Łatykud Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Dzien dobry, Pisze z pytaniem czy ktoś może coś wie o tej hodowli z Katowic? Czy brał moze ktoś pieski od nich rasy Mops? Pozdrawiam P.S. Z góry przepraszam, nie wiedziałem gdzie wrzucić ten temat Quote
uxmal Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 11 minut temu, Łatykud napisał: Dzien dobry, Pisze z pytaniem czy ktoś może coś wie o tej hodowli z Katowic? Czy brał moze ktoś pieski od nich rasy Mops? Pozdrawiam P.S. Z góry przepraszam, nie wiedziałem gdzie wrzucić ten temat Czy chodzi Ci o sprzedawcę z firmy Lwie serca? Na olx znalazłam tylko taką nazwę z Katowic. W ZKwp tylko hodowla Kasztanki zarejestrowała szczeniaczki, więc przypuszczam, że wymieniona przez Ciebie nazwa to sprzedawca z pseudohodowli. Na olx pod nazwą Lwie serca występują ogłoszenia sprzedaży szczeniaczków : Buldożków, mopsów, yorków, Shih Tzu. To pseudohodowca- nie kupuj. Zadzwoń do ZkWP w Katowicach i porozmawiaj, popytaj. http://www.zkwp.katowice.pl/reproduktory.php?g=9 Nie spiesz się z wyborem pieska, Co nagle to po diable :) Quote
Recommended Posts