sleepingbyday Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 psy z o.sz. będa wymagały specjalnej troski, chyba zdecydowana wiekszość z nich - cudów nie ma. jedno mnie wielce interesuje - skąd bierzecie domy, które decyduja się na psa z przeszłościa do przepracowania? Quote
E.DEREK Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Bardzo rzadko trafiają się psy w typie leonbergera, z którymi trzeba pracować. Przeważnie wystarczy kochać . Psy z OSz faktycznie są inne. Trudne i nie do końca przewidywalne :cool1: Tola i Lola mają domki dzięki Lusi, która miała osobny wątek. Tylko Lusia była ogłaszana i chętni dzwonili. Wystarczyło zrobić odpowiednią selekcję ;) Quote
Chandler Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Mają szczęście te trzy sunie z O.Sz., nie ma co... Mam nadzieję, że wszystkie otoczone troską i przyjaźnią Człowieka zaznają wiele szczęśliwych chwil w swoim psim życiu i tego im życzę. A gdyby znalazło sie kiedyś miejsce dla Amandy, to nieśmiało się przypominam ;). Quote
bea_m Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Skoro E.DEREK sie psami zajęła to na pewno domy są ok. I wiem że w razie czego służy pomocą. Quote
paros Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Zdjęcia z domu Loli :lol: Kolega nie odstępuje swojej koleżanki :evil_lol: Nowego członka psio-ludzkiej rodzinki :lol: Quote
Recommended Posts