agrabcia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Myszko melduje się popołudniu. Dziś brzydka pogoda to pewnie nic się nie ruszyło w Twojej sprawie.Ty tam czekasz to i ja będe cierpliwa. Quote
wilczek007 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 ja obiecuje ze od wtorku(jak prędzej to tez dobrze) juz bedzie wszystko wiadomo;) Quote
agrabcia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 To teraz zależy wszystko od cioteczki i od Ciebie Myszko. Ja podtrzymuje swoje słowa i jak tylko okaże się,że Myszka lubi koty to zabieram Ją na bank. Quote
agrabcia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Śpij słodko Myszeczko jeśli oczywiście to możliwe za tymi kratami. Quote
wilczek007 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 kurcze ale Tobie sie ta Myszeczka spodobała, jak fajnie:multi: jak sie juz to wszystko mi poukłada zaraz sprawdze jak tam Myszka i koty(az sie boje zeby tylko było ok) Quote
agrabcia Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Witaj Myszko Tyle tych biedulek na dogo tylko brać i kochać.Ja jak zobaczyłam Myszkę pierwszy raz to poczułam jakby ona była mi pisana.Czułam to samo jak zabierałam moją kochaną Kamusię ze schronu.Niesamowite uczucie.To ten pies i koniec. Też się boje,że Myszka moze nietolerować kotów nie wiem co wtedy będzie ja się załamię poprostu. Quote
wilczek007 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Agrabciu Myszeńka na koty nie reaguje wcale, nie wie wogóle co to agresja, takie to małe kochane stworzonko:loveu: Quote
agrabcia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Boże jestem przeszczęśliwa jak wilczek007 to sprawdziłaś? Myszka pakuj się jesteś moja!! Quote
agrabcia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Wysłałam wiadomośc na pw mam nadzieje ze dojdzie bo zabardzo sie nie znam jak tam pisać.Jak jeszcze musze cos wyjasnic to prosze smiało pisać.Z tej radości to nawet nie wiem czy cos pominełam czy nie.Jutro ochłone to odpowiem na wszystkie pytania.Pozdrawiam serdecznie. Quote
wilczek007 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 na to wyglada ze Myszka ma fajny domek:multi: sprawdziłam bo od teraz jestem tam co dzien a jak pisałam pare kotów lubi tam przychodzic na myszy :evil_lol: tylko było wczesniej duzo pracy to nie miałam jak sprawdzic Quote
agrabcia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witam wszystkie cioteczki i całuję Myszeczkę Quote
wilczek007 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 dobrywieczorek! zacałujemy sie tu na smierc:evil_lol: Quote
Recommended Posts