Kkownacka Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Dzis wieczorem o 19 wyszlam z pieskiem na spacer . Bylo bardzo ciemno . Pies wszedl na plac zabaw i cos zaczal jesc to podeszlam do niego kucnelam i probowlalam mu to wyjac z ust i w pewnym momencie pies 2 razy pisnal i nie wiem czy to przez to czy cos polknął ostrego czy mu niechcacy na lapke nadepnelam. Obecnie jest godzina 20 a pies normalnie biegal w domu i sie bawil a nawet zjadl swoje jedzenie . Kupki nadal nie zrobil wiec nie wiem czy zjadl te szklo. PROSZE POMOZCIE ! DENERWUJE SIE I NIE WIEM CO ROBIC Quote
bou Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 No to poczekaj do jutra,teraz nawet nie wiesz,czy zjadł cos nieodpowiedniego. 3 godziny temu, Kkownacka napisał: nawet zjadl swoje jedzenie no proszę,jaki dzielny:) 1 Quote
Kkownacka Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 Jest godzina 8 i pies biega skacze . Rano zrobil kupke ze sluzem ale byla po wygladzie twarda. Od czego to moze byc. Quote
bou Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Ale co?Ten śluz? Pies jest odrobaczony?Zrób dla pewności badanie kału testem Elisa na obecność lamblii.Umow sie z wetem,bo pewnie będzie gdzieś tre probke wysylal.Samo mikroskopowe badanie kału NIC nie wnosi. Quote
RafalDud Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Od razu powinnaś iść do weta, jeśli masz takie podejrzenia nie ma co zgadywać i czekać, ewentualne badanie USG drogie nie jest. Quote
Recommended Posts