elena Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Emilko, faktycznie, mamusia Feniksa ANABELLA Mari YORK to babcia Bijou :D . A ja tak sobie myślę że Twój Feniks i Fleurusia Agatki to są brat i siostra :roll: . Może się mylę, ale te imiona na F i tatuś Fleurusi to właśnie Deus :D Quote
Magdalena1 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 może w końcu i ja powinnam coś powiedzieć o moich suczkach :roll: może też na dogo jest jakaś moja rodzina,o której nie wiem :wink: wezmę sie dziś za to(tzn poszukam paru zdjęć,bo pokazać tylko rodowody,to nie będzie aż tak ciekawe :wink: ) bardzo mi się podobają te posty ze zdjęciami więc też się postaram 8) Maciek Ty też miałeś to już dawno zrobić..... i co :wink: Quote
grygy Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 NO tak MAdziu, ja mam ten plus, że mam rodowody rodzicó rozpisane, ale trzeba jeszcze zdjecia znalexc, a to już dużo pracy, ale ale muszę nad tym usiąsć 8) Quote
isabelle Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Hi, hi, no jasne, ze to rodzenstwo! Fleur jest rodzona siostrzyczka Feniksa. :D :lol: :P Urodzila sie 28.04.2004. W rodowodzie nazywa sie Fallon, ale po naszemu: Fleur. :lol: Ja ogladalam caly miot wkrotce po porodzie i wiem, ze Fleur miala 2 braciszkow. Jeden byl wczesniej zarezerwowany i kiedy odbieralam Fleur juz go nie bylo. A z tym drugim to b. fajnie sie bawila. Napisz prosze, kiedy nabylas pieska, bo jestem b. ciekawa, ktory to braciszek. :wink: I skad jestes, czy z Katowic? Ja rodowod odebralam juz jakis miesiac temu. Quote
Daga_i_Oskar Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Agatko mam nadzieje, ze Emilka nie bedzie zla jak napisze za nia skad jest, a wiec mieszka w K-ce a dokladnie na Welnowcu, ale sie trafilo ze Feniks i Fleur to rodzenstwo hihi Pozdrawiam Quote
Milka&Feniks Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 ALE FAJNIUSIO AGATKO!!!!!!!SĄ NA PEWNO RODZEŃSTWEM :D WIDZIAŁAM KARTE MIOTU I FAKTYCZNIE BYŁA W NIEJ JEDNA SUNIA FALLON :DMÓJ FENIKS BYŁ W HODOLI NAJDŁUZEJ.KUPIŁAM GO JAK MIAŁ 6 MIESIECY.TO PEWNIE Z NIM SIE FLEUR TAK FAJNIE BAWIŁA.WSZYSTKO SIE ZGADZA,NAWET DATA URODZENIA(28.04.2004)HEHEHEHEHE.JESTEM Z KATOWIC TAK JAK NAPISAŁA DAGUSIA.A TY SKĄD JESTEŚ TEŻ Z KATOWIC? DAGUS NIE MOGĘ CIE ZŁAPAC NA GG :( GDZIE MAM CI NAPISAC O UBRANKU DLA OSKARKA?JESTEM NOWA I NIE CHCĘ ZASMIECAĆ FORUM,GDZIE MOGE O TYM CI NAPISAĆ?????????? Quote
Recommended Posts