Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio dowiedziałem sie że szóstego lutego 2005 roku, odbędzie sie wystawa psów zaprzęgowych w Rzeszowie. Nie wiem jednak dokładnie na jakiej ulicy ta wystawa się odbędzie. Jeżeli ktoś o tym jest poinformowany to bardzo prosze o odpowiedz. Pozdrawia Hubert i Foxi ;-)

Posted

Qrde, w tym roku w Chorzowie, w przyszłym w Rzeszowie :o , a może by tak trochę bardziej na północ?, Żeby było sprawiedliwie, to może, gdzieś na wysokości Łodzi albo Wa-wy?

to tylko taka maleńka sugestia..... :wink: :wink: :wink:

pozdrawiam

Posted

Hubert hyba nie dokońca tak, w Rzeszowie 6 lutego owszem jest wystawa ale standartowa Krajowa , nic nie ma o tym że to tylko wystawa dla zaprzęgowców a to nie to samo :)

Klubowa zaprzęgowców pewnie bedzie w okolicach września i fajnie by było żeby była w Świerklańcu, chyba wszystkim tam się podobało.

Posted

Klubowa zaprzęgowców pewnie bedzie w okolicach września i fajnie by było żeby była w Świerklańcu, chyba wszystkim tam się podobało.

Wystawa KLUBOWA jest zawsze raz do roku i Klubowa Szpiców będzie:

18 września w Łodzi wraz z klubówkami: pasterskich niepolskich,

briardów i beauceronów,

polskich owczarków nizinnych,

dużych japońskich psów,

dobermanów i pinczerów krótkowłosych,

i dogów niemieckich.

Natomiast krajowa zaprzęgowców może będzie i może ponownie w Świerklańcu, na pewno nie w Łodzi w tym roku.

• 3 weeks later...
Posted

oooo to nie jadę, z resztą odpuszczam sobie krajówki, bo tam nigdy chyba nie doczekam się zagranicznego sędziego.
W zeszłym roku nie byłam na Kl Zaprzęgowców, myśałam, że choć w nowym roku skosztuję tej przyjemności.... ale moze jeszcze nic straconego, może jeszcze jakiś oddział ją zorganizuje?:) Gdyby ktos miał info to czekam :)