Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL="http://images43.fotosik.pl/102/bf48b3aafd841d29med.jpg"][FONT=Century Gothic]http://images43.fotosik.pl/102/bf48b3aafd841d29med.jpg[/FONT][/URL][FONT=Century Gothic] Ślicznotka :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='ewa2909']Witamy.
Milka(nie wiem jak masz na imie ) powiedz hodowczyni żeby już zaczeła przycinać włoski na ucholkach bo potem możesz mieć problemy;););)
A tak pozatym to śliczniutka panieneczka z niej rośnie:loveu::loveu::loveu:
Co do rozrabiania to ja mam 2 siulki z adhd i jakos dajemy rade;););)
Pokupujecie pare zabaweczek i gryzaczków dla suni i nie bedzie problemów z gyzieniem innych zeczy.[/QUOTE]

Jestem Milena zapomniałam się wam przedstawić:oops:
Mówiliśmy jej o włoskach na ucholkach,ale powiedziała,że oni w UK tego nie robią....:razz:
Ale jak ją tylko odbierzemy to sama jej podetne;)
A gryzaczki są i już na nią czekaja:lol:

Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki i miłe słowa:loveu:

Posted

Przyszlismy sie przywitac.:loveu:.Jejku jaka ona jest slodziutka poprostu sliczna .Juz nie pamietam kiedy moj urwis taki byl jak ten czas leci.Pozdrawiamy

Posted

[quote name='madziasto4']Kiedy dokładnie odbiór małej? Odliczacie dni pewnie :lol:
Wyprawka już kupiona? ;)[/QUOTE]

A więc małą możemy odebrać już w piątek,ale...właśnie jest to ,,ale,, mała będzie miała skończone dopiero 6 tyg.zacznie jej lecieć 7....
Ona nam powiedziała,że ładnie sama je itd.A więc jest gotowa żeby iśc do nowego domu.:loveu:
Ale dziewczyny mi tu psały,że mam poczekac...:razz:
Więc sama nie wiem?!:shake:
Ja to najchętnie pojechałabym po nią dzisiaj,ale lepiej będzie dla nniej jak posiedzi jeszcze przy rodzicach.

A co do wyprawki to jest gotowa....,tylko na smycz i obrożę czekam...
No karmę jeszczę muszę kupić,ale na początek będzie miała w wyprawce...

Posted

Hej :bye:
To tak:
Po pierwsze to [SIZE="4"][B][COLOR="Red"]nie odbieraj małej przed 8 tyg. życia[/COLOR][/B][/SIZE]!!!!!!!!!!!!! Bo to może jej porządnie zaszkodzić!!!!!!!!!!!
Po drugie to pani z hodowli bardzo źle wam mówi bo po prostu chce sie pozbyć problemu (jeśli Cie tym uraziłam to przepraszam) bo wkońcu im dłużej małą trzyma w hodowli tym większe ma wydatki;) a chyba samodzielne jedzenie nie jest dowodem na to że Bonnie jest gotowa iść do nowego domku:eviltong:
Po trzecie to dziewczyny dobrze Ci pisały bo lepiej poczekać i dostać zdrowe szczenie niż brać tak na "łapu capu" i żeby później chorowało albo jeszcze coś gorszego sie stało;)
Więc naprawdę lepiej trochę poczekać niż później żałować a przecież i tak będziecie później miały dużo czasu dla siebie;)!!!!!

Posted

[quote name='roxi-malina']Hej :bye:
To tak:
Po pierwsze to [SIZE="4"][B][COLOR="Red"]nie odbieraj małej przed 8 tyg. życia[/COLOR][/B][/SIZE]!!!!!!!!!!!!! Bo to może jej porządnie zaszkodzić!!!!!!!!!!!
Po drugie to pani z hodowli bardzo źle wam mówi bo po prostu chce sie pozbyć problemu (jeśli Cie tym uraziłam to przepraszam) bo wkońcu im dłużej małą trzyma w hodowli tym większe ma wydatki;) a chyba samodzielne jedzenie nie jest dowodem na to że Bonnie jest gotowa iść do nowego domku:eviltong:
Po trzecie to dziewczyny dobrze Ci pisały bo lepiej poczekać i dostać zdrowe szczenie niż brać tak na "łapu capu" i żeby później chorowało albo jeszcze coś gorszego sie stało;)
Więc naprawdę lepiej trochę poczekać niż później żałować a przecież i tak będziecie później miały dużo czasu dla siebie;)!!!!![/QUOTE]
Dzięki za odpowiedz poczekamy jeszcze te 1,5 tyg.i niczym mnie nie uraziłaś,a jeśli chodzi o wydatki to my je pokrywamy(daliśmy jej zaliczke):cool3:
A hodowczyni ogólnie jest Ok:lol:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Milka_85']A więc małą możemy odebrać już w piątek,ale...właśnie jest to ,,ale,, mała będzie miała skończone dopiero 6 tyg.zacznie jej lecieć 7....
Ona nam powiedziała,że ładnie sama je itd.A więc jest gotowa żeby iśc do nowego domu.:loveu:
Ale dziewczyny mi tu psały,że mam poczekac...:razz:
Więc sama nie wiem?!:shake:
Ja to najchętnie pojechałabym po nią dzisiaj,ale lepiej będzie dla nniej jak posiedzi jeszcze przy rodzicach.

A co do wyprawki to jest gotowa....,tylko na smycz i obrożę czekam...
No karmę jeszczę muszę kupić,ale na początek będzie miała w wyprawce...[/QUOTE]
Koniecznie poczekaj do 8 tygodnia życia, dziewczyny dobrze Ci radzą.
Czekanie jest dla Was na pewno bardzo ciężkie, ale warto- dla dobra psiaka ;)

Posted

Jak tak mówicie,że mam poczekać to poczekam...,chociaż mnie ściska w dołku...:shake:Bo już doczekać się nie mogę!!!Ale tyle wytrzymałam to ten tydzień dam jeszcze rade:eviltong:
Więc w sobotę ostatnie odwiedzinki u Bonnie:multi:

Dzięki dziewczyny za pomoc, wsparcie i odwiedzinki :loveu::loveu:

Posted

Witamy czwartkowo! :hand:
Pewnie że dasz radę już tyle czekasz że ten tydzień to szybko spadnie.:lol:
I czekam na sobotnie fotki malutkiej.:loveu:
Ja już też nie mogę się doczekać kiedy będzie u Ciebie bo wtedy liczę na masę zdjęć Bonnie.:loveu: