Kisses Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Jaka ona słodziutka :loveu: Łączę się w oczekiwaniach. :diabloti: Wam zostały tylko 2 tyg, mi 4 mies :evil_lol: Quote
dysia-u Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 obydwie słodziutkie :loveu: [url]http://images46.fotosik.pl/102/492137d4dd112a1cmed.jpg[/url] Quote
roxi-malina Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Witam :multi: Ale one pięknie razem wyglądają:loveu::loveu::loveu: Quote
Karolina. Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [URL="http://images43.fotosik.pl/102/bf48b3aafd841d29med.jpg"][FONT=Century Gothic]http://images43.fotosik.pl/102/bf48b3aafd841d29med.jpg[/FONT][/URL][FONT=Century Gothic] Ślicznotka :loveu:[/FONT] Quote
Milka_85 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='ewa2909']Witamy. Milka(nie wiem jak masz na imie ) powiedz hodowczyni żeby już zaczeła przycinać włoski na ucholkach bo potem możesz mieć problemy;););) A tak pozatym to śliczniutka panieneczka z niej rośnie:loveu::loveu::loveu: Co do rozrabiania to ja mam 2 siulki z adhd i jakos dajemy rade;););) Pokupujecie pare zabaweczek i gryzaczków dla suni i nie bedzie problemów z gyzieniem innych zeczy.[/QUOTE] Jestem Milena zapomniałam się wam przedstawić:oops: Mówiliśmy jej o włoskach na ucholkach,ale powiedziała,że oni w UK tego nie robią....:razz: Ale jak ją tylko odbierzemy to sama jej podetne;) A gryzaczki są i już na nią czekaja:lol: Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki i miłe słowa:loveu: Quote
Pegaza Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Witam nowa dogomaniaczke:loveu: dziekuje za zyczenia swiateczne i rowniez zycze dzis wesolych :p malutka Bonni kochana corka rowniez urodziwa:p milego dnia :) Quote
mTa Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 jejciu ale prześliczna perełka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Milka_85 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Dziękujemy za odwiedzinki i miłego dnia dla wszystkich odwiedzających...:loveu: Quote
Skibka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Jakie z niej cudoo:loveu::loveu: [url]http://images44.fotosik.pl/103/b420089807fb059dmed.jpg[/url] Quote
benkul Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Przyszlismy sie przywitac.:loveu:.Jejku jaka ona jest slodziutka poprostu sliczna .Juz nie pamietam kiedy moj urwis taki byl jak ten czas leci.Pozdrawiamy Quote
madziasto4 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Kiedy dokładnie odbiór małej? Odliczacie dni pewnie :lol: Wyprawka już kupiona? ;) Quote
Milka_85 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='madziasto4']Kiedy dokładnie odbiór małej? Odliczacie dni pewnie :lol: Wyprawka już kupiona? ;)[/QUOTE] A więc małą możemy odebrać już w piątek,ale...właśnie jest to ,,ale,, mała będzie miała skończone dopiero 6 tyg.zacznie jej lecieć 7.... Ona nam powiedziała,że ładnie sama je itd.A więc jest gotowa żeby iśc do nowego domu.:loveu: Ale dziewczyny mi tu psały,że mam poczekac...:razz: Więc sama nie wiem?!:shake: Ja to najchętnie pojechałabym po nią dzisiaj,ale lepiej będzie dla nniej jak posiedzi jeszcze przy rodzicach. A co do wyprawki to jest gotowa....,tylko na smycz i obrożę czekam... No karmę jeszczę muszę kupić,ale na początek będzie miała w wyprawce... Quote
roxi-malina Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hej :bye: To tak: Po pierwsze to [SIZE="4"][B][COLOR="Red"]nie odbieraj małej przed 8 tyg. życia[/COLOR][/B][/SIZE]!!!!!!!!!!!!! Bo to może jej porządnie zaszkodzić!!!!!!!!!!! Po drugie to pani z hodowli bardzo źle wam mówi bo po prostu chce sie pozbyć problemu (jeśli Cie tym uraziłam to przepraszam) bo wkońcu im dłużej małą trzyma w hodowli tym większe ma wydatki;) a chyba samodzielne jedzenie nie jest dowodem na to że Bonnie jest gotowa iść do nowego domku:eviltong: Po trzecie to dziewczyny dobrze Ci pisały bo lepiej poczekać i dostać zdrowe szczenie niż brać tak na "łapu capu" i żeby później chorowało albo jeszcze coś gorszego sie stało;) Więc naprawdę lepiej trochę poczekać niż później żałować a przecież i tak będziecie później miały dużo czasu dla siebie;)!!!!! Quote
Milka_85 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='roxi-malina']Hej :bye: To tak: Po pierwsze to [SIZE="4"][B][COLOR="Red"]nie odbieraj małej przed 8 tyg. życia[/COLOR][/B][/SIZE]!!!!!!!!!!!!! Bo to może jej porządnie zaszkodzić!!!!!!!!!!! Po drugie to pani z hodowli bardzo źle wam mówi bo po prostu chce sie pozbyć problemu (jeśli Cie tym uraziłam to przepraszam) bo wkońcu im dłużej małą trzyma w hodowli tym większe ma wydatki;) a chyba samodzielne jedzenie nie jest dowodem na to że Bonnie jest gotowa iść do nowego domku:eviltong: Po trzecie to dziewczyny dobrze Ci pisały bo lepiej poczekać i dostać zdrowe szczenie niż brać tak na "łapu capu" i żeby później chorowało albo jeszcze coś gorszego sie stało;) Więc naprawdę lepiej trochę poczekać niż później żałować a przecież i tak będziecie później miały dużo czasu dla siebie;)!!!!![/QUOTE] Dzięki za odpowiedz poczekamy jeszcze te 1,5 tyg.i niczym mnie nie uraziłaś,a jeśli chodzi o wydatki to my je pokrywamy(daliśmy jej zaliczke):cool3: A hodowczyni ogólnie jest Ok:lol: Pozdrawiam Quote
madziasto4 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Milka_85']A więc małą możemy odebrać już w piątek,ale...właśnie jest to ,,ale,, mała będzie miała skończone dopiero 6 tyg.zacznie jej lecieć 7.... Ona nam powiedziała,że ładnie sama je itd.A więc jest gotowa żeby iśc do nowego domu.:loveu: Ale dziewczyny mi tu psały,że mam poczekac...:razz: Więc sama nie wiem?!:shake: Ja to najchętnie pojechałabym po nią dzisiaj,ale lepiej będzie dla nniej jak posiedzi jeszcze przy rodzicach. A co do wyprawki to jest gotowa....,tylko na smycz i obrożę czekam... No karmę jeszczę muszę kupić,ale na początek będzie miała w wyprawce...[/QUOTE] Koniecznie poczekaj do 8 tygodnia życia, dziewczyny dobrze Ci radzą. Czekanie jest dla Was na pewno bardzo ciężkie, ale warto- dla dobra psiaka ;) Quote
slawi Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Cześć Milenko :loveu: też jestem zdania,że lepiej poczekać, chociaż pewnie bardzo już byś chciała malutką mieć w domu ;) Quote
Milka_85 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Jak tak mówicie,że mam poczekać to poczekam...,chociaż mnie ściska w dołku...:shake:Bo już doczekać się nie mogę!!!Ale tyle wytrzymałam to ten tydzień dam jeszcze rade:eviltong: Więc w sobotę ostatnie odwiedzinki u Bonnie:multi: Dzięki dziewczyny za pomoc, wsparcie i odwiedzinki :loveu::loveu: Quote
Skibka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Witamy czwartkowo! :hand: Pewnie że dasz radę już tyle czekasz że ten tydzień to szybko spadnie.:lol: I czekam na sobotnie fotki malutkiej.:loveu: Ja już też nie mogę się doczekać kiedy będzie u Ciebie bo wtedy liczę na masę zdjęć Bonnie.:loveu: Quote
Milka_85 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Hej witamy wszystkich i dziękuje za odwiedzinki:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts