Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hej ciotki! Marftyna nie ma netu narazie . Skarbus w sumie ok...troszke gorzej oddycha tzn ciezej ale to chyba taki wiek...narazie nic sie nie dzieje... aha pochwale sie za mlodą. Martynka dzis idzie na pierwsze zajecia do szkoly weterynaryjnej:) trzymajcie kciuki:)

Posted

[quote name='Bjuta']Dziewczyny znacie kogoś z Legionowa, kto mógłby przeprowadzić wizytę dla Bazylka z mojego podpisu?[/QUOTE]

Napisz do Agnezia. Ona mieszka w Serocku, ale Serock jest blisko Legionowa.

[quote name='Kinia1984']hej ciotki! Marftyna nie ma netu narazie . Skarbus w sumie ok...troszke gorzej oddycha tzn ciezej ale to chyba taki wiek...narazie nic sie nie dzieje... aha pochwale sie za mlodą. Martynka dzis idzie na pierwsze zajecia do szkoly weterynaryjnej:) trzymajcie kciuki:)[/QUOTE]

Martyna trzymamy kciuki ;)

Posted

No to trzymamy z całych sił! Skarbusiu, ale będziesz miał fachową pomoc!!!
Dzięki na namiar na Agnezię!

z marcowych nowinek księgowych:

[U]marzec 2010[/U]
10 zł Magnesiatko (8.II)
10 zł Gosiapk (10.II)
10 zł Kikou (24.II)
10 zł Mysia (25.II)
10 zł Bjuta (1.III)

czyli [B]50[/B]
[B][COLOR=Red]- 50 Bjuta wysyła [/COLOR][/B][B][COLOR=Red]Martynie[/COLOR][/B] (1.III)

Posted

Przyszło 10 od mojej Mamy, zapomniałam, że ma przekaz na 2-go i bez sensu wysłałam 1-go, mogłam od razu tą dychę doliczyć. No to z kolejną przesyłką poczekam aż jeszcze coś doleci.
Agnezja zgodziła się na wizytę! ):

Posted

Oj Skarbusiu - trzymaj się dzielnie!!!

Kochani - zajrzyjcie do naszego Moto - nawet wsparcie moralne jest nam tam potrzebne! [url]http://www.dogomania.pl/threads/181336-MOTO-za-kilka-dni-wrA-ci-do-schroniska-chyba-A-e-pomoA-esz-bardzo-prosimy?p=14254959#post14254959[/url]

Posted

Cześć cioteczki najmocniej przepraszam że nie pisałam ale nie miałam netu dość długo . Poza tym mam teraz kupę obowiązków związanych ze szkolą praktyki nauka itp ciężko jest.... Skarbulec jest w fazie wiosennych amorów bo suczka w bloku ma cieczke i non stop z nim wychodze bo domaga sie delektowania zapachami na dworzu . Zaszczepiony został na wirusówki jeszcze tylko wścieklizna ...