Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martynko, pchnęłam Ci kolejne 50 zł za październik, potwierdź, proszę jak dojdą.
Przypominam, że zbiorcze rozliczenia są w OSTATNIM poście na PIERWSZEJ stronie, i na razie wyglądają tak:

Tu są rozliczenia wpłat na DT Skarbusia:

[U]październik 2009[/U]

50 zł A.R.S (17.X)
10 zł Eski (17.X)
50 zł Bjuta (18.X)
30 zł BasiaD (19.X)
10 zł Magnesiatko (19.X)
10 zł Gosiapk (20.X)
-------
[B]160[/B]
[U]
wypłaty w październiku:[/U]
[B][COLOR=Red]-110 [/COLOR][/B]Bjuta wysyła Martynie (18.X)
[B][COLOR=Red]-50 [/COLOR][/B]Bjuta wysyła Martynie (20.X)

[U]listopad 2009
[/U]10 zł Magnesiatko (19.X)
10 zł Gosiapk (20.X)

[U]grudzień 2009[/U]
10 zł Magnesiatko (19.X)
10 zł Gosiapk (20.X)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Skarbuś wczoraj został sam w domku :multi: i o dziwo chyba dobrze mu było samemu bo jak wróciłam do domu to spał smacznie jak aniołek . Obudziłam go i nawet mu sie na spacer nie chciało iść taki był rozleniwiony . Jak wracaliśmy z TZ to sie śmieliśmy ze Skarb pewnie siedzi w moim szlafroku i popija drinki sprowadził sobie suczkę i sie chwali jakie ma fajne mieszkanie :lol: Dzisiaj cały dzień śpi chyba przez ta pogodę bo leje obudził się tylko na spacerek i od razu poszedł spać benio go liże non stop a ten biedny tylko prycha bo benio nie przepuści żadnej części na jego ciele łącznie z ptasiorkiem he he he . Ah ten mały wylizywacz ....:evil_lol: Dziś idziemy do weta na zastrzyk pewnie będzie protest wezmę coś na odrobaczenie na wszelki wypadek .

Posted

Same dobre wieści!!!
Przez cały dzień nie mogłam wejść na wątek Skarbusia, a tu po pierwsze - Skarbuś zdał egzamin z samotności! :loveu: A po drugie, wpłynęło 12 zł od Acha44 :loveu: Dziękujemy!

Posted

[quote name='Kinia1984']hej cioteczki! mam pytanie kto Skarbusia nauczyl tak ladnie dawac łapę?:razz:[/QUOTE]

Skarbuś dawał łapkę sam z siebie jak trafił, więc pewnie kiedyś ktoś go tego nauczył :roll:

Posted

no powiem wiecej daje raz jedna raz druga i uwiodl nasza mame bo on sie do niej przyczepil doslownie, jak przychodzi to siada przed nia i sie na nia patrzy i mama zazartowala i mowi "daj łapkę" a on myk i lapa w gorze:lol: i tym sposobem nasza mama czuje sie najwazniejsza dla skarbusia:cool3:

Posted

Cioteczki przepraszam, ale prosze zajrzyjcie i zobaczcie cudowną Miszkę, która znalazła się w moim serduchu...może razem pomożemy i tej bidzie??

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149057&page=2[/url]

Posted

Nasz Skarbunio dziś był wymiziany za wszystkie czasy :loveu: Byłam u weta i w oskrzelach szmera Mysia miała racje że dostaje Betamox dostał tableteczki żeby nadal go stosować poza tym dostał również preparat na pchełki jutro zakroplę bo nie można po kąpieli . Skarbek miał obejrzane uszka po pogryzieniu bo o to prosiłam i miał zmierzoną temperaturę , która jest w normie . Teraz dałam mu jego ukochane żarełko czyli karmę suchą namoczoną w rosołku i polaną oliwą z oliwek bo ponoć to wskazane na ładną sierść. Jutro porobię jakieś fotki to wkleję (tzn kinia bo ja nie umiem w dalszym ciągu :loveu:)

Posted

Przyszło kolejne wsparcie dla Skarbusia

10 zł od Mysi :loveu: i
10 zł od Katarzyny z Trzebnicy :loveu: (która to Cioteczka?) :roll:

I pozdrowienia od mojego TZ

Posted

Pewnie że może Skarbuś ma przelane 160 zł z czego poszło 25 antybiotyk i wczoraj 45 u weta za antybiotyk i preparat do odpchlenia 26.10.09 idziemy na odrobaczenie ale to już grosze no i skarbuś musi kupić szampon bo go umyje jeszcze za jakiś czas wiec finansowa rezerwa jest jeszcze spokojnie :loveu: chyba dam ogłoszenie do naszych Wieści takie duże ze zdjęciem może ktoś zadzwoni :lol: