyło....:shake: Mam takiego nerwa..... :angryy::placz::angryy: Szkoda gadać mam nadzieje,że w końcu się uda:roll: Quote
Karolina. Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [FONT=Century Gothic]To już dzisiaj, to już dzisiaj :multi: O której jedziecie po Bonnie?! :loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Czekamy na relację, i jak się uda to masę fotek :cool3:[/FONT] Quote
Milka_85 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Jeszcze jakieś 3 godzinki i Bonnie będzie z nami:multi::multi::multi: O 15 jadę po córkę do szkółki,a później kierunek Boston(jakaś godzinka jazdy)i będziemy u Bonnie..... A co do zdiątek to może uda mi się je w końcu zgrać....,mój mężyk powiedział,ze mi to zrobi:loveu::loveu: Ale czy mu sie uda.....:razz: No zobaczymy jak to będzie.....:diabloti: Quote
ewa2909 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Pewnie Bonni juz jest z Wami:multi::multi::multi: Mizianko dla malutkiej:loveu: Quote
Milka_85 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 No już jesteśmy w domciu:multi::multi::multi: Bonnie obwąchała wszystkie kąty i teraz sobie śpiocha:loveu::loveu: Jutro postaram się dodać zdiątka!!! Miłego wieczoru.... Quote
slawi Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Milka_85']No już jesteśmy w domciu:multi::multi::multi: Bonnie obwąchała wszystkie kąty i teraz sobie śpiocha:loveu::loveu: Jutro postaram się dodać zdiątka!!! Miłego wieczoru....[/quote] Witam słonecznie w sobotni poranek:lol: Pokaż nam Bonnie :modla::modla::modla: czekamy! Quote
Karolina. Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [FONT=Century Gothic]I jak Bonnie? :loveu: Czekamy na zdjęcia :multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] Quote
Recommended Posts